Vsebino omogočajo TRI LUČKE

To je nekaj, kar potrebuje vsaka Nepremagljiva!

Kdaj ste si nazadnje vzele čas zase in svoje prijateljice? Dve leti že zagotovo ne, saj je bila korona in smo druženja izpustile.

Zagotovo pa je to nekaj, kar smo najbolj pogrešale. Tistih nekaj ur za dobro hrano, vrhunsko pijačo in klepet s prijateljicami. Pravijo, da dober ženski klepet odžene stran vse zdravnike. Zagotovo ga ni, čez dober ženski čvek.

Kaj potrebuje vsaka Nepremagljiva? Dobro prijateljico ali dve, dobro hrano, kozarček ali dva penine in čudovito lokacijo.

To je nekaj, kar ženske potrebujemo za dušo. To je tisto, kar je samo za nas. Seveda imamo v mislih, če so otroci siti, že v postelji, če ima mož vse pod nadzorom, a to je druženje za nekaj ur, ki nam pomaga, da ohranimo zdravo pamet.

Današnji časi so nori, vedno se nam mudi, vedno je še nekaj, kar moramo narediti in tako minevajo dnevi in tedni. Nikoli ni časa, zato si vsakih toliko moramo vzeti tistih nekaj trenutkov, da pozabimo na skrbi, se malce sprostimo in predvsem uredimo. Zadnji dve leti ni bilo pravih priložnosti in vemo, da komaj čakate, da se uredite. Dozdeva se nam, da je to nekaj, kar vse pogrešamo, četudi urejanje ni naš najljubši ritual.  

In idealna priložnost bo že kmalu …

8. marec je zagotovo najboljši možen datum, da si končno spet vzamete čas zase in svoje prijateljice. Poskrbite, da vse družinske zadeve načrtujete prej in 8. marca le uživate, naj bo to vaš dan. 

Čudovita lokacija
Odlična hrana

Vabljene na večer, za katerega boste lahko končno oblekle tisto “bleščečo obleko” ki že nekaj časa čaka v vaši omari in se uredile, predvsem in samo ZASE. Večer na katerem boste pozabile na vsakdanje skrbi in opravila, v družbi svojih najboljših prijateljic! In ne pozabite pokukati na naš Nepremagljivi instagram profil, saj eni Nepremagljivi in njeni prijateljici Tri lučke podarjajo vstopnici za ta res super dogodek!

  • SPREJEM S PENINO SLAPŠAK
  • PORSCHE AVTO
  • RDEČA PREPROGA
  • FOTO KOTIČEK
  • ŠTIRI HODNA VEČERJA
  • GLASBENA SPREMLJAVA 

17:00 – 18:15

Sprejem s penino Slapšak in Porsche Auto

Photo kotiček 

18:30

Pričetek večerje

Glasbena spremljava Robi Petana in ekipe

DRESS CODE: visoke pete

59,00 € / osebo

(penina ob sprejemu, štiri hodni meni s pozdravom in pre desertom)

Za popoln večer pa si rezervirajte še nočitev. Premium in Deluxe suiti sta kot nalašč za družbo štirih prijateljic. Več o naših namestitvah: https://www.trilucke.si/hotel

Že od 42 €/osebo (nočitev z zajtrkom).

Rezervacije obvezne: info@trilucke.si // 07 620 58 06

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam