POWER EQUIPMENT

10 prednosti robotskih kosilnic, ki opravijo delo namesto vas

Si predstavljate, da z dragim na terasi pijeta kavo, otroci se igrajo, med tem pa nekdo drug poskrbi za košnjo vaše zelenice?

Dejansko nekdo drug opravi delo namesto vas. Kosilnice Honda poskrbijo za vašo zelenico, ko vi uživate in imajo vse, kar potrebujete. Primerne so za vsak vrt, kar pomeni tudi, da je košnja trave čas, ko boste vi uživali. Za vas smo poiskale najboljšega osebnega vrtnarja, ki bo delo opravil namesto vas.

Med kosilnicami Honda boste zagotovo našli primerno tudi za svoj vrt. Honda v svojem prodajnem programu ponuja klasične bencinske, robotske, baterijske in profesionalne modele kosilnic. Prav vsi modeli so uporabniku prijazni, odlikujejo pa jih tudi kakovost, zmogljivost in učinkovitost. Lahko bi rekle, da so nepremagljive. Danes vam predstavljamo prednosti robotskih kosilnic in vam pomagamo najti tisto, ki je primerna za vaš vrt.

Kako najti kosilnico, ki je primerna za vaš vrt? 

Kakovost je zagotovo nekaj, na kar stavi vsaka Nepremagljiva. Ne glede na velikost, obliko, naklon ali druge značilnosti vrta, boste pri Hondi našli popolno kosilnico zase oziroma svoj vrt, saj Honda v svojem asortimanu ponuja vrsto modelov za domačo in profesionalno uporabo. Lastnikom manjših in srednje velikih vrtov pa priporočajo, da izbirate med modeli Izy, za košnjo večjih površin so narejeni modeli HRX, profesionalni rabi pa so namenjene kosilnice iz linij HRD in HRH. To pomeni, da boste zagotovo našli kosilnico, ki je vam in vašemu vrtu pisana na kožo.

Honda se ponaša z več kot 40-letno tradicijo razvoja in proizvodnje bencinskih kosilnic ter številnimi naprednimi tehničnimi inovacijami, zato vam ob njihovem rednem vzdrževanju in uporabi originalnih nadomestnih delov zagotavljajo, kar 25-letno delovanje. To je zagotovo zadosten razlog, da so njihove kosilnice nepremagljive.

10 prednosti Honda Power Equipment robotskih kosilnic

1. Avtomatsko košenje trave: Robotska kosilnica samodejno kosi travo in vam prihrani čas ter trud, ki bi ju sicer porabili za ročno košnjo. Vsi se zavedamo, kako pomembna je vsaka minuta, ki jo lahko prihranimo.

2. Boljša kakovost košnje: Robotske kosilnice imajo posebne nože, ki zagotavljajo boljšo kakovost košnje in bolj enakomerno višino trave. Le kdo si ne želi popolne zelenice, ki jo je veselje opazovati.

3. Samodejno polnjenje: Večina robotskih kosilnic ima vgrajen sistem za samodejno polnjenje, kar pomeni, da se kosilnica sama vrne na polnilno postajo, ko je baterija prazna. Ste popolnoma brez skrbi, da vaša zelenica ne bi bila pokošena.

4. Manjša poraba energije: Robotske kosilnice porabijo manj energije kot običajne kosilnice, saj so zasnovane tako, da porabijo le toliko energije, kot jo potrebujejo za košnjo trave. Dandanes je prihranek zelo pomemben, zato je varčnost vaše kosilnice ključnega pomena.

5. Manj hrupa: Robotske kosilnice so tišje od običajnih kosilnic, kar je še posebej priročno, če živite v gostem naselju. Četudi živite bolj na samem, svoje kosilnice praktično ne boste slišali, ko boste na vrtu srebali kavo.

6. Bolj varne: Robotske kosilnice imajo vgrajene senzorje, ki zaznajo ovire in se samodejno ustavijo, če naletijo na kakšno oviro. To pomeni, da so bolj varne za uporabo. Vsaka skrb za cvetlično gredo je odveč.

7. Prilagodljivost terenu: Robotske kosilnice so zasnovane tako, da se prilagodijo različnim vrstam terena, zato so primerne za košnjo trave na različnih površinah. Izjemno praktična funkcija, če vaš teren ni povsem raven.

8. Učinkovita poraba vode: Pri košnji z robotskimi kosilnicami se korenine trave in sama trava zgostijo. To omogoča boljše zadrževanje vlage in posledično potrebujemo manjšo količino vode za zalivanje trate.

9. Enostavna nastavitev: Večina robotskih kosilnic je enostavna za nastavitev in uporabo, zato ne potrebujete posebnega znanja ali izkušenj. To pa je popolna funkcija za vse Nepremagljive.

10. Prihranek časa in energije: Z uporabo robotske kosilnice prihranite čas in energijo, ki bi ju sicer porabili za ročno košnjo trave. S tem lahko svoj čas in energijo usmerite v druge dejavnosti in konjičke, za katere vam po navadi zmanjka časa.

Mobilne aplikacije za robotske kosilnice

Ena izmed funkcij, ki jo današnje življenje narekuje, je možnost upravljanja s pomočjo mobilne aplikacije. Ženske, ki imamo polne urnike in veliko obveznosti, lahko kosilnico upravljamo kar preko svojega pametnega telefona in tako prihranimo čas. Prav tako so ti modeli kosilnic zasnovani tako, da so manj hrupni, kar je zagotovo velik plus.

Bencinske kosilnice Honda poganjajo novi motorji GCVx različnih moči. So zanesljivi, zmogljivi, varčni in preprosti za vzdrževanje ter se lahko pohvalijo z nizko ravnjo hrupa. Skoraj vsi modeli Hondinih kosilnic imajo vgrajeno tudi funkcijo mulčenja. Gre za edinstven sistem dveh rezil micro cut twin blade system za mulčenje, ki zreže odrezano travo na čisto majhne koščke. Ti se med travo hitro razkrojijo in tako postanejo odlično naravno organsko gnojilo za rast trave. Funkcija mulčenja je integrirana, zato ne potrebujete posebnega nastavka za mulčenje kot pri kosilnicah drugih proizvajalcev. Mulčenje aktivirate ali deaktivirate preprosto z nastavitvijo ročice na kosilnici. 

Enostavna uporaba in prihranek časa

Še ena prednost robotskih kosilnic je ta, da so zelo enostavne za uporabo. Košnja že dolgo ni rezervirana samo za moške. Večina modelov ima na primer vgrajen sistem za samodejno polnjenje, kar pomeni, da kosilnica sama poišče polnilno postajo, ko je baterija prazna. Tako se uporabnica lahko izogne nepotrebnemu trudu in času, ki bi ju sicer porabila za ročno polnjenje kosilnice.

Odlična rešitev za vašo zelenico, tudi kadar vas ni doma, so robotske kosilnice Miimo Honda, ki z uporabo pametnega časovnika za spremljanje vremena in hitrosti rasti trave same naredijo načrt košnje in ga prilagajajo dejanskemu stanju.

Varnost je ključnega pomena

Poleg tega so ti modeli kosilnic zasnovani tako, da so čim bolj varni za uporabo. Imajo na primer senzorje, ki zaznajo ovire in se samodejno ustavijo, če naletijo na kakšno oviro. To je še posebej priročno, če imate majhne otroke ali hišne ljubljenčke, ki bi se lahko po nesreči znašli na trati.

Robotske kosilnice Miimo Honda imajo senzorje, s pomočjo katerih se izognejo oviram, zato so popolnoma varne tudi v bližini majhnih otrok in hišnih ljubljenčkov. Sposobne so pokositi tudi površine na strmini (do 25 stopinj). Ker imajo poseben sistem z varnostno kodo proti kraji, pa jih lahko brez skrbi pustite opravljati svoje delo. 

Več prostega časa in bolje urejena zelenica

Kot lahko vidite, so robotske kosilnice, prilagojene za ženske, odlična rešitev za tiste, ki imamo polne urnike in ne želimo porabljati časa za ročno košnjo trave. Hkrati pa želimo imeti lep dom in urejeno zelenico. Robotske kosilnice so lažje, manjše in bolj okretne kot običajni modeli, obenem pa so tudi varne in enostavne za uporabo. Z nakupom takšne kosilnice lahko prihranite čas in energijo ter uživate v lepem in urejenem vrtu.

Obiščite spletno stran Honda Power Equipment in se prepričajte na lastne oči. Njihovi usposobljeni strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Sedaj je na vas le, da uživate v dobri družbi in prostem času, vaš novi osebni vrtnar pa bo poskrbel za vse drugo.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam