Vsebino omogoča ALMA RAS

Božično jutro malo drugače. Pričakajte ga oblečeni v enake pižame!

Izbiranje daril je lahko včasih zelo naporno, še posebej, če jih moramo izbrati za več ljudi. Zakaj si letos tega ne bi olajšali? Kaj ko bi tokrat izbrali eno darilo za vso družino?

Vsi imamo radi tisti prijeten občutek, ko nekoga obdarimo in mu s tem dejanjem prikličemo nasmeh na obraz, še posebej, če so to naši najbližji. A na drugi strani je predhodnje božično nakupovanje za vso družino lahko tudi »mala nočna mora«, saj ima vsak član drugačno osebnost in interese. Zato je pravi izziv najti premišljeno darilo, ki poskrbi neposredno za našega obdarovanca, na način, da ob tem hkrati prihranimo nekaj svojega predragocenega časa, denarja in smo pri ideji tudi praktični. To bi bil namreč zadetek v polno! A kdo pravi, da prav vsi v družini potrebujejo popolnoma svoje darilo …

Čar družine je, da smo povezani in se imamo luštno. In kaj je bolj luštnega in simpatičnega kot tisto, kar Grinch-a spravlja v bes, večino med nami pa osreči? Govorimo o pižamah in prav praznični čas, je čas za tiste ujemajoče se! Si predstavljate vašo družino kot nekakšno skupnost pravih božičnih škratkov? Božič je vedno bil in še vedno ostaja čas tradicije, a to lahko tudi malo nadgradimo, s kakšnim posebnim in na novo vpeljanim družinskim ritualom. Ali torej ne bi bilo super, da bi se v božično jutro prebudili in zvečer zaspali enako oblečeni? Pa naj še to postane stvar tradicije, zagotovo pa vam tudi skupinska družinska fotografija na družbenih omrežjih prinese veliko všečkov.

Nas so navdušile družinske pižame Alma Ras, ki bi jih bili veseli še na Severnem polu. Pri njih namreč ne gre le za simpatičnost darila … Saj poznate tisti prijeten občutek, ko smuknete v novo, sveže oprano, mehko pižamo? Dejstvo je namreč, da se pižama celo noč dotika gole kože. Mrtve celice kože ves čas odpadajo ter se nabirajo na tkanini, in ker so polne mikroorganizmov, lahko tvegamo številne infekcije, če ti pridejo na napačno mesto. Zato je dobro imeti vedno na zalogi kakšno pižamo viška.A ne le redno pranje in menjava pižame, izredno pomembna je tudi njena kvaliteta, da koža lahko diha in nenazadnje seveda tudi njen videz. 

Izdelki Alma Ras že na prvi pogled navdušujejo tudi tiste, z najbolj izbranim okusom. Njihove pižame bodo zato postale kos, ki vas ne bo pospremil le v posteljo, ampak bo z vami v popolnem udobju in eleganci dizajna tudi doma skozi dan. Imajo lastni razvojno-ustvarjalni oddelek, kjer stremijo k temu, da so njihovi izdelki udobni in funkcionalni, sledijo potrebam in zahtevam sodobnega časa in potrošnika, kvalitetni materiali pa omogočajo dolgoživost produktov. Poleg ženskih in moških pižam Alma Ras že od samega začetka ponuja tudi otroško kolekcijo in s tem dopolnjuje svoj portfelj ter tako postaja popolni nakupovalni prostor za vso družino.

Zdaj torej ni več izgovorov, zakaj se tudi vi v svoji pižami ne bi počutili odlično, če ste ob tem usklajeni in na poseben način povezani kot družina, še toliko bolje. Zdaj ste ob stiskanju na kavču pripravljeni na jutra in večere z neskončnimi količinami vroče čokolade in božičnih filmov.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam