Napišite si pismo! Naj bo to vaše darilo sebi!

Draga nepremagljiva, danes pišem tebi. Pišem ti, da te pohvalim, se ti zahvalim in ti zaupam vse občutke, ki jih čutim sedaj, ko se je zaključilo zate tako zelo srčno, uspešno in bogato leto 2020.

Sem ti povedala, da obstajajo čudeži, ali mi zdaj verjameš? Čestitaj si, objemi se, pohvali se in bodi ponosna nase, za vse, kar si in kar imaš. Zaupala si vase, kar je obrodilo sadove. Vse to obilje si si skreirala sama, samo zato, ker si dovoliš biti kapitanka svoje barke. Ker svojega življenja ne prepuščaš naključjem, ampak si pogumno in vztrajno utiraš svojo pot, ki jo čutiš globoko v sebi. Ker se zavedaš, da je poslovno življenje prav tako pomembno kot osebno, ker je tvoja sreča povezana z uspehi na obeh področjih in ker veš, da je prav, da se postaviš na prvo mesto. Zato, ker šele, ko si srečna in uspešna sama, so srečni in uspešni tudi vsi okoli tebe.

Iskrena hvala, draga moja, da se zavedaš, kako pomembna je družina, tako na osebnem kot poslovnem področju. Dovolila si, da ti je marsikdo nastavil ogledalo in ti pokazal, kakšna si v resnici, in si to sprejela pozitivno ter se odločila narediti spremembo. Zakaj misliš, da moraš biti v vsem popolna? Draga moja, saj si. Sprejmi to resnico, da jo boš sprejela tudi pri drugih. 

Čeprav si zahtevna do sebe, se za vsak podvig pohvali, razveseli, si čestitaj in ga proslavi. Prav to boš prenesla tudi na druge. Obkrožila si se s pravimi, srčnimi, uspešnimi ljudmi, ki navdihujejo sebe in druge ter širijo luč, resnico in ljubezen po našem planetu. Čestitaj si za to. Hvala ti, da si spoznala svojo notranjo lepoto in jo širiš med ljudi. 

Čeprav si zahtevna do sebe, se za vsak podvig pohvali, razveseli, si čestitaj in ga proslavi. Prav to boš prenesla tudi na druge.

Hvala, ker dovoliš drugim, da ti pomagajo, ti pričarajo nasmeh na obraz in iskrice v očeh. Hvala, draga moja, da poslušaš in slediš svojemu srcu ter poslanstvu. Zavedaj se, da bo vse, kar delaš in v kar verjameš, obrodilo čudovite sadove in ti boš lepo nagrajena. 

Hvala, zlata moja nepremagljiva, ker spoštuješ svoje telo in ješ zdravo hrano, redno skrbiš za fizično in psihično aktivnost, si privoščiš dovolj spanca in v svojo glavo vnašaš samo pozitivne misli. Hvala, ker si spoznala, da si sama kreatorka svojega življenja in da lahko dosežeš vse, kar si zaželiš. 

Hvala, da si vedno pozitivno naravnana in v vsem vidiš priložnost za rast. Hvala, ker si si dovolila, da ti domišljija ne postavi omejujočih ovir. Saj veš, samo nebo je meja – in to si si tudi dokazala. Zmoreš.

V letu 2021 si dosegla vse svoje želje, ki si jih zastavila lani ob takem času.

Vedi, draga moja nepremagljiva, da se vse odvija zate, v tvoje najvišje dobro, četudi včasih ni videti tako. Čestitaj si, da si vpeljala v življenje rutino, ki te podpira na poti do ciljev.

Naj se vse zgodi v tvoje najvišje dobro.

In na koncu še: samo prepusti vesolju, da sliši in postavi strategijo, kako boš prišla do ciljev.

Končano je. Končano je. Končano je.

Draga moja, zapomni si, ti si nepremagljiva. 

Zlate bralke, tako, kot sem jaz napisala pismo, ga lahko ve napišete sebi.

Naj bo to vaše darilo sebi. Vse, kar potrebujete, so čas, lep list in kuverta, da ga boste shranile. Naredite to zase. Soočite se s svojimi željami, strahovi in tem, kar ste in kaj želite. Obljubim vam, ko zapišete, postane vse lažje dosegljivo, bolj trajno in deluje opogumljajoče.

Naj to postane vaš obred. Oblecite se v lepo obleko, nanesite si rdečo šminko, prižgite praznično svečko, natočite kozarec šampanjca in dovolite domišljiji, da se zlije na papir.

V vseh teh letih, odkar pišem pismo sebi, sem oblikovala nekaj iztočnic, ki so vam lahko v pomoč. 

  1. 1. Začnite z ljubečim pozdravom.
  2. Pišite v sedanjiku, pogovarjajte se s svojo najljubšo osebo. Same s seboj.
  3. Povejte si, zakaj ste ponosne nase, kako ste dosegle vse svoje želje, cilje, se zahvalite za to, da ste vztrajale. Takrat vas misel na vaše poslanstvo opominja, da VI TO ZMORETE. 
  4. Zahvalite se sebi, da ste, kdor ste, za vse, kar imate. Samo hvaležno srce ima prostor za še več ljubezni, luči in resnice.
  5. Pohvalite se, ker ste si dovolili, da vas vodijo vrednote in notranji občutki, ker veste, da je to edina POT K SEBI, POT DO USPEHA. 
  6. Sprehodite se skozi želje, zastavljene dogodke, za katere si želite, da se odvijejo in se bodo odvili v letu 2021. Prav vse lahko dosežete, če ste pripravljene kaj spremeniti pri sebi.
  7. Čestitajte si, ker ste na poti spoznali ljudi, ki vas podpirajo, vam odpirajo nove poglede in pomagajo osebno in poslovno rasti. Spomnite se, da so prišli tudi takšni, ki so vam predali svoje lekcije – zahvalite se zanje – in odšli iz vašega življenja.
  8. Prav tako se zahvalite za vso ljubezen, ki jo dajete in prejemate od svojih najdražjih. 
  9. Zaključite s stavkom, da verjamete, da se vse zgodi v vaše najvišje dobro. 
  10. Na koncu samo pripišite: Končano je. Končano je. Končano je.

Shranite pismo na posebno mesto in ga vsake toliko časa ponovno preberite in usmerite, drage moje, svojo pot v prihajajoče leto 2021 še lepše, srčno in uspešno. 

Vaša Tanja

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam