Vse najboljše, škorpijon! Kaj vas čaka v naslednjem mesecu?

Čeprav se boste soočali z izzivi v odnosih, boste imeli svoj slavnostni mesec ogromno energije, moči, odločnosti, volje za doseganje ciljev.

Velja sicer opozorilo, da pred luninim mrkom 28. 10. ne začenjajte ničesar novega, še bolje je, da z vsem, s čimer se vam ne mudi, počakate celo na čas po mlaju 13. 11. Do tedaj bo namreč marsikaj odneslo življenje samo ali se boste po globoki notranji inventuri sami odločili, da nima več prostora v vašem življenju. 

Največ se bo dogajalo v odnosih. Samski sicer še vedno ne boste v svojem polnem osvajalskem elementu. Čeprav ne boste priznali, si boste celili rane iz preteklosti ali vas bodo bremenile druge zadeve, tako boste zadržani, nesproščeni in ne prav navdušeni nad iskanjem nove ljubezni. To sicer ne pomeni, da v trenutkih samote ne boste hrepeneli po dvojini, a nekaj vam bo hkrati ves čas zategovalo ročno zavoro. Vezani bodo po drugi strani zaradi mrka doživljali turbulence v obstoječi zvezi, lahko pride tudi do razhoda, če ni bila najbolj trdna, ali se poglobi in preide v naslednjo fazo. Čeprav se vam bo zdelo, da nad dogajanjem nimate nadzora, bodo rezultati posledice vaših preteklih odločitev in dejanj. Prav tako se lahko spremeni narava poslovnega partnerstva, sodelovanje pa se glede na vaše preteklo vlaganje vanj prekine ali okrepi. A tudi če vam bo mrk koga odnesel, ne skrbite preveč. Še vedno vam ob strani stoji Jupiter, ki bo odprl vrata novim priložnostim, ki bodo dolgoročno še boljše za vas.

Sonce, Merkur in Mars v svojem znamenju lahko izkoristite za vse, pri čemer potrebujete malce motivacije in zagona. Lahko začete telovaditi, hujšati, se postrižete, lotite česa novega, zavihate rokave in spremenite vse, s čimer ste dolgo odlašali. Po 10. 11. je čas za premislek o finančnem stanju in iskanje morebitnih rešitev. Merkur vam bo pomagal tudi pri pomaganjih za višjo plačo, dogovarjanju o višini honorarja in morebitnih izterjavah, tudi za kakšno dodatno delo se lahko odločite. 

Do 8. 11. vas bo Venera klicala k druženju in sodelovanju v različnih društvih in skupinah. Udeležite se kakega kostanjevega piknika ali vinskega sejma, saj se boste imeli lepo in spoznali nove ljudi. Kljub obilici nove moči in energije pazite, da se ne preobremenite, hkrati pa izkoristite vsako priložnost za zabavo, razvedrilo in smeh, ki bodo razbili črnogledost in resnost. 

Starši boste imeli več skrbi z otroki, prav tako vas bo bolj skrbelo zanje kot sicer. Pazite le, da ne boste zaradi vsega tega prestrogi do njih oz. da jih ne boste s svojo močno voljo preveč nadvladovali. Najbolje bo, da se skupaj lotite ustvarjalnih projektov, nič ne bo narobe, če jih naučite dihati, meditirati in si ob stresu pomagati z različnimi sprostitvenimi tehnikami.

Pomembni datumi:

Energični in odločni boste ves čas, vseeno pa je smiselno začenjati nove projekte po 13. 11., vsem športnim in fizičnim podvigom, ki zahtevajo moč, pa boste najbolj kos 18., 20. in 21. 11. 

  • Prehitrih odločitev, stresa, nezgod, impulzivnosti, živčnosti in nepotrpežljivosti se pazite 4., 11. in 13. 11. Tako v prometu kot pri delu in športnih aktivnostih bodite previdni in hitite počasi.
  • Za vztrajno, natančno delo bo odličen 24. 10., 29. 10. in 8. 11. se lahko marsikaj uspešno dogovorite. Ustvarjalni boste 6. 11., to je tudi primeren dan za iskanje vizije za prihodnost.
  • Čas ne bo najboljši za ljubezen, a če boste vseeno osvajali nasprotni spol, vam bo sreča najbolj naklonjena 31. 10., 6. 11., ko boste strastni in magnetno privlačni, 15. 11., ko pojdite na zmenek ali si dopisujte s simpatijo. Ne odločajte se 3. 11., saj ljubimca ne boste videli realno, ampak skozi rožnata očala.
  • Pri nakupih in vlaganjih se držite nazaj 28. 10., saj boste imeli prevelike apetite. Nepričakovan dobiček vas čaka 31. 10., 3. 11. pa ne sprejemajte finančnih odločitev, saj vas lahko ogoljufajo ali naredite napako. Ugoden dan za transakcije je 6. 11., 8. 11. za drzne poteze. Na splošno boste več energije usmerjali na to področje po 10. 11., ko Merkur spodbuja tudi komunikacijo in razmišljanje o denarju. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam