ALEJA, zelena oaza sredi Ljubljane, kjer združite prijetno s koristnim

Skrb za dobro počutje je ena najpomembnejših vrednot današnje družbe, ki je s svojim načinom in tempom življenja vse prepogosto ujeta v hitri ritem in stres vsakdana. In prav pojem dobrega počutja je eno od vodil nakupovalnega središča ALEJA. 

Če se o običajnih trgovskih centrih pogovarjamo kot o prostorih, kjer nas povečini zanima le seznam trgovin, ki so nam na voljo, je v ALEJI povsem drugače. Gre namreč za nakupovalno središče z vizijo utripa vseh sfer življenja, združenih na enem mestu. Naj gre za družino z otrokom, ki bo hčeri najprej kupila šolske potrebščine in se nato z njo poveselila na igralih; zaljubljeni par, ki želi romantičen pogled na zeleno oazo ob dobri večerji; prijateljici, ki sta si utrujeni od nakupovanja postali lačni in hitita še na dnevni prigrizek; upokojenki, ki si zaželita jutranje kavice ali skupino prijateljev, ki radi aktivno preživljajo prosti čas na športnem igrišču … Se vam zdi, da tem skupinam ljudi ni prav nič skupnega, kajne? Narobe! Skupno jim je to, da si željo svojevrstne izkušnje in prav vsi jo dobijo v ALEJI

ALEJA SKY – se nahaja v drugem nadstropju najsodobnejšega nakupovalnega središča v Sloveniji. Razteza se na kar 6.200 kvadratnih metrih površine!

Ozelenela streha – imenovana ALEJA SKY – se nahaja v drugem nadstropju najsodobnejšega nakupovalnega središča v Sloveniji. Razteza se na kar 6.200 kvadratnih metrih površine in je namenjena kakovostnemu preživljanju prostega časa. Če ste se za ogrevanje odpravili po nakupih, lahko nadaljujte s sprehodom po strehi. Vmes si privoščite kavo, pretegnete svoje telo na površinah za zunanji trening in zaključite s prisluženo, okrepčilno večerjo. Večnamensko igrišče za košarko, odbojko ali nogomet, fitnes park, 300 metrov dolga tekaška steza, otroško igrišče, čudovito otroško notranje igrišče Planet Lollipop za najmlajše in ogromna zelena oaza za sproščanje sredi mesta nudijo pravi raj za slehernega obiskovalca, ne glede na spol ali leta. Poleg tega tako imenovana aktivna streha ponuja tudi nepozaben razgled na Alpe in prostor za oddih v kateremkoli delu dneva. Seveda pa lahko tam pod milim nebom zelene mestne oaze samo užijete sončne žarke z dobro knjigo ali križankami v rokah. 

Če ste se za ogrevanje odpravili po nakupih, lahko nadaljujte s sprehodom po strehi. Vmes si privoščite kavo, pretegnete svoje telo na površinah za zunanji trening in zaključite s prisluženo, okrepčilno večerjo.

Hkrati boste na tem prostoru okusili tudi svet pestre in okusne kulinarike s ponudbo jedi iz celega sveta. Pričakuje vas pet restavracij s hitro hrano in tri ‘slowfood’ restavracije, ki so odprte tudi pozno v noč, za vikende kar do polnoči. Borbončice lahko razvajate v prijetnem ambientu pod veliko stekleno kupulo ali na terasi. Jutranja kavica, okrepčilno kosilo, sladke dobrote ali zdrav smoothie? Odločitev, kam boste zavili, je vaša. 

Novodobni pristop, ki mu sledijo v ALEJI, ne združuje le nakupovanja, temveč tudi doživetje kulinarike, preživljanje prostega časa, druženje in kulturo na enem mestu.

V pizzeriji in ošteriji Chianti izkusite pravo italijansko doživetje sredi Ljubljane. Pri Boulu ne boste našli le hrane, pač pa se za njihovim zelenim pultom skriva dnevna doza vitaminov in vlaknin, ki vam jih postrežejo v skledi ali pa zapakirajo za domov. Če so vam bolj pri srcu azijski okusi, vas bodo z njimi razvajali v Chuty’su, s kitajskimi specialitetami pa vas čakajo v restavraciji  Han. V Imperio Mexicano vas bodo zapeljali v Mehiko, v restavraciji Vino in ribe pa s slastnimi ribjimi tapasi in svežimi ribami na čudoviti Jadran.  Če imate čas zgolj za hiter postanek, so vam na voljo še okusni vegetarijanski in mesni burgerji Lars & Sven in vedno priljubljeni McDonald’s. Karkoli boste izbrali, kulinarika z razgledom bo v vsakem primeru skupni imenovalec vašemu okusnemu obroku.

Novodobni pristop, ki mu sledijo v ALEJI, ne združuje le nakupovanja, temveč tudi doživetje kulinarike, preživljanje prostega časa, druženje in kulturo na enem mestu. Le kaj bi si še lahko želeli več? Zato vzemite pot pod noge in obiščite ALEJO.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam