Vsebino omogoča All4skin

Enostaven kozmetični pripomoček, ki zmanjšuje videz gub in zabuhlost

Spoznajte All4skin – Gua Sha, pripomoček za masažo obraza, ki ga enostavno morate imeti. Dobro že veste, da Nepremagljive zelo skrbimo za svojo kožo, sploh za kožo na obrazu.

Danes vam tako predstavljamo pripomoček, ki stimulira krvni in limfni obtok ter zmanjšuje videz gub in zabuhlosti. To je zagotovo nekaj, kar si vse želimo. Več pa v današnjem članku, ko vam pripomoček podrobno predstavimo.

Katere so glavne karakteristike vrhunskega pripomočka za masažo obraza?

  • beli žad, ki je namenjen Gua Sha masaži obraza
  • stimulira krvni in limfni obtok
  • zmanjšuje videz gub in zabuhlosti
  • gre za starodavni ritual, ki izvira iz azijske orientalske medicine.

Zakaj izbrati All4skin – Gua Sha pripomoček za masažo obraza?

Beli žad je posebej oblikovan in je namenjen za izvajanje Gua Sha masaže. Všeč nam je, ker z njim na enostaven in popolnoma neboleč način stimulirate krvni in limfni obtok. S tem dosežete videz bolj mladostne, sijoče, napete in enakomerne polti, o kateri po navadi sanjamo vse ženske. Pomaga tudi, ko smo utrujene ali neprespane in tega ne želimo pokazati.

Beli žad je posebej oblikovan in je namenjen za izvajanje Gua Sha masaže.

Je pripomoček povezan s tradicionalno kitajsko medicino?

Gua Sha je tretma celega telesa in izvira iz tradicionalne kitajske medicine. Tovrstne metode so uporabljali za zdravljenje nenadnega kolapsa telesa, ki je bil posledica vročinske kapi ter za zdravljenje sezonskih bolezni, kot je na primer prehlad.

Kako so sploh odkrili anti-age delovanje?

Da ima Gua Sha tudi izvrstno anti-age delovanje, so odkrili popolnoma po naključju. Med tretmaji, ki so jih izvajali zaradi zgoraj omenjenih stanj, so poleg izboljšanje le teh opazili, da se je tudi stanje gub vidno izboljšalo. Tako se je rodila ideja o uporabi Gua She na obrazu.

Kako dosežete mladostno in sijočo polt?

Gua Sha predvsem blagodejno vpliva na naš obrazni limfni obtok. S pomočjo Posebno oblikovani pripomočki, ki so najpogosteje asimetrične srčaste oblike in so narejeni iz različnih vrst kamnov, med katerimi sta najpogostejša žad in roževec, lahko na enostaven in popolnoma neboleč način pomagajo stimulirati krvni in limfni obtok. Tako se doseže videz bolj mladostne, sijoče, napete in enakomerne polti. Pri izvajanju Gua She obraza po navadi delate nežne navzgor usmerjene potege, ki sledijo smeri limfnega sistema.

Pred uporabo Gua She je potrebno kožo pravilno pripraviti.

Kako pripomoček sploh uporabljate?

Pred uporabo Gua She je potrebno kožo pravilno pripraviti, kar je precej logično. Na dobro očiščen obraz naprej nanesite primeren tonik. Na navlažen obraz pa potem nanesite še olje. S to kombinacijo boste ustvarili popolno podlago za drsenje Gua Sha kamna.

V kateri smeri je najboljše masirati?

Masažo vedno začnete pri vratu. Vrat je področje telesa, ki je eno od glavnih stičišč limfnega sistema, zato je pomembno, da z njegovo stimulacijo pripravite limfni sistem na odvoz toksinov, ki jih boste iz obraza odstranjevali z Gua Sha masažo. Vrat lahko stimulirate z masažnimi gibi v obe smeri – z gibi, obrnjenimi navzdol v smeri limfnega sistema, stimulirate njen obtok. Z gibi obrnjenimi navzgor pa ustvarjate lifting učinek. Nadaljujete z masažo čeljustnice, sledi masaža ličnic, nato področje okoli oči in na koncu še področje čela. Vsak masažni gib ponovite od 3 do 10-krat.

Prikaz uporabe Gua Sha pripomočka za masažo obraza pa najdete spodaj, v videu.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam