Vse najboljše, levi!

To poletje se ne boste mogli izogniti turbulencam v odnosu in nepredvidenim poslovnim dogodkom.

Venera bo vse do začetka septembra retrogradna v vašem znamenju, kar pomeni, da se boste intenzivno ukvarjali z rečmi, ki ste jih odrivali na stran, da bi jih dokončno razrešili. Lahko boste na novo ocenjevali svoj občutek lastne vrednosti ter spoznali, da boste morali malce znižati ego. Morda se boste morali pogovoriti z bližnjimi in prijatelji, s katerimi ste zadnje čase na bojni nogi. Predvsem se bo vse vrtelo okoli ljubezni. V vaše življenje se lahko vračajo bivši partnerji in ljubimci – a pozor, ne zapletajte se spet z njimi, saj je namen njihovega povratka, da dokončno zaprete to poglavje. Več je možnosti za novo ljubezen, a bodite pri tem previdni, saj se lahko v odnosih, ki jih začnemo v času Venerine retrogradnosti, čustva spremenijo, ko je ta planetarna vladarica ljubezni spet direktna. Zato tudi ni primeren čas za zaroko, poroko ali drugačno pomembno spremembo v obstoječi zvezi. 

Tako polna luna v vodnarju 1. 8. kot mlaj v levu 16. 8. prinašata veliko vznemirjenja in pretiravanja. Bodite pozorni na to, kdaj tudi sami delate nepotrebni cirkus. Znižati boste morali pričakovanja! Po eni strani se pazite impulzivnih odločitev, po drugi vam lahko življenje samo od sebe nenadoma zamaje razmerje in se razidete. Nečemu se boste morali odpovedati, čeprav še ne boste pripravljeni na to. Vse, česar dolgo niste uredili, pa bi morali, bo zdaj počilo samo od sebe – tako v zasebnih kot poslovnih odnosih. Za slednje ne skrbite, saj vam bo dobrotnik Jupiter kmalu odprl nova vrata, če se stara zaprejo. Nikakor torej ne boste ostali povsem brez dela ali poslovnih projektov, bo pa v tem mesecu na tem področju lahko pestro. 

Mars in po 29. 7. še Merkur v vaši drugi hiši bosta budila vašo podjetnost in željo po zaslužku. Veliko časa, volje, energije in truda boste vlagali v vse, kar vam lahko oplemeniti proračun. Po drugi strani razmislite, ali se morda včasih precenjujete in si postavljate previsoko ceno oz. se o plačilu za svoje storitve dogovarjate po načelu ‘če ne bo po moje, pa nič’. Merkur vas bo učil dogovarjanja in pogajanja o denarju.

Velja pa še opozorilo, da v obdobju retrogradne Venere ni priporočljivo finančno tveganje in vlaganje ter nakupovanje oblačil, obutve, kozmetike – vsega, kar povezujemo z lepoto in estetiko, torej tudi okrasnih predmetov za dom. Prav tako počakajte z obiskom kozmetičarke, frizerja, preložite lepotne operacije in tretmaje na september. Rezultati naštetega namreč pozneje ne bodo taki, kot bi si želeli. Tudi z nakupom luksuznih predmetov raje počakajte. 

Na cesti bodite previdni 23. 7., tedaj počakajte tudi z odločitvami, pogovori, bodite potrpežljivi, če se vam na potovanju spreminjajo načrti. Okoli 1. 8. bo nervozo spremljala črnogledost – najbolje bo, da vzamete vajeti v svoje roke in greste v akcijo. Okoli 6. 8. se izogibajte pretiravanju, požrešnosti, vzvišenosti, zapravljanju. V odnosih bo najbolj pretresljivo okoli 1. 8., 9. 8. in 16. 8., najbolj naklonjena jim bosta 27. 7. in 13. 8. 

Še to: dan po vašem mesecu se Merkur obrne v retrogradno gibanje, zato pred tem uredite vse, kar se lahko pozneje zapleta – nakupi vstopnic in vozovnic, dogovori, podpisovanje pogodb …

Pomembni datumi: 

  • Venera se obrne in začne gibati navidezno nazaj prvi dan vladavine leva, 22. 7., tako lahko ljubezenske zaplete pričakujete od tedaj naprej. Če začenjate nov odnos, se zavedajte, da ne bo nujno dolgotrajen, če se vračajo bivši, se ne zapletajte z njimi.
  • Dnevi okoli polne lune 1. 8. in mlaja 16. 8. bodo napeti, doleti vas lahko kar nekaj nepričakovanih poslovnih in sprememb v odnosih. Izogibajte se impulzivnosti, hkrati pustite, da življenje odnese vse, kar vam ne služi več.
  • Pred zadnjim dnem levovega meseca, torej do 23. 8., uredite vse, kar se bo zapletalo, ko se bo Merkur obrnil v retrogradno gibanje.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam