Vse najboljše, biki! To so v naslednjem mesecu za vas pomembni datumi!

Zelo dinamičen rojstnodnevni mesec vas čaka, saj boste eno od znamenj, ki se jim bo v tem času največ dogajalo.

Zares zadovoljni ste lahko, ker bo 16. maja v vaše znamenje za približno eno leto vstopil dobrotnik Jupiter, ki prinaša srečo, optimizem, priložnosti, nove začetke, možnosti za potovanje, povezovanje s tujino, izobraževanje, sodelovanje, obilje, več denarja – na kratko, obljublja leto smetane, ki ga dobro izkoristite. Pazite le, da ne zajemate življenja s preveliko žlico na področjih, kjer vam lahko to škodi. Od preveč dobrega se lahko namreč tudi hitreje zredite.

Kljub temu se v tem času oz. tik pred Jupitrovim prehodom ne boste mogli izogniti nekaj turbulencam, ki so vezane tako na lunin mrk, ki se še zadnjič dovrši v škorpijonu, vam nasprotnem znamenju, kot na retrogradni Merkur v biku.

Lunin mrk vas že nekaj časa spodbuja k premisleku o zasebnem in poslovnem partnerstvu. Zveze, ki niso dobre za vas, so se lahko končale, da bi se lahko začele nove, na boljših temeljih. Lunin mrk 5. maja zaključuje ta proces, tako ste najverjetneje že napravili red in končno veste, česa se ne greste več, kaj pa si v odnosih želite. Če ne, vas bo še zadnjič pretresel – poudarek bo na čustvenem razčiščevanju in pogovoru, kako naprej. Partnerju boste jasno povedali, česa se ne greste več. Če vas ne bo slišal, se lahko tudi obrnete in greste. Dolgo vezani pa so lahko deležni korenite spremembe v odnosu.

Tudi retrogradni Merkur v vašem znamenju kaže, da vas čaka premislek o preteklih napakah in odločitvah. Morali boste narediti revizijo na osebnem in partnerskem področju, preden boste šli lahko naprej. Do 15. maja, ko se bo Merkur še pomikal navidezno nazaj, ne sprejemajte pomembnih odločitev – raje odpravite stare spodrsljaje in zadeve, s katerimi ste odlašali. 

Finančno vam ne bo nič hudega – ne le ker bo Jupiter poskrbel za priložnosti za zaslužek, ampak tudi ker bo do 7. maja v vaši finančni hiši Venera, ki prav tako skrbi, da vam bo v žep priletel kakšen cekin več. 

Z vsemi pomembnimi stvarmi vseeno počakajte do konca tretjega majskega tedna, saj se zdi, da boste do tedaj še v ‘centrifugi’, nato pa se bodo stvari odprle in z Jupitrom ob strani boste lahko obrnili nov list. Tudi mlaj v vašem znamenju 19. maja glasno naznanja nov začetek in več zadovoljstva v odnosih in pri sodelovanju vseh vrst.

Biki, do 15. maja, ko se bo Merkur še pomikal navidezno nazaj, raje ne sprejemajte pomembnih odločitev.

Pomembni datumi

Finančno bodite previdni 4. maja, ko vas lahko nekdo ogoljufa ali vam denar kako drugače spolzi iz rok. Ne posojajte ga prijateljem, ker ga ne bodo vrnili. Ne bodite preveč zaupljivi. Na splošno smo lahko tedaj razočarani v ljubezni in odnosih.

Nepričakovane dogodke in spreminjanje načrtov lahko pričakujete 9. maja, ko se povežeta Sonce in Uran v vašem znamenju. Vpliv izkoristite za to, da ‘odrežete’ svoje slabe navade ali se kako ‘drugače brcnete v rit’. Odlično bi bilo, če bi se motivirali za šport, saj vam Jupiter lahko prinese dodatne kilograme.

Merkur se 15. maja obrne v direktno smer, Jupiter pa vstopi v vaše znamenje dan za tem. Nima smisla, da se prej mučite s stvarmi, ki se ne premaknejo z mrtve točke. Počakajte na čas po teh dveh datumih, saj bo tedaj vse gladko steklo. 

Umetniki, vsi v kreativnih poklicih in tisti, ki se ukvarjate z duhovnostjo, izkoristite 18. maj, ko vam bosta Sonce in Neptun prinesla več navdiha.

Korak nazaj v pogajanjih, prepirih in sporih pa naredite 20. maja, saj se merite z močnejšim nasprotnikom in lahko potegnete kratko. To ni dan za upor in napad, ampak za taktično izogibanje težavam.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam