Vsebino omogoča ELECTROLUX

Tako poskrbite za sproščeno bivanje v čistem domu

Danes bomo govorile o sesanju, ki je učinkovito in brez napora. Govorile bomo o pokončnem sesalniku Electrolux Pure Q9. Nedavne raziskave kažejo, da lahko čistoča našega okolja vpliva na naše duševno stanje. To Nepremagljive zagotovo vemo, nas pa je presenetilo, da je kar 81 odstotkov anketirancev priznalo, da se počutijo srečnejše v čistem domu. Ne poveča pa se le sreča. 85 odstotkov vprašanih je v čistem domu bolj sproščenih, 76 odstotkov jih bolje spi, 75 odstotkov pa se jih počuti manj obremenjene. To je razlog, da prisegamo na sesalnike Electrolux, ki vedno omogočajo preprosto in zmogljivo čiščenje.

Enostavno polnjenje

Pokončni sesalnik Pure Q9 lahko izberete v treh različicah, in sicer Pure Q9 Confidence, Pure Q9 Reach in Pure Q9 Animal. Prisegamo na enostavno polnjenje Grab & Go, ker sesalnik enostavno zdrsne in polnilnika, ravno tako enostavno pa je tudi, ko ga želite ponovno napolniti. Sesalnik se polni, vi ga le primete in začnete s sesanjem. To je tudi razlog, da boste hitreje posesali, sam proces sesanja pa bo enostavnejši.

Polna zmogljivost

Uživajte v polni zmogljivosti ves čas čiščenja, tudi ob polnjenju posode za prah. Nikomur ni všeč, če moč sesanja pojenja. Ciklonski sistem z vijačnim ventilatorjem v ciklonski enoti bolje ločuje majhne prašne delce v zraku, zato obstaja manjša verjetnost zamašitve. Tukaj je še ena velika prednost, saj je treba filtre manj čistiti. Motor z veliko hitrostjo zagotavlja 6-krat večjo sesalno moč za temeljit rezultat čiščenja. To pa je tisto, kar je najbolj pomembno.

Pokončni sesalnik Pure Q9 lahko izberete v treh različicah, in sicer Pure Q9 Confidence, Pure Q9 Reach in Pure Q9 Animal.
Z le enim dotikom gumba z lahkoto odklopite ročno enoto od napajalne postaje in to z eno samo roko.

Čiščenje s samo enim polnjenjem

Z lahkoto se boste spopadli z vsemi opravili, sesalnika pa vmes ne bo treba polniti. Interni testi podpirajo do 35-minutno uporabo v načinu „min“, ki ustreza izračunani površini v velikosti 75 m2. Priznamo, da nam res ni všeč, ko je treba sesalnik med čiščenjem polniti. Zelo nam je všeč tudi patentirana zasnova Brush Roll Clean, ki razvozla ščetine s krtače s preprostim pritiskom na gumb. To lahko naredite čisto enostavno, saj ima krtača samodejni zagon s pritiskom na pedal, tudi če je sesalnik izklopljen. Sesalnik pa ima tudi funkcijo za hitro sprostitev, ki omogoča preprostejše rokovanje s sesalnikom. Z le enim dotikom gumba z lahkoto odklopite ročno enoto od napajalne postaje in to z eno samo roko. Zagotovo nepremagljivo praktična rešitev.

Na voljo tudi novi robot Pure i9.2

Pure i9 natančno vidi, očisti in se prilega.

Trikotni robotski sesalnik s 3D-vidom je oblikovan, da najde, doseže in zagotovi najpopolnejše čiščenje vseh delov vašega doma. Z izredno zmogljivostjo čiščenja si Pure i9.2 zapomni vaš dom, prav tako pa ga je mogoče usmerjati z aplikacijo Pure i9. Natančno vidi, očisti in se prilega. Delo pa dejansko opravi namesto vas.

Naj bo čist tudi vaš zrak

O čistem domu ne moremo govori, ne da bi omenili čistilce zraka in čisti zrak. Čistilci zraka so namreč tisti, ki poskrbijo za čisti zrak v vašem domu. Nepremagljive prisegamo na čistilce zraka Electrolux, saj nenehno merijo kakovost zraka v zaprtih prostorih in se inteligentno odzivajo na spremembe v okolju, kjer bivamo. Sedaj pa je tudi čas, ko je vlaga v zraku višja, širijo se mikrobi in treba je poskrbeti, da je zrak v vašem domu čist.

Prilagodite čistilec zraka svojim potrebam

Vsak dom je drugačen. Ker se pri Electroluxu tega zavedajo, so razvili paleto filtrov, prilagojenih za specifična notranja okolja zraka. Naj vaš dom napolni občutek naravnega zraka in poskrbi za vaše zdravje ter udobje.

Dekorativni set

Dopolnite svojo izbiro z dekorativnim setom. Oblikovan je za povečan občutek sloga in vsebuje kakovostno prevleko iz blaga, lesene noge in ujemajoče se držalo. Na ta način bo čistilec zraka tudi stilsko postal del vašega doma. Odlična kombinacija, saj ženske obožujemo, da so naši pripomočki videti lepo.

Nosilec za namestitev na steno

Obesite čistilec zraka na steno in prihranite prostor pri tleh. Uživajte v čistejšem domu v prvi seriji večstopenjskih čistilcev zraka, ki so oblikovani za uporabo na tleh ali za namestitev na steno. Skrb, da nimate dovolj prostora, je sedaj odveč.

Poskrbite, da bo vaš zrak čist

Privoščite si čist zrak v svojem domu. Čistilci zraka Electrolux so prilagodljivi glede na letni čas in potrebo po nevtralizaciji cvetnega in običajnega prahu ter prhljaja vašega domačega ljubljenčka. Nadzirajte in organizirajte čiščenje zraka z aplikacijo Electrolux. Ker so čistilci zraka opremljeni s senzorji delcev, v pametnem načinu prilagodijo čiščenje zraka glede na vrednosti, ki jih zaznajo v vašem domu. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam