Ashley Olsen je povila prvega otroka

Ashley Olsen je v svojem bogatem življenjepisu dodala še naziv matere, saj sta z možem Louisom Eisnerjem na skrivaj dobila svojega prvega otroka.

Svetovno znana dvojčica ni le igralka, saj se zadnja leta več ukvarja z modo in je tudi modna oblikovalka. Po poročanju medijev sta pred kratkim pozdravila dečka z imenom Otto, ki izhaja iz nemške besede za “bogastvo”. Dodatne podrobnosti o rojstvu pa še niso bile razkrite.

Z Louisom Eisnerjem sta se skrivaj poročila lani, prav tako na skrivaj pa sta sedaj dobila tudi sina. (Foto: PROFIMEDIA)

Slavni sestri skrivata zasebnost

Ashley in njena sestra Mary-Kate sta znani po tem, da ostajata skrivnostni, ko gre za njuno zasebno življenje, in takšno vedenje se je preneslo tudi na Ashleyjino razmerje z Eisnerjem. Leta 2022 sta se namreč na skrivnem in nadvse intimnem obredu tudi poročila.

Po poročanju medijev, ki imajo le skope informacije, sta se poročila 28. decembra 2022 pred približno 50 bližnjimi prijatelji in družinskimi člani v hiši v Bel-Airu. Njen mož je iz bogate družine, saj je njegova mati Lisa Eisner, ki je znana oblikovalka nakita in nekdanja urednica revije Vogue. Par naj bi bila od leta 2017.

Njuna blagovna znamka

Projekt The Row je nastal leta 2006, ko je Ashley želel ustvariti popolno belo majico. V intervjuju leta 2011 je Ashley pojasnila, da sta s sestro v tistem času v industriji opazili vrzel; nobena druga blagovna znamka namreč ni zasnovala “osnovnega, nosljivega dela garderobe” v kategoriji dizajnerskega luksuza. Zato sta se sestri odločili zapolniti to vrzel z oblikovanjem minimalnih, kakovostnih kosov, od osnovnih do prilagojenih izdelkov in dodatkov. Olsenovi sta bili takrat stari le 18 let.

Sestri Olsen (Foto: PROFIMEDIA)

Medtem ko se nekatere zvezdnice odločijo, da svoje že uveljavljeno ime vpletejo v ime svoje blagovne znamke, sta se Mary-Kate in Ashley odločili, da tega ne bosta storili. Sestri sta želeli, da bi oblačila govorila sama zase, zato sta patentirali ime “The Row” po ulici Saville Row v Londonu, ki je najbolj znana po krojaških trgovinah. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam