Vsebino omogoča ELECTROLUX

Bageta, manekenka med kruhom

Kot ste že spoznali, me vsaka jed nekam ponese in z njo nekam odtavam. No, nič drugače ni z lepo francosko bageto. 

Slasten obloženi sendvič z bagetko? Ali samo nadevana bageta? Recite mi, da sem vas prepričala in da prav zdaj z mano duhate svežo bageto, hkrati pa že hitite v kuhinjo, da si boste pripravile sendvič ali obloženi kruhek. Bageta je manekenka med kruhom. 

Jaz jo imam rada, ker je fotogenična in izredno samosvoja za pripravo, prav tako pa je edinstvena vsaka jed, v katero jo boste vključili. Rodila se je v Franciji, močno priljubljena pa je postala v 18. stoletju. Danes je na trgu kar precej njenih različic – in prav vsaka je posebna in seveda božanska. Pridite, drage nepremagljive, peljem vas na potep po francoskem podeželju.

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam