Vsebino omogoča Eko škrnicl

To je TOP 5 izdelkov, za katere vam bo telo hvaležno

Poletje že trka na vrata in treba ga bo spustiti in sprejeti med nas. Sicer v tem ne vidimo težave, ampak to pomeni tudi, da bomo ponovno oblekle kratke hlače in krila.

Najpomembnejše je, da se v lastni koži dobro počutimo, da smo zdrave in takoj bo vse lažje in lepše. Nepremagljive smo vam danes pripravile 5 izdelkov, ki bodo vaše življenje obrnili na bolje. Spoznale boste izdelek proti celulitu in izdelek, ki deluje kot fat burner. Brez izdelka, ki podpira vaše črevesje, ne gre in seveda izdelek, ki nežno razstruplja. Poiskale pa smo še izdelek za čiščenje jeter. Spoznajte torej 5 nepremagljivih izdelkov.  

CELLUVITAL (Od 25 eur na kos)

Spoznajte Celluvital kapsule, ki združujejo naravne izvlečke najbolj učinkovitih antioksidantov in kovinskih ionov. Posebna sestavina kapsul je Izvleček SOD antioksidanta, ki ga vsebuje mešanica. Antioksidantom pri delovanju nudijo nepogrešljivo podporo še izvleček rdečega grozdja in kovinski ioni.

Celluvital

Kapsule varujejo vaše celice pred poškodbami in razgradnjo veznega tkiva, kar je eden od razlogov za nastanek celulita. Z jemanjem kapsul tako preprečujete nastanek celulita. To pa ni edina pozitivna plat Celluvitala, saj pomaga tudi tako, da varuje vaše celice pred prostimi radikali. Tako pa vas varuje pred posledicami oksidativnega stresa. Vsekakor pa izkoristite krasno akcijo, kjer ob nakupu 2x Celluvitala prejmete gratis valjček.

PREMIUM SHAPE (od 19,90 eur na kos)

Premium Shape

Kot drugi izdelek vam danes predstavljamo Premium shape zeliščni pripravek, ki vsebuje vitamine, minerale in izvleček črnega popra in izvleček maline. Pri uravnavanju telesne teže pa pomaga sestavina izvlečka sadeža Garcinia Cambogia, ki vsebuje aktivno sestavino HCA. Pri doseganju primerne teže in sanjske postave vam pomaga na zdrav način, ki je hkrati še enostaven. Izdelek vsebuje tudi konjak glukomanan in krom. Krom deluje v telesu kot neki naravni inzulin in imamo zato boljšo kontrolo apetita. To pa pomeni, da nam sladkor v krvi ne niha in tako posledično nimamo potrebe posegati po sladkih, slanih in mastnih prigrizkih. Podobno velja pri konjaku glukomananu, ki je vlaknina in nam podaljšuje občutek sitosti, hkrati poskrbi za optimalno prebavo. Izdelek je zelo učinkovit, če ga kombiniramo z vzporednim jemanjem probiotika Her Biotic.

HER BIOTIC (od 22,90 eur na kos)

Her Biotic

Unikatno mešanico Her Biotic ste Nepremagljive že spoznale, a gre za izdelek, ki ga redno uporabljamo vse Nepremagljive. Izdelek je ustvarjen za nas, ženske in z njim lažje premagujemo težave, saj vsebuje kar 6 skrbno izbranih sevov. Her Biotic vsebuje prav posebno mešanico mikrobioloških kultur, vsebuje fruktooligosaharide, ki so hrana za mikrobiološke kulture, vsebuje pa tudi izvleček brusnice in D-manoze. To je izdelek, ki je ustvarjen za ženske.

GREENDTOX (od 19,99 eur na kos)

Green D TOX

Izdelek Green d tox je prava mešanica unikatnih superživil. Kapsule so zelene in vsebujejo ekološko spirulino, klorelo, ječmenovo in pšenično travo. Izdelek je naraven in zagotavlja odlično hranilno vrednost. To je prava stvar za nežno razstrupljanje vašega telesa. Ima pa tudi izjemno veliko koristi, kot sta krepitev imunskega sistema in prispevanje k pravilnemu delovanju le-tega, za kar poskrbi ekološka klorela. Za nadzor telesne teže in preprečevanje razgradnje škroba bo pomagala ekološka spirulina. Izdelek vsebuje tudi dve ekološki travi, in sicer ječmenovo in pšenično. Prva prispeva k uravnavanju holesterola, druga pa pomaga uravnavati telesno težo. Izdelek ne vsebuje glutena.

SILYMARIN (od 10,99 eur na kos)

Silymarin

Silymarin bo poskrbel za čiščenje vaših jeter, saj gre za strokovno mešanico naravnih zelišč in izvlečkov. Delovanju jeter pripomore pegasti badelj. Gre za izdelek, ki je popolnoma naraven, saj je rastlinskega izvora in je primeren za človeka, ki živi hitri tempo današnjega življenja. Izvleček regrata stimulira prebavo in pomaga pri ravnovesju želodca. Izvleček artičoke pa je vir antioksidantov, ki pripomore pri zaščiti proti prostim radikalom. Poskrbite za učinkovito razstrupljanje in podprite svoja jetra.

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam