Tehnika, ki vam bo pomagala pri doseganju ciljev!

Draga zmagovalka! December je mesec luči, ljubezni in resnice. Luči prižigamo na venčkih, smrečicah, v domovih, na ulicah in v mestih. Kaj pa v naših srcih, te, ki so težje dosegljive, a najbolj pogrejejo? Kolikokrat se spomnite prižgati plamen luči v sebi, se postaviti na prvo mesto in s tem oddajati najmočnejšo svetlobo?

Saj še veste, da je najvišji cilj:

 • da se imamo rade,
 • da se postavimo na prvo mesto,
 • da zmoremo doseči vse tisto, kar si predstavljamo v svojih najbolj čudovitih sanjah?

Se vam v zadnjem četrtletju tega prav posebnega leta 2020, ki nam je prineslo toliko priložnosti, da smo hvaležne in usmerjene v iskanje rešitev, uspelo umiriti in si naliti čistega vina? Ste presvetlile cilje, ki ste jih zapisale konec 2019. za leto 2020? Koliko od njih ima danes kljukico? Ste jih dosegle? Upam, da ste jih več kot polovico in da ste se pred izgovori izbrale uspeh in srečo, ki ju prinese pot, ko kreiramo svojo prihodnost.

Vem, mnogokrat je težko, ampak s primernimi tehnikami lahko vsako pot naredimo prav takšno, kot si želimo. Veš, pred leti sem usvojila tehniko pisanja afirmacij – to so kažipoti na moji poti do ciljev. Stavki spodbude, ki me usmerijo na pot, ki vodi do uresničitve želja. Vsak dan, ko se zbudim, se v kopalnici zazrem v ogledalo, ki me z velikim napisom in srčkom spomni, da ZMOREM, da se imam rada in da se VSE DA – to piše s čudovito rdečo šminko. Ta zapis me res dvigne.

Vas zanima, kaj zmorem? Vse. Prav vse. Že od nekdaj sem vizionarka, ki zelo rada sanja. Sanje me usmerjajo k postavljanju ciljev. Ooo, kako zelo rada pogledam vse svoje rokovnike, ki so polni uresničenih sanj, ponosna sem nase, zato vas želim opogumiti, da si dovolite sanjati.

Ooo, kako zelo rada pogledam vse svoje rokovnike, ki so polni uresničenih sanj, ponosna sem nase, zato vas želim opogumiti, da si dovolite sanjati.

Želim vam dati nasvet, kako lahko tudi ve sanjate in si naredite najboljše leto 2021. Tako lahko je. Pripravite si udobno okolje, toplo, s čajem ob sebi, z dišečo svečko na polici, s tiho umirjeno glasbo v ozadju, ki vas bo sprostila. Zaprite oči, pokrijte se z mehko odejo in se potopite v misli, dovolite si odplavati, in ko boste v nežnem breztežnostnem prostoru, poglejte okoli sebe in se vprašajte, kaj je tisto, kar potrebujete, da boste srečne in uspešne. Kaj lahko za to naredite v prihodnjem tednu, mesecu, četrtletju, letu in v naslednjih petih letih. Kar dovolite si sanjati, raziskovati in plavati s tokom svojih misli, prav vse se vam bo prikazalo. Tukaj so vsi odgovori pravi, vsi so mogoči in dosegljivi.

 • Zapišite si vse, kar ste videle. Bodite drzne, upajte si.
 • Sestavite si prednostno listo.
 • Zastavite načrt in korake do cilja.
 • In še najpomembnejše: zapišite si časovnico, kdaj so te sanje uresničene, kajti to jih spremeni v cilje.

Vsi cilji so uresničljivi in danes seješ semena ciljev, ki jih boš užila ob njihovi uresničitvi. Se spomnite moje prejšnje kolumne; vse potrebuje svoj čas, tudi jesen čaka devet mesecev, da nastopi in nas navduši v vsej svoji lepoti. To nas uči potrpežljivosti in vztrajnosti na poti do tistih največjih, najbolj oddaljenih ciljev. 

A kako ostati motivirana na poti? Verjemite mi, preizkusila sem že mnogo tehnik in ta, ki jo izvajam zadnjih sedem let, je najbolj nagrajujoča.

 • Pišem dnevnik zahval, v katerem se vsak dan zahvalim za čudovit dan in vsak cilj zapišem v obliki zahvale, kot da je že dosežen.
 • Dovolim, si vzeti čas, ko ga potrebujem. Meditiram in se povežem s svojim srcem, poiščem svoj notranji mir. Tam najdem vse odgovore.
 • Ogledala, tablo vizij, telefon sem opremila s pozitivnimi afirmacijami, ki me opominjajo na cilje in občutke, ki jih imam ob tem, ko jih dosežem.
 • Svoje misli sem preklopila na pozitivno frekvenco in se obkrožila z ljudmi, ki delijo z mano pozitiven pristop do življenja in se zavedajo, da so tudi oni sami kreatorji svojega sveta.

Vsak dan je nova priložnost, da dosežemo svoje cilje, če si le dovolimo in si jih zastavimo.

Vem, da je težko, da se počutimo nemočne in izgubljene, potrebujemo objem in trenutek, ko bi pritisnile na tipko za pavzo. Vzemite si jo, kar privoščite si jo in poiščite odgovor v sebi. Točno takrat si dovolite prebuditi tisto nepremagljivo zmagovalko v sebi, preberite motivacijski članek, poglejte video, ki vas bo navdihnil, in obljubim vam, da lahko s pomočjo teh preprostih tehnik osrečite najprej sebe, posledično pa še svoje bližnje in okolico. 

Samo še to za konec. Postavite se pred ogledalo. Kaj vidite?

V njem vidite svojo najboljšo konkurenco. To ste ve danes, poglejte iskrice v očeh, ki vam pravijo, da čez 365 dni svetite še močneje, ljubite še bolj globoko in živite uspešno in srečno, pomirjene s svojimi mislimi.

Sami sebi smo najboljše merilo, samo odprite vrata za vse priložnosti, ki prihajajo.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam