Vsebino omogoča ELECTROLUX

Enostaven in slasten recept za toast z drožmi

Mnjami, le kdo se zjutraj lahko upre vonju sveže pečenega kruha? Droživeti toast je nekaj posebnega zato, ker je puhast in odlično se ujame z maslom in medom, lahko pa ga tudi popečete, da postane bolj hrustljav.

Oglejte si, kako ga pripravi Polona Klančnik (Pola Bekeraj), mojstrica peke z drožmi. Pravi, da je fantastičen!

1 Komentirajte

  • Avatar
    Posted 28/11/2020 9:27 dop
    by Tanja

    Veliko uporabnih vsebin

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam