Top 10 nepremagljivih daril, ki smo jih za vas izbrale Nepremagljive

Nepremagljive smo za vas izbrale top 10 nepremagljivih daril in upamo, da vam bomo pomagale pri vaši izbiri daril, ko boste obdarovali tiste, ki jih imate najraje.

Če nekoga dobro poznamo, lahko hitro najdemo darilo, zatakne pa se, ker imajo danes ljudje že vse in res ne vemo, kaj bi podarili. Poiskale smo darila, na katerih se ne bo nabiral prah, darila, ki jih bodo obdarovanci res veseli in darila, ki so praktična. Darilo mora biti uporabno, saj so časi  neuporabnih daril že davno mimo. Seveda je pomembno tudi, da so darila lepa na oko, vseeno govorimo o darilih. ☺ Imejte pa oči na pecljih, saj bodo na našem Instagramu potekali tudi giveaway-i. Juhuuuuu!!!

Tukaj je naših 10 nepremagljivih favoritov, ki vas bodo zagotovo navdušili:

Založba Primus: knjige Rdeča luna, Neukrotljiva in Brez nje

Knjiga je vedno dobro darilo in premalokrat podarimo dobro knjigo. Sicer imamo občutek, da se trend obrača in se knjige vračajo v roke in ne stojijo več samo na policah kot dekoracija. Primus je založba skrbno izBranih knjig s področja osebne rasti, duhovnosti, medosebnih odnosov, vzgoje, naravnih metod zdravljenja in kakovostnega leposlovja, kar nam je zelo pomagalo pri našem izboru. Izbrale smo 3 Nepremagljive knjige:

Neukrotljiva

Kdo ste bili, preden vam je svet povedal, kdo morate biti?

Ta svetovna uspešnica raziskuje radost in mir, ki ju odkrijemo, ko se nehamo truditi, da bi izpolnili pričakovanja drugih, in si namesto tega upamo poslušati in zaupati svojemu notranjemu glasu. Pokaže nam, kako biti pogumne. Kot samozavestno trdi Glennon: Pogumnejše smo, srečnejše bomo.

Brez nje 

Ellie Mack je bila popolna hči. Potem je izginila. Deset let po njenem izginotju njena mama Laurel skuša znova sestaviti svoje življenje, ko v kavarni nepričakovano spozna očarljivega Floyda Dunna. Še preden se zave, spozna tudi njegovi hčeri. Najmlajša, Poppy, ji vzame sapo, saj je na las podobna Ellie. 

Brez nje je presunljiv roman, ki ga ne boste mogli odložiti iz rok. Je napeta in čustvena zgodba o mami, ki odkriva namige, ki jih je nekoč spregledala, in navsezadnje ugotovi, kaj se je zgodilo z njeno hčerko.

Rdeča luna

V knjigi Rdeča luna Miranda Gray sodobnim ženskam predstavlja njihovo neponovljivo ciklično naravo ter jih vodi na poti sprejemanja in udejanjanja strastnega in ustvarjalnega življenja, ki se v njej napaja. Preučuje ženske modrosti v zahodni mitologiji in tradicionalnih zgodbah ter nam ponuja praktične vaje in metode (vključno z luninim koledarčkom), s katerimi lahko raziskujemo globine svoje cikličnosti. 

? https://www.primus.si/nepremagljiva

Alma Ras: pižama Happy

Udobna, lepa in mehka pižama je nekaj, kar si želi vsaka Nepremagljiva. Če ni to odlično darilo, potem ne vemo, kaj bi lahko bilo. Vsaka izmed nas si želi vsaj eno lepo pižamo, v kateri nas lahko tudi vidijo. Če ste bolj zaspane vrste in ste v pižami rade do kosila, potem so pižame Alma Ras popolne za vas. Tistemu, ki vas bo obdaril pa le namignite kako in kaj!

Dejstvo je tudi, da boste imele kvalitetno pižamo dolgo časa in ne bo visela na vas, ampak boste tudi v pižami videti odlično.

Podjetje Alma Ras že več kot 20 let proizvaja fino žensko, moško in otroško spodnje perilo in program spanja. Zagotovo so jim najbolj pomembni visokokvalitetni materiali, ki izhajajo iz Evrope, edinstven dizajn in velik izbor za vse generacije, kar je prepričalo tudi nas. Izberite Nepremagljivo pižamo tudi ve.

? https://shop.alma-ras.si/

Alenka Design: krzneni copati z medvedkom

Si predstavljate, kako je obuti mehke, tople in udobne copate? A ni lepšega, ko se po dolgem dnevu vrnete domov in se preobujete v copate? Zato so med top darili tudi copati. 

Krzneni copati z medvedkom izpod rok Alenka Design nastajajo že več kot 30 let in vsako leto na božično jutro ogrejejo in razveselijo mnogo novih stopal. Copati so narejeni iz mehkega naravnega ovčjega krzna in naravnega usnja. Lahko rečemo, da je celoten copat narejen iz naravnih materialov, zato nas tudi pozimi greje in poleti hladi. Zagotovo ste mislile, da so primerni samo za zimo pa temu ni tako.

So izjemno kvalitetni, udobni in se hitro prilagodijo po stopalu uporabnika. Podplat je prav tako narejen iz usnja ali 4mm debele gumirane plute, ki skrbi, da so copati nedrseči in med hojo neslišni. Drage moje, to so Nepremagljivi copati.

? https://www.alenka-design.com/shop

Anja Ramot, Čarobni glasbeni kotiček: Kreativna beležka, Dnevnik mojega napredka in Čarobnost glasbil, poučna pesmarica

Nepremagljive imamo rade darila, ki niso čisto vsakdanja in jih ne najdemo za vsakim vogalom, zato smo našle Čarobni kotiček, ki nas je očaral. S Kreativno beležko bo vaš otrok vsak teden voden s posebno kanalizirano mislijo oz. vajo, vsak teden bo videl, kako zelo mu duhovno vodstvo stoji ob strani, kako ga vodi, usmerja k boljšemu jutri. Skozi izpolnjevanje kreativne beležke bo spoznal svoj način razmišljanja in če mu slučajno ne bo všeč, bo lahko v prihodnje to spremenil. 

Kljub temu, da je že kar nekaj tednov za nami, bo uporabnik lahko za nazaj prebral misli ter izpolnil naloge. Opazil bo povezavo zapisanih misli s svojimi dogodki v posameznem preteklem tednu. Ko bo ob koncu 39. tedna izpolnil vso kreativno beležko in jo bral za nazaj, bo imel sebe, svoje razmišljanje in dogodke celega šolskega leta, shranjene na enem mestu. To je zares vibracijsko močan izdelek. 

Dnevnik mojega napredka, draga Nepremagljiva pa je za vse otroke in dijake, ki obiskujejo nižjo ali srednjo glasbeno šolo. Na začetku vsebuje temeljito razlago vseh nalog, motivacijske tatuje, nekaj napotkov, kako se soočiti s tremo pred nastopanjem in nalogo za ozaveščanje strahu. Nato pa se 4 naloge skozi vseh 39 šolskih tednov z vključenimi počitnicami ponavljajo. Z rednim izpolnjevanjem teh nalog dobijo učenec, starš in učitelj vpogled v učenčev napredek, ki je povezan z otrokovim počutjem pred vajo, z njegovim znanjem o postavljanju ciljev, z njegovimi delovnimi navadami – kdaj vadi, kako dolgo vadi in ali je s posamezno vajo dosegel zadane cilje. Starši in učitelji pa tudi otroci sami s pomočjo dnevnika izvedo kje je zanka, če učenec ne napreduje ali kako je deloval, da je tako dobro in hitro osvojil obravnavano snov. 

Veš, otroci z izpolnjevanjem dnevnika sami spoznajo, da je dobro biti v življenju iskren, ker z izpolnjevanjem dnevnika v bistvu postanejo iskreni do sebe in drugih. 

Čarobnost glasbil, poučna pesmarica je krasen izdelek za vse ustvarjalne otroke stare do 9 let. Pesmarica vsebuje deset pesmic o glasbilih z notnim zapisom. Otroci spoznajo kako je posameznemu glasbilu ime in kako se piše ter kako imenujemo glasbenika, ki igra na posamezno glasbilo. Pri vsaki pesmici je ustrezna ilustracija v obliki pobarvanke, pod njo pa še lepa afirmacija – pozitivna misel, ki nam odpira možnost pogovora z našim otrokom. 

Te misli lahko naključno odpirate vsako jutro ter vzpostavite družinsko jutranjo rutino. Pred odhodom v šolo hitro preberete naključno izbrano misel, nato pa se na poti do šole o njej pogovarjate. Posledično bo vaš dan bolj kvaliteten, saj ga boste začeli v dobri vibraciji. Pesmarica ima priložen tudi CD, nadgradili pa so jo še z QR kodo, s katero lahko dostopate do posnetkov na spletu. 

Draga Nepremagljiva, to so čarobni izdelki napisani iz srca, napisani po navdihu čarobnega vodstva in z njimi boste zagotovo navdušile vaše Nepremagljive najmlajše.

? https://www.carobniglasbenikoticek.si

? https://www.carobniglasbenikoticek.si/trgovina/

Zeliščno posestvo Cvetka: Različni izdelki za lase 

Vse imamo rade lepe lase, a k frizerju ne moremo čisto vsak teden, zato smo izbrale tudi Zeliščno posestvo Cvetka in njihove naravne izdelke za lase. Rebeko ste že zagotovo videle na story-u, kako si umiva lase in povedala nam je same dobre stvari, zato smo mnenja, da s tem darilom ne morete zgrešiti.

Na Cvetkinem posestvu gojijo preko 60 različnih vrst zelišč, ki jih uporabljajo pri izdelavi njihove naravne kozmetike, kar nas je še dodatno prepričalo, saj je zelo pomembno, kaj uporabljamo na svojem telesu. Darilo za Nepremagljive lase.

? https://zelisca-cvetka.si/

Pangerc Design: unikatna svetilka iz masivnega lesa

Vsaka Nepremagljiva ima rada, da je njen dom lep, urejen in predvsem prijeten. Našle smo lučko, ki je unikatna in je narejena iz masivnega lesa hrasta in je premazana s tikovim oljem. Vsak prostor bo naredila bolj moderen in eleganten. Lučke niso serijsko delo, zato je vsaka svetilka drugačna. Tekstura masivnega lesa je neponovljiva, zato je vsaka lučka nekaj posebnega.

Lučka sveti in je zagotovo popestri vzdušje in naredi odličen ambient, kar rabi vsak dom. Lučka bo družino še bolj povezala, opazil pa jo bo tudi vsak, ki vas bo obiskal. Všeč pa nam je tudi to, da ne zavzame veliko prostora. Osvetlite svoj Nepremagljivi dom z unikatno lučko.

? https://www.facebook.com/PangercDesign

Glam penina

Letošnji veseli december bo zaradi omejevanja socialnih stikov potekal nekoliko drugače. Tako božič in novo leto bomo glede na vse aktualne ukrepe praznovali bolj umirjeno in v domačem krogu. In kaj ne sme manjkati? Ja, Nepremagljiva penina, kaj ne?

Penina vedno prinese dobro voljo, pozitivno energijo in predvsem malo tistega prazničnega blišča in glamurja, ki ga po vseh mesecih še kako pogrešamo. Glavno sporočilo GLAM penine je, da si lahko tudi doma pričarate glamurozno in super zabavo in je za Nepremagljive obvezno.

Polsuha penina Glam Edition je pridelana po charmat postopku iz sort beli pinot in chardonnay. Očara s cvetico, ki spominja na citruse ter rumeno sadje, s pridihom cvetličnih in mandljevih not. Postala bo vaša najljubša spremljevalka zabav, večerov v dvoje ali pa najlepše darilo za vaše najdražje.

? https://jeruzalem-ormoz.com/sl/glam-edition

Electrolux: različni aparati za dom

Nepremagljive smo zagotovo rade lepe, dobro dišimo, obožujemo penino, ampak smo pa tudi mame, žene, gospodinje in dobro darilo je vedno tudi nekaj, kar lahko uporabimo v kuhinji ali pri čiščenju. Seveda nam ti aparati delo olajšajo pa še prej ga opravimo. Electroluxovi mali aparati so izjemno kvalitetni, praktični in učinkoviti.

Vsaka Nepremagljiva si želi dobrega likalnika, dobrega sesalca, če pa bo kdo odprl denarnico še malo bolj, pa se ne bo nobena branila nove kuhalne plošče, ekonomičnega pomivalnega stroja ali vrhunskega pralnega stroja v kombinaciji s sušilnim strojem. Lahko bi naštevale še in še … Poskrbite torej za Nepremagljive aparate.

? https://www.electrolux.si/accessories/accessories/cooking-accessories/

Missha: set za praznično razvajanje

Razvajanje s kozmetiko je nekaj, kar ni potrebno posebno hvaliti ali obešati na velik zvon.

Razvajajte svoje najdražje z vlažilnimi korejskimi sheet maskami, s pomočjo katerih bo koža, sijoča in navlažena v samo 10-ih minutah. Razigrana, parfumska meglica pa bo poskrbela za omamen, dolgo obstojen vonj, ki se lahko uporabi na telesu, laseh ali celo za osveževanje prostorov.  

Gre torej za brezčasno darilo, ki ga bo vesela vsaka ženska. Najlepše pa je, da se bo potem počutila bolje navzven in navznotraj. Našle smo torej Nepremagljive sheet maske, ki nam polepšajo dan v samo 10-ih minutah. 

? https://missha.si

Differo by Nepremagljiva

Kakšne Nepremagljive bi pa bile, če ne bi imele svojega parfuma in body mist-a Differo by Nepremagljiva? ☺ To je nekaj, kar rabi vsaka ženska, da se malo pocrklja, da se boljše počuti, ko njen dan ni popoln ali pa njen dober dan postane še boljši. 

Poskrbele smo za najbolj kakovostne sestavine, ki so združene v edinstveno žensko odišavljeno recepturo. Vonj po mandarinah in mistični vonj ingverja se prepleta s toplo vanilijo in neustavljivim jasminom, vse skupaj pa uskladi sandalovina s prestižnim kašmirjem in dodatkom jantarja. Vonj je na koži izjemno obstojen in nas bo popeljal v tople in prijetne dni. Bodite Nepremagljive vsak dan!

? https://nepremagljiva.si/trgovina/

Nepremagljivo smo prišle do konca in vemo, da ste dobile 10 odličnih idej in predlogov, kako navdušiti tiste, ki vam pomenijo največ. Sedaj imate čas, da razmislite, kaj boste komu podarile in vaš december bo popoln.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam