Vse mine. Tudi mi. Zato uživajmo in slavimo življenje!

Nedelja je. Ura je 18.00. in peljem se z otroškega rojstnega dne. Čez vikend sem spala natanko 4 ure.

V celem vikendu! Zdi se mi, da mi možgani ne delajo več in, če me kdo vpraša, koliko je 1+1, ne bom znala odgovorit,  tako zelo sem utrujena.

Ampak,  že cel dan me kljub temu preganja misel o pomenu in kratkosti življenja. Verjeli ali ne, včeraj sem nastopila na, lahko bi rekli dobesedno na poslovilni zabavi, ki jo je za svoje prijatelje organiziral gospod, ki ve, da ima pred sabo le še nekaj mesecev življenja. Noro. Res. Razmišljam, kaj se ti takrat podi po glavi. Kaj razmišljaš, kako sprejmeš to? Kako zelo močan moraš biti, da si sposoben takega dejanja. Da se od prijateljev posloviš s smehom, plesom in glasbo. 

Dragi moji, življenje moramo spoštovati in ga slaviti!!! Vsak dan posebej. Zato še danes zase ali za nekoga, ki ga imate radi,  naredite kaj res lepega. Nekaj, kar vas bo osrečilo in nekaj, ob čemer se boste počutili izpopolnjene. Oglejte si dober film, si pripravite kopel, ali pa preprosto odprite kozarec dobre penine, si nazdravite.

 Vesela sem, da sem tukaj in zdaj!

Imejte se radi <3

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

Draga nepremagljivaDiffero

Naš čudoviti Differo parfum te že čaka v naši spletni trgovini! Vabljena na dišeče druženje.

FIT IZZIV

Nepremagljive, ste pripravljene na nov FIT IZZIV? Naša nepremagljiva Andreja je s svojo osebno trenerko Karmen ponovno pripravila vaje za celo telo. 

Tokrat lepo vabljene na marčevski FIT IZZIV. V petek vas bo čakal v vaših elektronskih nabiralnikih.