Tako lahko postanemo mojstrice priprave piščanca

Piščanec – enostavno ali ne? Z našo Almo je vse enostavno!

Tudi če ste kot Rebeka in imate težave pri tem, kako razrezati piščanca, da meso ostane na kosti, brez skrbi. Alma nam bo razkrila vse skrivnosti in trike, tako da boste piščanca naslednjič razkosale kot profesionalke. To pa ni edina stvar, ki jo bomo izvedele. Alma je poskrbela tudi za to, da piščanec ostane sočen in izjemno slasten.

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam