Pozor! V februarju so to najpomembnejši astrološki datumi!

Večji del meseca bo kar pet planetov v vodnarju – Sonce, retrogradni Merkur, Venera, Jupiter in Saturn –, v istem znamenju se 11. 2. dovrši še mlaj. Vodnar je upornik, zazrt v prihodnost, ki ne prenese omejitev in pravil, ampak zahteva svobodo.

Vse želi početi malce po svoje ter uveljaviti svoje edinstvene in napredne ideje v svetu. Ob tako močno poudarjeni vodnarjevski energiji zato ne bodite presenečeni, če boste imeli tudi sami marsičesa dovolj in boste začutili, da je čas za spremembe – v odnosih ali poslovnem življenju, lahko pa imate zadosti tudi svoje pasivnosti in lenobe ter se zbrcate v akcijo.

Prelomen in usoden bo 6.2.

V odnosih na začetku meseca ne bo prav rožnato. Vodnar je individualist, ki ne mara kompromisov in prilagajanja, zato boste lahko začutili, da ste nepotrpežljivi, ko vam partner diha za ovratnik, medtem ko kaj počnete, oz. pogosteje potrebujete svojo samoto, da globoko vdihnete s polnimi pljuči. To ne pomeni, da je z vašo zvezo kaj narobe, smo zgolj v obdobju, ko ste bolj osredotočeni nase kot na vaju. Prelomen in za majave zveze lahko tudi usoden bo 6. 2., ko nas čaka ljubezenska ohladitev, lahko pa tudi nepričakovan razdor. Brez skrbi, če odnos stoji na trdnih temeljih, bosta ta dan samo bolj resna, hladna oz. se zaradi nečesa sprla. 

Sredina meseca bo ljubezensko bolj idilična. Dnevi pred valentinovim bodo dišali po romantiki, harmoniji in povezanosti, na sam praznik zaljubljencev pa bo letos vroče in strastno, saj bo Luna ta večer v ognjenem ovnu. Ker se Merkur na ta dan lepo poveže z Jupitrom, vseeno ne preskočita večerje, saj vama bo komunikacija tekla in lahko z besedami podžgete strasti. Aspekt je ugoden tudi za tiste, ki bodo na prvem oz. prvih zmenkih, saj se bosta veliko smejala in se skozi pogovor močno zbližala.

Dnevi pred valentinovim bodo dišali po romantiki, harmoniji in povezanosti, na sam praznik zaljubljencev pa bo letos vroče in strastno.

Malce turbulentni bodo dnevi okoli 19. 2., ko bosta z ljubimcem na različnih bregovih in ne vztrajajte, da na vsak način prestopita na istega. Pustite času čas. 25. 2. Venera vstopi v ribi in potrebo po neodvisnosti in samostojnosti bosta spet nadomestila povečana čustvenost in hrepenenje po pravljični ljubezni.

Pazljivo pri izbiri dneva za obisk frizerja, nakupe in podpisovanje dokumentov!

Ker je Venera povezana tudi z modo in lepoto, se 6. 2. in 19. 2. izogibajte obisku frizerja, kozmetičarke, prestavite lepotne tretmaje, tudi nakupujte raje ne, saj boste nad rezultati razočarani. 

Merkur bo retrograden do 20. 2. Ta čas je namenjen popravljanju vsega, kar ne deluje, in manj stresno boste doživljali zamude, napake in kvarjenje različnih aparatov, če se sprijaznite s tem, da vas želi ustaviti, da boste odpravili težave. Še vedno velja, da ne začenjajte ničesar novega, previdnost velja tudi pri spletnih nakupih, rezervacijah letalskih kart, dogovarjanju itd. Skoraj pravilo je namreč, da se bo vaše spletno naročilo izgubilo, da boste prejeli napačne izdelke ali bodo dostavljeni na drug naslov, zato si lahko prihranite kar nekaj živcev, če preprosto počakate, da se obrne nazaj v direktno gibanje oz. še nekaj dni po tem, da spet normalno steče.

Še vedno velja, da ne začenjajte ničesar novega, previdnost velja tudi pri spletnih nakupih, rezervacijah letalskih kart, dogovarjanju itd.

Če pa že morate karkoli podpisati, urediti, naročiti, vzemite v zakup, da se bodo okoliščine spreminjale in pot zapletala. Na koncu ne boste dobili tistega, kar pričakujete. Najboljši čas za nujne opravke, ki so sicer v tem času odsvetovani, pa je 8. 2., 13. 2., 14. 2. 

1. 2. in 10. 2. se izogibajte prepirom, rinjenju z glavo skozi zid, vztrajanju pri svojem, saj boste le po nepotrebnem izgubljali energijo in porušili mostove v odnosih vseh vrst.

17. 2. boste imeli občutek, da želite iti naprej, težko prenašate omejitve, povezane z epidemijo, morda celo, da si želite zamenjati službo ali kaj drugega, kar vas zadržuje na mestu. Zavedali se boste, da tako ne morete več naprej, a še ne boste videli svoje nove poti. Bodite potrpežljivi in ne izgubite upanja, vse se bo odvilo dalje ob najprimernejšem času. 

Po 18. 2., ko Sonce vstopi v ribi – in še bolj po 25. 2., ko se mu tam pridruži še Venera –, bomo bolj ustvarjalni, a tudi sanjavi, pasivni, naivni, svet bomo gledali skozi rožnata očala. Bolj čustveni in občutljivi bomo in hitreje se nas bo vse dotaknilo. Povečano sočutje in intuicijo čim bolj izkoristite, ne pustite pa, da vas vaša čustvena antena, ki je po novem veliko bolj senzibilna za vse, kar prihaja iz okolice, vodi v smiljenje samemu sebi ali nihanje razpoloženja. Odprite se raje za nove ideje in vizijo, kako naprej.

Finančno mesec z retrogradnim Merkurjem in vodnarjevsko noto ni najugodnejši. Če ne morete počakati do 20. 2., pa so najboljši dnevi za vlaganja in večje nakupe 8. 2. ter od 11. do 14. 2.

Nasveti za čim lepši februar

  • V karti mlaja, 11. 2., je poudarjen Neptun, planet, ki ga povezujemo z virusi, zato bodite v prvi polovici meseca vseeno še malce previdni, čeprav imate najverjetneje že vsega dovolj in vas vodnarjeva energija podžiga, da bi se začeli spet normalno družiti.
  • V februarju ne čutite slabe vesti, če se boste postavili na prvo mesto. Nič ne bo narobe, če se odpravite kam po svoje, ste malce sebični in si vzamete več časa zase, počnete stvari po svoje, se posvečate stvarem, ki si jih sami želite. Šele ko boste zadovoljni na svoji poti, se boste namreč lahko spet bolj srčno povezovali z drugimi.
  • Dajte si duška, naj vas planeti v vodnarju navdahnejo. Bodite ekstravagantni, odštekani, drzni in samosvoji. Poiščite svojo svobodo – na sosednjem travniku ali na rekreaciji v svoji občini. Zadihajte s polnimi pljuči in se pokažite svetu taki, kot v resnici ste – izvirni, močni, drzni in zanimivi. Naj vas ne ustavijo omejitve – niti zunanje niti tiste, ki si jih postavljate sami. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam