5 nepogrešljivih izdelkov za nepremagljivi dom

Rubrika Nakupovalni vodnik nam je izjemno ljuba, saj se počutimo, kot da smo se za vas odpravile po nakupih.

Iščemo, brskamo, primerjamo in vedno najdemo nekaj, ker nam je všeč in vemo, da bo všeč tudi vam. To je tudi razlog, da vam predstavimo izdelke, ki smo jih našle.

Tokrat smo se odpravile v lov za čistilcem zraka, poiskale smo praktičen sesalnik, želele smo tudi kakovosten pralni in sušilni stroj, hkrati pa smo našle še pomivalni stroj, brez katerega si ne predstavljamo kuhinje. Torej, tukaj so vaši novi najboljši prijatelji, ki jih potrebujete za svoj dom. Cene preverite pri svojem najljubšem prodajalcu.

Ste vedele, da lahko čistilec zraka samodejno prilagaja stopnjo čiščenja? O baterijskih sesalnikih brez vrečke smo že pisale, saj vsaka Nepremagljiva potrebuje sesalnik, ki je primeren za hitro življenje. Pri pralnem stroju smo navdušene nad učinkovitim pranjem pri nizki temperaturi, ki zavaruje naša oblačila. Seveda pa zraven ne gre brez kakovostnega sušilnega stroja, ki poskrbi, da naše perilo ni nikoli izpostavljeno nepotrebni toploti. Zelo všeč pa nam je tudi pomivalni stroj, ki ima notranjo osvetlitev in je narejen za nepremagljivo življenje.

Electrolux čistilec zraka PureA9

Čistilec zraka Electrolux je opremljen s tehnologijo PureSense, ki stalno meri kakovost zraka v zaprtih in zunanjih prostorih in samodejno prilagaja stopnjo čiščenja. S filtrom CLEAN360 in 5-stopenjskim čiščenjem lahko filtriranje prilagodite sezonskim potrebam. Vsak filter ima pametno oznako, ki spremlja njegovo uporabo. 

Z aplikacijo PURE A9 lahko preverite izvajanje nalog v določenem časovnem obdobju, si ogledate povzetek delovanja ali spremenite nastavitve.

Ta tehnologija ustvarja močno, neprekinjeno spiralno gibanje zraka, ki čisti zrak do trikrat hitreje kot prejšnje generacije. Čistilec zraka doseže najnižjo raven zvoka slabih 17 dB, pri najvišji hitrosti pa le 46 dB, zato je tišji od glasnosti običajnega pogovora.

ZA NAKUP KLIKNITE TUKAJ.

Glavne lastnosti:

 • 5-točkovni filtracijski sistem.
 • Nevtralizira do 99,9 % bakterij in preprečuje njihovo razmnoževanje.
 • Tehnologija PureSense za nadzor zraka. 
 • Aplikacija za mobilne naprave s posodobljenimi podatki. 
 • Tehnologija AirSurround. 
 • SMART tehnologija zamenjave filtra.
 • Čistilec zraka z izhodno močjo do 620 m3/h je primeren za prostore do 129 m2.
 • S filtrom CLEAN360 čisti zrak iz delcev iz 0,1 µm.
 • Elektronski zaslon in nočni način.
 • Samodejno spremljanje kakovosti zraka.
 • Odstranjuje vonjave.

Electrolux baterijski ročni sesalnik brez vrečke 

Z neverjetno temeljitostjo očistite ves dom naenkrat ali se posvetite neredu na enem mestu, tudi ko gre za majhne reže. Odkrijte zmogljiv in prilagodljiv sesalnik, ustvarjen za sodobno življenje ter higiensko čist dom. Motor z veliko hitrostjo zagotavlja 6-krat večjo sesalno moč za temeljit rezultat čiščenja. Z lahkoto se boste spopadli z vsemi čistilnimi akcijami v svojem domu.

ZA NAKUP KLIKNITE TUKAJ.

Interni testi podpirajo do 35-minutno uporabo v načinu „min“, ki ustreza izračunani površini v velikosti 75 m2. Kombinacija krtačke in gumijastih trakov na motorni šobi zagotavlja tudi temeljito čiščenje vaše postelje in oblazinjenega pohištva, saj globinsko očisti in odstrani vse vrste delcev. Funkcija za hitro sprostitev omogoča preprostejše rokovanje s sesalnikom. Z le enim dotikom gumba z lahkoto odklopite ročno enoto od napajalne postaje in to z eno samo roko. Najsi bodo trda tla ali preproge, samodejni način prilagaja moč sesanja vrsti tal za učinkovito čiščenje.

Electrolux pralni stroj PerfectCare 800 

Pralni stroj ima program UltraWash, kar pomeni idealno ravnotežje med nego in energetsko učinkovitostjo pri pranju mešanega perila – v 59-minutnem ciklu. Učinkovito pranje pri nizki temperaturi zavaruje vaša oblačila. S pranjem pri 30 °C prihranite 30 % energije, v primerjavi s pranjem bombažnega perila pri 40 °C. Prijazen je do vaših oblačil in do okolja.

Program UltraWash vam zagotavlja odlično učinkovitost čiščenja ter izboljšano nego za vaše vsakodnevne količine perila v manj kot eni uri. Manjša poraba energije s popolnim čiščenjem pri nižjih temperaturah omogoča tehnologija s predhodnim mešanjem. Poskrbi za dolgotrajnejše ohranjanje kakovosti vaših oblačil.

Edinstveni predal UniversalDose s posebej zasnovanimi vodnimi curki zmehča in preluknja kapsule PODS®, s čimer jih aktivira 60 % hitreje kot v bobnu. Izjemna moč odstranjevanja madežev pri pranju pri nizki temperaturi in hitrem, enournem pranju ter skrb za oblačila in planet, kar nas je popolnoma navdušilo.

ZA NAKUP KLIKNITE TUKAJ.

Sistem SteamCare zaključi vsako pranje s paro in tako zmanjša gube za tretjino. Dosezite gladek zaključek, brez vročine običajnega likanja. Spoznajte še sistem SensiCare, ki prilagodi cikel tako, da prepreči prepranost oblačil. Vaša oblačila tako ohranijo svoj videz dlje časa.

Predstaviti vam moramo še program Anti-Allergy Vapour, ta ima namreč certifikat Swissatest in sposobnost odstranjevanja več kot 99,99 % bakterij in virusov iz oblačil. Z združevanjem pranja in pare pri 60 °C so vaša oblačila bolj higienična in čista z manj alergeni.

Electrolux sušilni stroj PerfectCare 800 s toplotno črpalko 

Končno sušilni stroj, ki poskrbi tudi za delikatno perilo. Lahko ste prepričani, da bodo s sistemom DelicateCare v sušilnih strojih PerfectCare 800 oblačila čudovita na videz in otip. Prilagodi se pravi temperaturi za oblačilo, premikanje bobna pa je prilagojeno posebnim tkaninam. To pomeni, da je perilo, negovano na pravi način, celo tisto, za katero ne bi nikoli mislili, da ga lahko sušite v sušilnem stroju. Sistem DelicateCare prilagodi temperaturo in premikanje perila za pravo nego. Kakovost oblačil je ohranjena.  

ZA NAKUP KLIKNITE TUKAJ.

Sistem SmartSense pa zazna vlažnost vsakega kosa perila v stroju. To pomeni, da so oblačila enakomerno posušena in zavarovana pred prekomernim segrevanjem za povsem natančno sušenje. GentleCare sistem posuši perilo pri skoraj polovico nižji temperaturi kot pri običajnih sušilnih strojih, tako to ni nikoli izpostavljeno nepotrebni toploti. Programa za posteljnino XL in mešano perilo XL lahko učinkovito posušita celo večje kose, brez potrebe po več ciklih. Tako prihranite čas in energijo. Ta rešitev je prilagojena za vaš vsak dan. Sistem SensiCare prilagodi čas sušenja stopnji vlage vsake količine perila. Na ta način prihranite čas in energijo brez slabše nege, kar je nekaj, kar danes nujno potrebujemo vse Nepremagljive.

Electrolux vgradni pomivalni stroj ComfortLift s tehnologijo AirDry

Spoznajte prvi pomivalni stroj na svetu 900 ComfortLift®, ki poenostavi zlaganje posode v stroj in iz njega. Edinstvena tehnologija omogoča dvig košare do višine pasu z eno preprosto potezo – rahlim stiskom ročaja. Tako priročna je, da se boste spraševali, kako ste živeli brez nje.

Edinstvena funkcija ComfortLift® pomeni, da se vam ni treba več sklanjati do posode pri polnjenju in praznjenju stroja. Z rahlim pritiskom na ročico se košari gladko dvigneta do udobne višine. Prvič je poskrbljeno za vaše udobje.

Zahvaljujoč vodilom ComfortRails se košari v pomivalnem stroju pomikata bolj gladko. Vodila nežno preprečijo, da bi se košari tresli in posoda žvenketala, tako da je vaša posoda na varnem. Boljša nega vaše posode, poleg tega pa tudi tišja.

ZA NAKUP KLIKNITE TUKAJ.

QuickSelect z WiFi vam s pomočjo aplikacije My Electrolux Kitchen poda jasna navodila, kako zagnati program nege stroja, ki vam pomaga ohranjati dobro kondicijo vašega pomivalnega stroja in odstranjevati neprijetne vonjave.

QuickSelect je preprost način, kako začeti prilagojeni cikel pomivanja. Izberite čas cikla z drsnikom in dodajte dodatno nego z enim dotikom – še nikoli ni bilo bolj preprosto. Nato pustite, da stroj sam opravi vse ostalo. S samodejno notranjo osvetlitvijo ne boste nikoli nič izpustili. Osvetlitev notranjosti pomivalnega stroja vam omogoča jasen pregled nad vsebino vašega pomivalnega stroja, da bo polnjenje in praznjenje stroja enostavno.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam