Ne spreglejte te čudovite poletne kolekcije iz Comme

Comma ima novo modno kolekcijo, ki že zveni sanjsko, saj nosi ime Maldivian Garden. Tudi videti je sanjsko, saj gre za odlične materiale in paleto barv, ki vas bo očarala na prvi pogled.

Tudi naši Rebeka in Andreja sta našli nekaj kosov, ki sta jih z veseljem odnesli s sabo. In kaj ju je tako navdušilo?

Prijetni in zračni materiali

Nepremagljive pri izbiri oblačil vedno stavimo na kakovostne materiale. V poletni sezoni pa so še toliko bolj pomembni, saj si nihče ne želi potenja, da se oblačila lepijo ali mečkajo. V Commi so tokrat stavili na lan, ki dih, bombaž, ki je vedno dobra izbira in svilo, ki se ji ni moč upreti. Poskrbeli so, da boste poleti še bolj izstopale, saj so njihove različne barve in vzorci najboljša kombinacija z vašo malce zagorelo poltjo.

Med aktualnimi trendi tudi travnato zelena

Barva letošnjega poletja je travnato zelena, ki jo boste oboževale. To je barva, ki jo z lahkoto nosimo od glave do pet. Poskrbela bo za svež videz vaše garderobe in ji dodala svežino. Ima še eno krasno lastnost, in sicer jo lahko odlično kombinirate z vsemi modnimi kombinacijami.

Nikamor brez suknjiča

Obvezen kos te modne sezone je suknjič, ki ga lahko nosite kadarkoli in kjerkoli. Poskrbel bo, da bo vaš styling izstopal in dodal piko na i. Od različnih modelov in prečudovitih barv se vam bo v Commi zvrtelo. Izbira je izjemno pestra, kombinacije pa tako dobre, da boste v garderobi nekoliko dlje, kajti odločitev bo zagotovo izjemno težka.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam