Astro napoved: Marca bomo končno malo zadihali

Pred nami je končno malce bolj harmoničen mesec, ko bomo imeli občutek, da smo se premaknili z mrtve točke in gremo naprej. Še vedno si bomo želeli sprememb in razmišljali, česa bi se radi lotili drugače oz. kaj bi radi prevetrili, saj je Merkur do 15. 3. še v vodnarju.

Nato vstopi v ribi in obrnili se bomo navznoter. Veliko manj bomo govorili o svojih načrtih z drugimi in več premlevali v sebi, bolj čustveni in sočutni bomo do drugih. Če vas čakajo poslovni dogovori, jih raje speljite v prvi polovici meseca, saj boste potem preveč mehki, da bi postavili meje kot neizprosen pogajalec. Sicer se Merkur večinoma ugodno povezuje z drugimi planeti – 4. 3. je odličen čas za dogovore, postavljanje novih pravil, izobraževanje, učenje tujih jezikov, pojasnjevanje svojega stališča drugim, nastopanje … Novim idejam se odprite 21. 3., ko vam bo um delal kot za stavo, jezik pa tekel kot namazan. Le 23. 3. pazite, da ne boste preveč zaletavi, prehitri na cesti, preveč bojeviti in prepirljivi. Ker se marca štirje planeti sprehajajo po znamenju rib – pa še mlaj je v tem znamenju –, je to čas za delo na sebi, umetniki pa naj se odprejo navdihu, saj lahko ustvarijo velike mojstrovine.

Do 20. 3. bo Sonce v ribah. Lotevala se nas bo pomladanska utrujenost, kljub lepemu vremenu se lahko počutimo bolj zapečkarske in potrebujemo veliko počitka, saj smo občutljivi in nam bo nihalo razpoloženje. Posebno 10. in 13., to je pred mlajem, bomo tudi telesno šibkejši, zato malce bolj pazite nase, tudi kar se tiče okužb z različnimi virusi, ne le s korono. Ne pretiravajte z alkoholom, da ne boste zabredli v težave!

Po tem, ko Sonce vstopi v ovna, pa bomo imeli dovolj fizične energije, da začnemo uresničevati, kar smo si zastavili. Športniki bodo imeli več moči, poslovneži več motivacije, vsi skupaj pa več volje, da se lotimo dela. Energija je primerna za fizično delo, zato se lotite hišnih popravil, dela na vrtu, urejanja okolice doma itd. Tudi poslovno bomo drznejši in pogumnejši, kar nam bo omogočilo napredek. Okoli 21. 3. pa se lotite projektov, ki zahtevajo trud, zbranost, vztrajnost in so nekakšen tek na dolge proge, saj se Mars lepo poveže s Saturnom. 

Športniki bodo imeli več moči, poslovneži več motivacije, vsi skupaj pa več volje, da se lotimo dela.

Lepi ljubezenski dogodki

Marec pa si bomo lahko zapomnili tudi po lepih ljubezenskih dogodkih, saj dela Venera harmonične aspekte. Do 21. 3. bo v ribah, zato bodo samski o simpatiji bolj sanjarili kot jo zgrabili. Hrepeneli bodo po sorodni duši in pravljični zvezi, zaradi česar bodo nerealni ter morda niti ne bodo opazili nekoga iz kosti in mesa, ki ga imajo pred nosom. Vezani pa se bodo v prvem delu meseca lažje prilagodili partnerju, sklepali kompromise in se celo žrtvovali zanj, po tem, ko bo v ovnu, pa bodo jasno potegnili črto in se – včasih celo premočno – postavili zase. 

Prvi teden marca lahko pričakujete prijetne ljubezenske spremembe. Samski lahko spoznajo koga novega. Le okoli 13. 3. ostanite čim bolj realni, saj vas lahko nekdo vleče za nos in se pretvarja, da je boljši, kot se bo izkazalo pozneje. Izogibajte se ljubezenskih trikotnikov! Od 18. dalje, ko se Venera najprej poveže s Plutonom, nato pa še prestopi v ovna, bo prevladovala strast in se bo zaiskrilo med rjuhami, zato si dajte duška in spustite v spalnico energijo pomladi. Največ upanja, da se v odnosih stvari postavijo na svoje mesto, se nekaj dogovorite oz. da javno postaneta par, je okoli 26. 3., tja do 30. 3. pa bo zveza prerasla v nekaj resnega. 

Nakupe kozmetike in oblačil, finančna vlaganja, kozmetične tretmaje, obisk frizerja, plastične operacije načrtujte raje v drugi polovici meseca, prvo pa izkoristite za odkrivanje, kaj si želite, in vizualiziranje želenega rezultata. Različna zavarovanja in varčevanja sklepajte okoli 30. 3., tedaj je tudi primeren čas za urejanje birokracije in delo s papirji, ki zahteva natančnost in vztrajnost.

Nasveti za čim lepši marec:

  • Prisluhnite sebi in svoji intuiciji, ki bo zaradi Neptunovega vpliva povečana. Če vas notranji glas opozarja, da nečesa ne storite, ga poslušajte. Vzemite si dovolj časa za počitek, umirite se in meditirajte. Ker boste bolj ranljivi in utrujeni, bodite prijazni s seboj.
  • Dogovore opravite v prvi polovici meseca, novih projektov pa se lotite v drugi, ko boste bolj motivirani in odločni. Tekmovalno ovnovo energijo izkoristite, da se prebijete naprej na poslovnem področju. Prav tako lahko začnete redno športno dejavnost na prostem.
  • Marec je naklonjen ljubezni, zavedajte pa se, da boste sprva malce več sanjarili in hrepeneli ter šele nato zgrabili bika za roge. Izkoristite prijetne pomladne energije in se povežite s tistim, za katerega si želite, da bi bil samo vaš.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam