Vsebino omogoča ELECTROLUX

Zelenjavna pita po receptu Rebeke Dremelj

Kadar ne veste, kaj bi kuhali, je to res super recept, v katerem lahko porabimo zelenjavo, ki jo imamo v hladilniku. Enostavno, hitro in zelo dobroooo!

Sestavine:

  • por,
  • korenček,
  • bučka ( lahko tudi kumara),
  • česen,
  • paprika,
  • paradižnik,
  • šparglji,
  • 4 jajca,
  • kisla smetana

Priprava:

Česen prepražimo na repičnem olju, dodamo vso narezano zelenjavo, sol, poper, kukrumo in curry, zalijemo z malo voe in nekaj časa dušimo, da se zelenjava zmehča. V posodi razžvrkljamo 4 jajca in umešamo kislo smetano.
Zelenjavo razporedimo po pekaču, ki smo ga pred tem naoljili, ter vse skupaj zalijemo z jajčno zmesjo. Pečemo na 200 stopinj, približno 30-45 minut. Postrežemo z malo naribanega sira ali parmezana. Dober tek!

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam