Star sem 25 let in ljudje me sprašujejo, kako sem se zaljubil v 62-letnico

Moški, ki je 37 let mlajši od svoje žene, se je odzval na očitke trolov, ki se sprašujejo, zakaj sta skupaj.

25-letni Quran McCain in njegova 62-letna žena Cheryl McGregor, ki živita v Georgii, na družbenih omrežjih pogosto objavljata fotografije in video posnetke o svojem razmerju. Quran, ki ima na TikToku tri milijone sledilcev, je pred kratkim posnel videoposnetek, v katerem je odgovoril na najpogosteje zastavljeno vprašanje: “Zakaj se tako trudiš za nekoga, ki je 37 let starejši od tebe?”

Starejša žena ga izpolnjuje

Nato je napisal besedilo pesmi: “Hočem se počutiti živega, sploh nočem več umreti,” in se nasmehnil, ko je kamero obrnil k Cheryl. V podnapisu je zapisal: “Ona me dopolnjuje” in dodal smeška. 

Foto: PROFIMEDIA

Ženo je spoznal, ko jih je imel 15

Par se je prvič srečal leta 2012, ko je bil star komaj 15 let. Oba sta delala v verigi restavracij s hitro prehrano.Kljub negativnim odzivom, ki sta jih bila deležna na spletu, sta 3. septembra 2021 poročila na intimni slovesnosti, ki jo je v živo spremljalo na milijone njunih sledilcev na omrežju TikTok. 

Lepi in grdi odzivi na poroko

Videoposnetek je imel več kot 1,4 milijona ogledov, ljudje pa so v komentarjih razpravljali o njuni sporni starostni razliki. Eden od uporabnikov Tiktoka je zapisal: “Tudi jaz imam rad starejše ženske, vendar ne tako stare. Drugi je zapisal: “Bruh, ko si se ti rodil, je bila ona stara 37 let. Tretji je zapisal: “To je skoraj polovica pričakovanega življenja. Četrti pa je pripomnil: “Ti in tvoja babica imata tako dober odnos. 

Foto: PROFIMEDIA

Nekateri pa so bili prijaznejši in so paru izkazali podporo, pri čemer je eden od njih zapisal: “Tako zelo vajuimam rada. Tudi sama imam 36 let razlike in vaju popolnoma razumem. Moj moški me je za vedno spremenil in mi pokazal, da je življenje vredno živeti! Obožujem ga!” 

Druga je zapisala: “Starost ni pomembna.” Tretji pa je zapisal: “Naučila sta me, da je starost le številka. S fantom imava 25 let razlike in vse, kar vam lahko rečem, je, da se vama zahvaljujem.” 

Cheryl ima sedem otrok iz prejšnjih razmerij in 17 vnukov, vendar par išče nadomestno mater, da bi lahko imela skupnega otroka. Pa naj še kdo reče, da leta niso samo številka.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam