Vsebino omogoča ELECTROLUX

Spoznajte sesalnik, ki ga ima tudi naša Rebeka

Spoznajte Electrolux EB61C2DBP 600 Bagged cleaner sesalnik z vrečko za prah Blue, ki združuje način samodejnega čiščenja tal na nastavku z intuitivnim dostopom za brezkompromisno delovanje in manj prekinitvami.

Spoznajte sesalnik, ki nas je popolnoma navdušil, ga pa ima tudi naša Rebeka. Zanjo pa vsi vemo, da ima zelo rada čisto hišo. V vsakem domu pride prav manjši sesalnik, ki ne zavzame veliko prostora in s katerim hitro posesamo. Ta sesalnik ima vse lastnosti, ki si jih želimo, všeč pa nam je tudi njegov unikatni dizajn in izjemna sesalna moč.

Kaj nas je najbolj navdušilo?

Razpoke so tiste, kamor se skrije največ prahu in umazanije. Magnetni tihi nastavek za prah pri sesalniku Bagged cleaner pa omogoča zmogljivo sesanje majhnih delcev, da lahko posesate do 100 % prahu iz razpok.

Uporabljajte nožne komande

Enostavnejše čiščenje je nekaj, kar mora imeti vsak sesalnik. Zdaj lahko enostavno čistite s funkcijo nožnih komand. Spremenite nastavitve navijalca kabla, gumba za vklop ali izklop in nastavitve moči, brez svojih rok. To enostavno pomeni, da sesalnik ugasnete kar z nogo, kar po navadi storimo vsi.

Higienični filter, ki je pralen

Zagotovo je zelo pomemben tudi higienični filter, ki mora biti dolgotrajen. Bagged cleaner sesalnik ima klasični filter, ki je pralen in higieničen. To, da je filter pralen, je dodatni plus, saj tako enostavno poskrbite za še več higiene v svojem domu. Filter S-bag® odstrani do 99,99 % delcev > 1 mikrometer in poskrbi za čistejši zrak.

Živite trajnostno

Sesalnik Bagged cleaner je zmogljivo in trajnosten, saj je narejen iz do 50-odstotno reciklirane plastike. 50 % vse uporabljene plastike se reciklira in natisnjeni material je narejen iz recikliranega papirja. Trajnost in popolna zmogljivost brez kompromisov.

Koleščki, ki se preprosto obračajo

Koleščki s preprostim obračanjem omogočajo enostavno manevriranje na različnih površinah. A vam je znano, ko se koleščki zatikajo in se nikakor ne obrnejo v smer, v katero želite? S tem sesalnikom se vam to ne bo zgodilo, kajti koleščki so gladki, preprosti za čiščenje in se preprosto obračajo. Ima pa še eno odlično lastnost, saj ima 12-metrski doseg delovanja, to pomeni, da premikanje po sobah poteka tekoče. 

Ob nakupu darilo

Z nakupom sesalnika Electrolux, ki je vključen v promocijo, boste v času od 15. 9. 2022. do 15. 12. 2022. ob spletni registraciji nakupa prejeli darilo. Akcija torej že traja, tako da ne čakajte. Kako do darila? V obdobju trajanja promocije kupite enega izmed modelov Electroluxovih sesalnikov, ki so vključeni v akcijo.

Shranite dokazilo o nakupu. Najkasneje do 20. 12. 2022 pa se na njihovi spletni strani registrirajte. Ko se boste uspešno registrirali, boste o tem obveščeni na svoj e-poštni naslov, ki ste ga napisali v prijavi. Ko boste pravilno vpisali vse podatke in izpolnili naštete pogoje, vam bodo darilo poslali na domači naslov. Za darilo lahko izbirate med vrhunskimi osvežilci tkanin in kavnimi aparati, odvisno od nakupa.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam