Vsebino omogoča PIKALUNA

To so najbolj prodajane pajkice (cena vas bo prijetno presenetila)

Potrebujete nove pajkice za na sprehod, ležanje doma, jogo ali kombiniranje z ostalimi kosi iz omare? To so pajkice, ki jih obožuje NAJVEČ žensk!

Udobje in stil je nekaj, kar dobite s PikaLuna pajkicami v paketu in ne bo potrebno  izbrati le enega. Sestavljene so iz izredno mehkega in raztegljivega materiala, zaradi katerega boste pozabile, da imate pajkice sploh oblečene! Ker jih lahko nosite praktično z vsem, je to še razlog več, da investirate vanje. Če ste se naveličale črne barve, lahko izbirate med kar 50-imi modeli.

Pajkice, ki so navdušile največ žensk, so po vrhu vsega tudi poceni, saj med njimi ni modela, ki bi stal več kot 30 evrov.

Kupite jih lahko TUKAJ, cena pa je od 24 evrov naprej. 

Pajkice PikaLuna imajo visok pas in lepo oprimejo okoli trebuha ter s tem zagotavljajo maksimalno udobje. Pajkice so dovolj dolge, da je strah pred odkritimi gležnji odveč in so zaradi izredne raztegljivosti materiala primerne za čisto vsako izmed vas, tudi za nosečnice. 

Čeprav se material močno razlikuje od materiala klasičnih športnih pajkic, jih mnoge stranke z zadovoljstvom uporabljajo tudi v ta namen. 


Te pajkice PikaLuna so navdušile že več kot 70.000 strank. So mehke in neprosojne ter nedvomno velike ljubljenke spletnih nakupovalk. Dobite jih lahko v treh dolžinah: dolge, kapri in biker shorts. 

NOVO – Otroška kolekcija 

Od sedaj naprej pa smo poskrbeli tudi za udobje vaših malčkov: MINI ME KOLEKCIJA, ki ste jo čakale!

Kmalu bo na voljo že več kot 20 vzorcev, ki jih bodo vaši malčki oboževali!  

Kupite jih lahko TUKAJ, cena je od 12 evrov naprej.

Za vse Nepremagljive bralke pa smo uredili tudi kodo za popust: nepremagljiva10, ki vam prinese 10% pri nakupu na vse, razen na akcijo, ki trenutno poteka pri otroški kolekciji. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam