Vsebino omogoča VENERA SHOP

TOP 5 VIBRATORJEV

Malce smo se že navadile na bolj vroče teme in pogovore o spolnih igračkah, kajne? Znanje za začetnice smo se že naučile, zato je sedaj čas, da postanete prave profesionalke pri uporabi vibratorjev.

Za vsak užitek se najde poseben vibrator, ki prepozna tvoje erogene točke in jih razvaja tako, kot se spodobi. Danes je dan, ko boš izvedela, katerega točno potrebuješ. Spoznajte top 5 vibratorjev po našem izboru.

MINI VIBRATORJI

To so majhni vibratorji, mi jim rečemo kar bullet vibratorji. Tu stavek »Ni vse v velikosti.«, zares velja. Namenjeni so predvsem zunanji stimulaciji erogenih con in klitorisa. Če težje dosežeš orgazem, ali pa vibracije na klasičnih vibratorjih, niso dovolj močne zate, potem je mini vibrator najboljša izbira zate. 

Golden Passion

Vibrator Golden Passion je mini vibrator z zelo intenzivnimi vibracijami, za ženske, ki sicer težje dosežejo vrhunec. 

               Cena: 19,95

RABBIT VIBRATORJI

So najbolj pogosta izbira žensk, saj omogočajo dvojni užitek. Če želiš notranjo in zunanjo stimulacijo hrkati, potem je rabbit vibrator pravi. Različni dizajni in materiali ti omogočajo različne funkcije, vibracije in užitke. A ena stvar ostaja vedno enaka. Klasični vibrator, ki ga uporabiš za notranjo stimulacijo in pa dodani stimulator, ki razvaja vaš ščegetavček. 

Vibrator Smile Thrusting Pearl pa ni klasični rabbit vibrator, saj ga odlikuje več različnih funkcij. Ima kar 2 motorja, ki omogočata 10 vibracijskih stopenj. Obenem pa ponuja še funkcijo rotiranja in potiska. 

Cena: 64,95€https://www.venera-shop.com/vibrator-smile-thrusting-pearl

VIBRATORJI G-TOČKE

Večina žensk pravi, da je občutek ob dosegu g-točke, nekaj popolnoma drugačnega. Zato so zelo pogosta izbira žensk tudi vibratorji g-točke. Po navadi jih prepoznamo po tem, ker imajo zakrivljeno konico, ki omogoča lažji doseg g-točke. 

Napihljiv vibrator

Vibrator Petit Napihljiv, kar je razvidno že iz imena, ima še eno posebno lastnost. Lahko ga tudi napihnete. Izbirate lahko med 10 stopnjami vibriranja, konica vibratorja pa je napihljiva, kar pomeni, da lahko same določate, kako široka in velika bo, z enostavnimi pritiski na gumb. 

Cena: 79,95€

POSEBNI VIBRATORJI 

Na spletni strani VENERA SHOP se najde tudi rubrika posebni vibratorji. To so vibratorji, ki se lahko uporabljajo na mnogo različnih načinov in jih niti ne moremo ali pa težko uvrstimo v eno kategorijo. Po navadi lahko s takšnimi vibratorji uživate, tako kot same želite. 

Vibrator, ki je namenjen zunanji stimulaciji.

Vibrator Luxurous Split Tip je eden izmed njih. Ponuja 10 vibracijskih stopenj, mehki fleksibilni konici, pa sta tisti, ki ga delata posebnega. Namenjen je predvsem za zunanjo stimulacijo. 

Cena: 59,95€

ANALNI VIBRATORJI 

Analni vibratorji so primerni za tiste malo bolj drzne, ki rade stopijo iz svoje cone udobja. To so vibratorji, ki so namenjeni analnemu spolnemu odnosu in so oblikovani tako, da počasi in postopoma vstopajo v zadnjično odprtino. Pri njihovi uporabi bodi previdna in počasna, ter uporabi lubrikant, ki bo navlažil tvojo kožo in izboljšal izkušnjo.

 

Nastavek Black Velvets Small je prava izbira za začetek analne igre. Vibracijski nastavek je majhen in oblikovan tako, da je prijazen do našega telesa. Če nisi prepričana ali je to zate, pa ti svetujemo, da najprej preizkusiš kaj podobnega brez vibracij. 

Cena: 27,95€

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam