Tako lepe trenirke dela Sanja Grohar

Blagovna znamka TCMBB je nastala še v času, ko je Sanja z družino živela v Londonu, zares pa je zaživela šele sedaj, ko so se preselili nazaj v Slovenijo.

Sanja si je že dolgo želela imeti svojo modno znamko. Vse kreacije namreč tudi sama izriše, saj to počne že od mladih nog. Prvi izdelek znamke TCMBB so bile poletne obleke, ki so izdelane tako, da jih lahko nosijo vse ženske. So namreč prilagodljive in jih lahko oblečejo tudi na primer nosečnice, prav tako so ustvarjene za vse okuse, saj predstavljajo osnovni kos, ki ga lahko nosimo na različne načine: brez pasu in ga zavežemo kot trak za lase, zavezanega v pasu ali ga uporabimo kot pas – trakec za okoli vratu s pentljo.

Kot pravi Sanja, je TCMBB etična znamka, saj uporabljajo samo prijazne materiale. Najprej so začeli izdelovati modne kose v Evropi, na Finskem, lani pa ji jo je tik pred lansiranjem kolekcije trenirk zagodla epidemija in vse se je ustavilo. Ampak v vsaki slabi stvari je tudi nekaj dobrega. 

Sanja se je z družino iz Londona vrnila nazaj v Slovenijo, sem pa preselila tudi blagovno znamko, tukaj našla novo ekipo in začeli so delati.

Trenirke iz organskega bombaža 

»Vedno sem si želela ustvariti ‘me & mini me matchy match’ kolekcijo,« pravi Sanja. Trenirke so ne le iz organskega materiala, piko na i doda še možnost personalizacije, saj lahko nanje izvezejo ime ali recimo kakšen poseben datum. 

In kako Sanja nosi kose iz svoje kolekcije?

  • Trenirko najraje kombinira s supergicami, visokimi in nizkimi. S trenirko se dobro ujemajo tudi leto zelo moderni t. i. tech-dad sandali z ravnim podplatom ali espadrile.
  • Zelo kul izpade tudi, ko en del puloverčka ob strani zatlači v hlače, na drugi strani pa pusti, da pade.
  • Čez trenirko obleče trenč plašč ali jakno v bomber slogu.
  • Zelo všeč ji je, da videz popestri s kapo s šiltom. 
  • Obleko kombinira glede na to, ali si želi ustvariti bolj eleganten ali bolj casual videz s supergami in espadrilami ali s sandali s peto. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam