Dobrodošli v restavraciji Bubba Gump!

6. julija je dan, ko je svoj pohod po kinematografih začel film Forrest Gump. To je eden tistih filmov ob katerem ugotoviš, da je nekje v kotu tvoje sobe skrita ninja, ki reže čebulo, da se tebi solzijo oči.

Izredno ganljiv film o dečku, ki je bil v šoli predmet posmeha zaradi svoje fizične hibe in bolj preprostega razmišljanja. O dečku, ki iz posmeha postane najbolj slavna oseba v Ameriki in si želi le eno. Izpovedati ljubezen svoji najboljši prijateljici Jenny. 

Film o Forrestu se še danes uvršča med najbolj dobičkonosne filme na svetu.


Film o Forrestu, ki je tekel in s katerim je tekel ves svet, je svoj pohod po kinematografih začel na današnji dan, 6.julija 1994, in se še danes uvršča med najbolj dobičkonosne filme na svetu (takoj za Levjim kraljem). 
Forrest in Bubba, ki je tekača naučil vse o škampih, bi po koncu vojne morala odpreti svojo restavracijo s to morsko dobroto. Bubba ni doživel in videl konca vojne, mi pa smo si ogledali Bubba Gump Shrimp restavracijo na Havajih. 


Restavracija, kjer so mize zasedene celo tedne vnaprej, je danes bolj prazna, kar smo izkoristili za posnetek, s katerim vam približamo eno najbolj znanih restavracijskih verig, polno vtisov in spominkov iz filma ter kratkih, preprosto povedanih a izredno pametnih citatov. 

Dobrodošli v restavraciji Bubba Gump.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam