Za prvi maj obiščite Piknik na Fontani

Današnja novička je za vse, ki potrebujete idejo za družinski izlet.

Vreme nam kljub letnemu času sicer ne prizanaša najbolje, vsi pa res že komaj čakamo bolj tople in sončne dneve, ko bodo jedilne mize zamenjale mize na terasi, druženja v kuhinji pa pikniki na prostem. Dobra hrana, najboljša družba in prijetno druženje, je tisto, kar vsako pomlad naredi še lepšo in čas, ki ga vsi najbolj pričakujemo.

In pred vrati so še prvomajski prazniki, ki letos s svojimi dela prostimi dnevi tako lepo padejo, da potrebujete le dan dopusta. Kar nekaj ljudi se med prazniki odpravi za podaljšane vikende v tujino, a kaj, če bi letos raje raziskovali kotičke Slovenije in si, kot se za prvi maj spodobi, privoščili klasičen piknik v naravi?

Piknik na Fontani vin Vodole

Za vse ljubitelje pomladi, dobre pijače in hrane, so zato na Fontani vin Vodole, pripravili prvi PIKNIK NA FONTANI, ki bo svojo otvoritev doživel ravno v času prvomajskih praznikov. Obiščete jih lahko kar šest dni zapored. 

Fontana vin Vodole je le streljaj odmaknjena od Maribora, pri njih pa najdete prav vse: fontano vin, Nesting resort, v katerem lahko prespite, čudovito neokrnjeno naravo, za zabavno avanturistično vožnjo pa bo poskrbel zipline.

Letos bo izvedba Piknika na Fontani prvič

Letos bodo med 28. aprilom in 2. majem tako začeli s prvo izvedbo Piknikov na Fontani, na katerih bo poskrbljeno za dobro hrano, pijačo, zabavo za mlade in mlade po srcu, vse ob spremljavi glasbe. Vse, kar potrebujete za obisk, je veliko dobre volje in nasmejan obraz. Gre za prvi piknik v sklopu piknikov, ki jih bodo pripravljali vsako prvo soboto v mesecu čez celotno sezono.

Kaj se bo dogajalo?

Poskusili boste lahko slastnega odojka, ki ga bodo spekli pred vami, na voljo pa bodo tudi narezki, sladice, vse ob spremljavi odličnega vina lokalnih vinarjev. Za vse mlade in mlade po srcu pa bo za adrenalin poskrbljeno z vožnjo po najdaljšem dvosmernem ziplineu v Sloveniji. 


Privoščite si čudovit družinski dan na zelenih travnikih, med štajerskimi goricami in pod sončnimi žarki. Celoten seznam dogodkov, ki se bodo odvijali med 28. aprilom in 2. majem:


Četrtek 27.4.: GRAND RE-OPENING z novo teraso 

Petek 28.4.: Pokušina novih vin + ZIPLINE + Napihljiva igrala
Sobota 29.4.: Velika zabava z DJ-jem + Napihljiva igrala
Nedelja 30.4.: Kres na Fontani + Animacije za otroke
Ponedeljek 1.5.: Piknik na Fontani z odojkom + Animacije za otroke + Napihljiva igrala
Torek 2.5.: Pokušina novih vin + ZIPLINE + Napihljiva igrala

Vse dni bo na voljo velika napihljiva IGRALA za otroke in ZIPLINE.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam