Vsebino omogoča ELECTROLUX

Enostaven in slasten recept za toast z drožmi

Mnjami, le kdo se zjutraj lahko upre vonju sveže pečenega kruha? Droživeti toast je nekaj posebnega zato, ker je puhast in odlično se ujame z maslom in medom, lahko pa ga tudi popečete, da postane bolj hrustljav.

Oglejte si, kako ga pripravi Polona Klančnik (Pola Bekeraj), mojstrica peke z drožmi. Pravi, da je fantastičen!

1 Komentirajte

  • Avatar
    Posted pred 18 ur 9:27 dop
    by Tanja

    Veliko uporabnih vsebin

Komentirajte

Vsak petek našim bralkam, ki so prijavljene v novičke Nepremagljive, pripravimo ekskluzivno vsebino, ki jo prejmejo izključno samo prijavljene bralke, na svoj email naslov. 

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

Tega ne smeš zamuditi!

Draga nepremagljiva, eno leto sem čakala na to razkritje! Kmalu ga bom ekskluzivno delila z vami! 

ŽELIŠ BITI PRVA IN IZKORISTITI TO PREDNOST? Prijavi se na novice in ta petek pričakuj moje pismo ❤️

Tvoja Rebeka