Vse najboljše, strelci!

Čeprav boste sprva še prekipevali od energije, entuziazma in številnih načrtov, kam vse bi radi še šli do konca leta in kaj vse dosegli, vas čaka nekaj omejitev.

V ljubezni izkoristite čas do 4. 12. za druženje, mreženje, spoznavanje novih simpatij, povezovanje, saj se nato Venera pomakne v škorpijona in vaše 12. polje, tako se boste čustveno potegnili vase in boste veliko manj odprti za novo zvezo.

Večji del vašega prazničnega meseca bosta Sonce in Mars, nekaj manj tudi Merkur, v vašem znamenju, tako se vam bo povečala vitalnost, kovali boste nove načrte in jih zanosno uresničevali, saj boste povsem v svojem elementu – če odmislimo 25. 11., ko se vam bo zdelo, da ne napredujete dovolj hitro ali boste morali narediti korak nazaj. Napornejše dneve bo poleg tega prinesla polna luna v dvojčkih 27. 11., ki se dovrši v neprijetnem T-kvadratu z Marsom in Saturnom. Na splošno nam bo to odvzelo nekaj volje do praznične zabave in dobrega razpoloženja. Soočali se bomo z omejitvami in skrbi, lahko izvemo slabe novice, nas pretresejo dogodki s kriznih žarišč in povečano nasilje. Strelcem pade lunacija v hišo financ in skupnega premoženja, kar pomeni, da se lahko srečujete z omejitvami na tem področju.

Lahko ne morete zapraviti toliko, kot si želite, morda vam kdo dolguje denar in kaže, da se ne bo povrnil. V tem času ne vlagajte, ne posojajte denarja, ne razpolagajte z njim nespametno. Da se boste z denarjem, zaslužkom in naložbami veliko ukvarjali, namreč potrjuje tudi Merkur, ki se 1. 12. pomakne v kozoroga in s tem v vašo hišo denarja. Tam se poleg tega 14. 12. obrača v retrogradno gibanje, kar pomeni, da boste morali popraviti svoje pretekle napake in nespametne odločitve – opustiti premalo plačano delo, izterjati kak dolg, pregledati, kje vam denar nesmiselno odteka. Vsekakor to ne bo čas za zapravljanje, ampak zategovanje pasu in analizo, zato kupite darila že prej. 

Omenjena polna luna poleg tega izpostavlja še Merkurjev kvadrat z Neptunom, tako da bodite že konec novembra previdni in predvsem realni pri sklepanju pogodb in pogajanjih. Nekdo vas lahko vleče za nos in poskuša ogoljufati, na zasebni ravni lahko družinski član manipulira z vami. Snemite rožnata očala, zadeve dobro premislite, pomembne odločitve prestavite na ugodnejši čas. Nasprotno je primeren čas za sestanke, odločanje, jasno komunikacijo, urejanje birokratskih zadev in vse, pri čemer potrebujete trezno glavo, 2. 12. Srečo boste imeli tako z denarjem kot nakupi ter srečanji in sodelovanji 7. 12. in 11. 12. Tudi 18. 12. ne bo slab, a tedaj bo Merkur že retrograden, in če se ne lotevate česarkoli za nazaj, raje vse opravite že pred tem.

V odnosih bo naporen 3. 12., ko lahko na plan privrejo nezdrave strasti, ljubosumje, sovraštvo, maščevalnost. Ugodnejši bo 5. 12., ko se boste lahko oprli in zanesli na partnerja. Pretiravate in delate dramo lahko 9. 12., ta dan odsvetujemo naložbe in nakupe, ker boste imeli prevelike oči in zapravili preveč. Zelo prijeten pa bo 11. 12., tako za ljubezenska srečanja kot dopisovanje in nakupovanje, a ker je blizu Merkurjev obrat, opravite večino božičnih opravil že prej. 

V dnevih okrog polne lune 27. 11. malce popazite tudi na zdravje. Še vse do maja vas sicer ščiti Jupiter, a lahko se utrudite, izčrpate, večja je možnost nezgod, težav s kostmi, zobmi in sklepi. Nič ne bo narobe, če nekaj dni okrog tega malce več počivate. 

Mlaj v vašem znamenju 12. 12. nato prinaša novo energijo in več brezskrbnega optimizma. Seveda se boste ukvarjali z zapleti, značilnimi za Merkurjevo retrogradnost, ter reševali finančne spodrsljaje, a hkrati boste zdaj ravno v pravem razpoloženju za veseljačenje in proslavljanje. Zato se družite s prijatelji, družino, si širite obzorja, obiščite božične tržnice – le 16. 12. ne pretiravajte z alkoholom in drugimi pregrehami.

Pomembni datumi: 

Kot rečeno, bo najnapornejši del vašega meseca čas okoli polne lune 27. 11. Zdelo se vam bo, da ste v leru, se ne premaknete in ne morete doseči ciljev. Morda celo, da imate zvezane roke pri neki pomembni zadevi. Vse skupaj vam bo povzročalo skrbi in vam zniževalo odpornost. Spustite vse in počakajte, zadeve bodo sčasoma stekle z mrtve točke.

  • Merkurjev prehod v kozoroga 1. 12. in njegov obrat navidezno nazaj v njem 14. 12. vas bosta prisilila k treznemu premisleku o služenju denarja in razpolaganju z njim. Popravite pretekle napake in naredite red na tem področju, darila pa kupite čim prej.
  • Za ljubezenske dogodivščine in druženje so najboljši dnevi pred 4. 12., nato pa 7., 11. in 18. 12. Izkoristite jih za povezovanje s partnerjem, očaranje simpatije in mreženje na splošno.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam