EKO ŠKRNICL

To je najboljša naravna podpora zdravemu hujšanju!

Marec je popoln mesec za začetek poti do bolj zdravega načina življenja in v tem članku boste našli nekaj koristnih nasvetov, kako se lahko lotimo hujšanja na naraven in zdrav način.

Marec je čas prebujanja narave, ko zbudi tudi naša notranja želja po spremembi in izboljšavah našega življenjskega sloga. Po dolgi zimi in obdobju hladnih dni se mnoge počutimo pripravljene na nov začetek in želimo stopiti korak naprej v smeri boljšega počutja ter zdravega življenjskega sloga. V tem času smo bolj odprti za nove izzive in lažje sprejemamo pozitivne spremembe, kar naredi marec idealen mesec za začetek hujšanja., Z daljšimi dnevi in toplejšim pa vremenom se povečuje tudi naša želja po aktivnostih na prostem, ki izboljšujejo naše počutje in nas hkrati motivirajo, da vztrajamo pri svojih odločitvah. Pri tem pa seveda ne gre brez spremembe v načinu prehranjevanja. Pomlad je sezona, ko začnejo na tržnicah in v trgovinah prevladovati sezonsko sveže sadje in zelenjava, živila, ki so bogata z vitamini, minerali in antioksidanti. Z vključitvijo več sadja, zelenjave, solat in svežih sokov v prehrano lahko lažje poskrbimo za zdrav, okusen in hranljiv jedilnik, ki nam pomaga pri hujšanju.

Nekaj preprostih nasvetov za zdravo hujšanje

Pri hujšanju je ključnega pomena uravnotežena prehrana, ki vključuje raznovrstno sadje, zelenjavo, beljakovine in zdrave maščobe. Zato poskrbimo, da v vsak obrok vključimo različne sestavine, ki zagotovoijo potrebne hranilne snovi. Lahko se poigravamo z okusi, barvami, teksturami in hitro boste ugotovili, da je pravzaprav ukvarjanje z obroki lahko tudi zelo zabavno in sproščujoče opravilo.

Poleg pravilne prehrane je ključnega pomena pri hujšanju seveda redna telesna aktivnost. Sprehodi, tek, joga ali vadba v telovadnici so odlični načini, kako ohranjati telo aktivno in hkrati pospešiti “kurjenje” kalorij. Pri hujšanju je ključno, da poskrbimo tudi za hidracijo, da pijemo zadostno količino vode skozi ves dan, saj na tak način pospešimo tudi presnovo in odvajanje strupov iz telesa. Seveda pa vse dobro vemo, da nam pri izgubi odvečnih kilogramov pomaga tudi izogibanje sladkarijam, nezdravim prigrizkom in predelanim živilom. Predvsem pa je pri tem, ko se lotimo spremembe življenjskega sloga pomembno, da smo vztrajni, dosledni in da smo osredotočeni na dolgoročne cilje.

Zakaj se nam kljub vsemu trudu vseeno na določenih delih telesa nabira maščoba?

Kljub vsemu trudi pa se nam na nekaterih predelih telesa nabira trdovratna maščoba. To je pogosto posledica več dejavnikov, vključno z genetiko, hormonskim ravnovesjem, prehrano, življenjskim slogom in starostjo.  Eni izmed najbolj kritičnih predelov za kopičenje maščobe, še posebej pri ženskah po določeni starosti, so stegna, boki in trebuh. Pri ženskah se lahko maščoba na trebuhu kopiči zaradi hormonskih sprememb, kot je menopavza, ki lahko vplivajo na porazdelitev maščobe v telesu, k temu prispeva svoje še stres. Pri Eko škrniclu so nam kot naravno podporo hujšanju priporočili odličen izdelek, Premium Shape kapsule. 

Premium Shape za podporo naravnemu procesu hujšanja

Premium Shape je revolucionarno prehransko dopolnilo, ki so ga zasnovali posebej za podporo naravnemu procesu hujšanja. Sestavljen je iz skrbno izbranih naravnih sestavin. Gre za zeliščni pripravek z vitamini, minerali in ekstraktom črnega popra. Garcinia Cambogia pomaga pri uravnavanju telesne teže, med tem ko ekstrakt maline pripomore pri uravnavanju apetita. Te sestavine skupaj z drugimi aktivnimi snovi, kot je na primer tudi glavna zvezda teh kapsul, HCA (hidroksi citronska kislina) delujejo usklajeno in tako z njihovo pomočjo dosežemo optimalne rezultate. Prav HCA v našem telesu zavira pretvarjanje odvečnih ogljikovih hidratov in sladkorjev v maščobe. S temi izbranimi sestavinami nam tako Premium Shape pomaga pospešiti presnovo, kar omogoča učinkovito kurjenje maščobnih zalog, poleg tega lahko zmanjša tudi apetit, kar pomaga omejiti vnos kalorij in spodbuja uravnoteženo prehrano.

Premium Shape prehransko dopolnilo je na voljo v obliki kapsul, priporočljivo je, da zaužijemo eno kapsulo pred obrokom, s kozarcem vode. Če ste se odločili, da je čas, da  začnete novo poglavja v svojem življenju, vam bo Premium Shape zagotovo v pomoč pri doseganju želja gledet telesne forme in zdravja.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam