To je vila na Beverly Hillsu, ki jo Katy Perry prodaja za 19,5 milijona dolarjev

Hiša pop zvezdnice stoji na več kot enem hektarju v varovanem območju zvezdnikov.

Rezidenca s petimi spalnicami in šestimi kopalnicami je ena najbolj zasebnih in posebnih hiš v ekskluzivni varovani enklavi zvezdnikov Hidden Valley Road na Beverly Hillsu. Katy svojo hišo prodaja za neverjetnih 19,5 milijona dolarjev. 

Okolica vile spominja na park

37-letna sodnica serije “American Idol” je dom kupila leta 2017 za skoraj 18 milijonov dolarjev. Hiša stoji na več kot hektar velikem zemljišču, ki spominja na park, s četrt kilometra dolgo, z drevesi obkroženo dovozno potjo in sprehajalnimi potmi. Na zemljišču je bazen, obdan s teraso in prostorom za počitek, ter zunanja terasa z jedilnico, parkirišče za več deset avtomobilov. Za varnost je izjemno dobro poskrbljeno. 

Čudovita vila je skrita pred radovednimi očmi. Foto: Profimedia

V notranjosti se z bršljanom pokrito bivališče ponaša s preddverjem s strešnim oknom, ki vodi v dnevno sobo s kaminom in francoskimi vrati. Dejansko ima večina sob vrata, ki vodijo navzven, kar omogoča popoln življenjski slog “kalifornijskih deklet”. To velja tudi za jedilnico in knjižnico, ki je obita z lesom. 

Modra spalnica s kaminom

V glavni spalnici, ki je pobarvana v umazano modro, je tudi kamin, marmornata kopalnica, dve garderobi in zasebna vrtna terasa. Na voljo so še tri dodatne spalnice z možnostjo četrte. Med drugim sta na voljo medijska in družinska soba ter wellness center s telovadnico, savno, hladnim masažnim bazenom in tušem. 

Katy je zelo uspešna pri prodaji svojih domovanj. Foto: Profimedia

Gospa Perry je maja lani za nekaj manj kot 7,5 milijona dolarjev prodala še eno hišo na tem območju, ki naj bi jo uporabljala za svoje goste. V soseski živijo tudi Penelope Cruz, Adele, Zoe Saldana in Jennifer Lawrence. Pop zvezdnica, ki je med drugim posnela uspešnici “Teenage Dream” in “Firework”, je trenutno v Las Vegasu. Priznati pa ji moramo, da je izjemno uspešna pri prodaji svojih domovanj. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam