Dolly Parton se z Grace in Frankie sreča v nebesih

Koga igra Dolly in zakaj Jane Fonda pravi, da je za vlogo naravnost popolna? Dolly Parton v seriji Grace and Frankie predstavlja dolgo pričakovano srečanje Jane Fonda, Lily Tomlin in Dolly, ki vas bo navdušilo.

Po vrnitvi zadnje sezone serije Grace and Frankie zvezdniki razkrivajo, kaj lahko pričakujemo, vključno z nekajpodrobnostmi o težko pričakovanem nastopu Dolly Parton. “Ne gre samo za to, da se pojavi Dolly. Gre za to, kako se pojavi. Kakšna je njena zgodba, ki jo pripelje na prizorišče. To je več kot popolno,” je povedala Jane. “Obe sva bili tako ganjeni, obrnila je stol in tam je bila,” je dodala Jane o svojem odzivu in odzivu Lily Tomlin.

Koga igra Dolly Parton?

Razkrili so, da bo Frankie (Lily Tomlin) imela v zadnji epizodi slutnjo, da bo umrla, in bo pripravila lažni pogreb, ki se ga bodo udeležili prijatelji in njena družina. V domišljijskem scenariju Grace (Jane Fonda) po naključju postane njena morilka, saj pride do nesreče z električnimi kabli. Skupaj na koncu začasno obiščeta nebesa.Da bi se vrnili na zemljo, morata prevarati tajnico (Dolly Parton), da jima da drugo priložnost.

To je sedma in zadnja sezona

Lily Tomlin je že prej delila podobne občutke o ponovni združitvi. Povedala je, da je zelo čustvena zaradi ponovnega druženja z dekleti in tudi, ker se je serija končala. “Žal nam je, da smo jo končali … Zato bo zelo težko gledati to zadnjo sezono,” je dejala.

Sedmo in hkrati zadnjo sezono serije Grace in Frankie si lahko ogledate izključno na Netflixu. Ne zamudite je, saj je smeh zagotovljen.

Foto: Profimedia 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam