Aprilska astro napoved: Čas je za akcijo!

Na splošno bo april prijeten mesec, zdi se, da nam niti popolno zaprtje na njegovem začetku ne bo vzelo volje in elana za nove podvige. Prve tri tedne bomo živahni, polni energije, zastavljali si bomo nove cilje in ji začeli uresničevati, se ukvarjali s športom, več bomo zunaj …

V ljubezni bomo drzni in si upali narediti prvi korak, pomladni žarki pa lahko marsikomu prinesejo tudi novo romanco. Zdelo se bo, da zmoremo vse in nam ni nič odveč, vseh izzivov se bomo pogumno lotevali. Že 4. 4. se namreč Soncu in Veneri v ognjenem ovnu pridruži še Merkur, zato se nas res ne bo dalo ustaviti. Mars v dvojčkih nas bo po drugi strani spodbujal k druženju, iskanju informacij, budil našo intelektualno zvedavost, zato je to odličen čas za vse, ki opravljate izpite ali se učite tujih jezikov.

Tudi mlaj, ki se dovrši 11. 4. v znamenju ovna, nam bo pognal kri po žilah ter prinesel zadovoljstvo, nove začetke in priložnosti tako v ljubezni kot poslovno, predvsem če imate pri delu veliko opravka z ljudmi, komunikacijo, sodelovanjem, trgovino, posredništvom … Od 11. do 17. 4. se nam obetajo prav prijetni dnevi, ki jih bomo občutili kot težko pričakovano sprostitev. Po karti mrka se zdi, da se bodo koronske omejitve sprostile ali vsaj toliko omilile, da bomo lažje zadihali in nekako začeli znova. Kljub temu pa lahko pridejo na plan neke laži, manipulacija tako na družbeni kot osebni ravni.

V drugem delu meseca bomo iskali užitke

V zadnjem delu meseca se bo energija spremenila, saj Venera, nato pa še Sonce in Merkur vstopijo v bika, Mars pa v raka. Bolj kot akcijo, pustolovščine in izzive bomo iskali stabilnost in lagodje. Usmerjeni bomo na materialno področje in si, če se le da, privoščili take in drugačne užitke ter pregrehe. V ljubezni bomo bolj čutni in zapeljivi, ženske si bomo rade privoščile kak lepotni tretma ali kupile novo torbico. Modni kosi, ki si jih bomo kupile v tem času, se bodo izkazali za dober nakup, saj bodo trpežni, udobni, elegantni in klasičnih krojev. Paziti moramo, da ne pretiravamo s hrano in pijačo.

Lenobni bomo in ne bo se nam ljubilo telovaditi, tako kot prej. Poslovno in finančno bomo manj tvegali in se raje odločali za varne naložbe. Mars se v raku sicer ne počuti najbolje. Nima dovolj volje in motivacije, da bi pognal stvari naprej, zato raje stoji na mestu in cinca. Ne zna postavljati meja, neodločen je in občutljiv, zato se bo zdelo, da je naša borbenost iz prve polovice meseca nenadoma izpuhtela.

Na prvo mesto bomo postavili družino, raje bomo doma kot naokrog z družbo, kaj dobrega skuhali in se crkljali.

Pričakujte nepričakovano

Konec meseca zna biti stresen, zato se potrudite vse pomembne reči opraviti prej. Polna luna v biku, 27. 4., je namreč tesno povezana z Uranom, planetom nenadnih sprememb, zato ne pričakujte, da bo šlo vse po načrtih. Bodite previdni pri rezervaciji prvomajskih počitnic, saj se lahko v zadnjem hipu vse postavi na glavo. Tudi ljudje (ljudstvo) v karti polne lune nismo dobro nakazani. Precej verjetnosti je, da se bomo morali nečemu odpovedati ali bomo čutili pritisk in omejitve.

Najugodnejša dneva za vse, povezano s komunikacijo, izpiti, pisanjem prošenj, vpisi na tečaje, za dogovarjanje, sestankovanje, načrtovanje, prodajo in nakupe, sta 17. in 18. 4. Za umetnike, pisatelje in vse v ustvarjalnih poklicih pa 29. 4., ko boste imeli veliko navdiha ter začutili svojo umetniško vizijo. 24. in 25. 4. bosta naporna in stresna, zato tedaj ne načrtujte ničesar posebnega, predvsem na poslovnem področju. Okoliščine se lahko hitro spreminjajo, prav tako vaši načrti, rezultat pa ne bo tak, kot si ga želite.

Kaj pa ljubezen in partnerstvo?

Prvi del meseca je bolj naklonjen ljubezni kot drugi. 6. 4., ko sta Venera in Mars v sekstilu, si vzemite čas za partnerja in nežno zapeljevanje. Če ste samski, si upajte pokazati, da vas simpatija zanima. 10. 4. se vam lahko nasmehne sreča v ljubezni in vas nekdo prijetno preseneti, prav tako je dan primeren za nakupe in finančna vlaganja. 11. 4. lahko v sebi začutite mračne strasti, ljubosumje in maščevalnost, s katerimi boste škodili le sebi, zato jih čim prej predelajte. Po 14. 4., ko gre Venera v bika, se bosta s partnerjem še bolj povezala.

Predvsem v spalnici lahko pričakujete kar nekaj čutnih in erotičnih doživetij. Eksperimentirajte z afrodiziaki! 22. 4., ko je Venera na Uranu, lahko doživite ljubezenski pretres. Zveze, v katerih so se nakopičile težave, lahko razpadejo, če so trdne, pa jih lahko pretrese kak prepir, ki pa bo na koncu še dodatno podžgal strasti. Samski pa naj se ta dan ozrejo okoli sebe, saj je to tudi aspekt za ljubezen na prvi pogled. 25. 4. pa zna biti naporen. Marsikdo lahko doživi ljubezensko bolečino, osamljenost, razočaranje ali ima občutek, da partner ni na njegovi strani. 

Nasveti za čim lepši april:

  • Dobro izkoristite zagon, pogum, borbenost in energijo prvega dela meseca. Začnite nove projekte, dogovorite se za nove posle, začnite telovaditi, vrtičkati, preživite čim več časa na svežem zraku. Ognjena energija planetov v ovnu bo namreč kljub zaprtju države delovala kot dober motivator za nove podvige in brca v rit za vse, s čimer ste odlašali.
  • Če ste samski, pojdite v akcijo! Pokličite simpatijo, povabite sodelavca na pijačo, dovolite prijateljem, da vam koga predstavijo, ogovorite neznanca, ki vam je všeč … Z Venero v ovnu boste neustrašni in se ne boste bali zavrnitve, zato je to odličen čas, da pokukate iz svoje lupinice. V drugem delu meseca pa se prelevite v pravo zapeljivko in mu pokažite, da ste boginja ljubezni.
  • Ker bomo imeli po 4. 4., ko še Merkur vstopi v ovna, občutek, kot da smo se zbudili iz dolgega zimskega spanca, se organizirajte in naredite korak naprej tudi na poslovnem področju, pri izobraževanju, zastavite si nove načrte ter se jih lotite. Nehajte prelagati svoje cilje nekam v prihodnost, na konec epidemije. Zdaj je čas, da greste v akcijo!

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam