Estetski poseg, ki je prepričal tudi Jasno Kuljaj

O tem, zakaj se je odločila za zgornjo blefaroplastiko, je spregovorila že naša Rebeka Dremelj, zakaj je ta poseg prepričal tudi njo, pa je samo za Nepremagljive zapisala tudi Jasna Kuljaj. 

Edini poseg, ki sem ga doslej v življenju imela, je bila rinoplastika pred več kot desetletjem. Motila me je grbinica na nosu, ki sem jo najverjetneje pridobila z zlomom nosu v otroštvu. Kirurg mi je povedal, da marsikateri zlom ostane neopažen, saj otroku pač teče kri. Ko se kost celi, pa nastane grbinica. Nikoli mi ni bilo žal, da sem se za to odločila. Kljub stalni prisotnosti na ekranu, se doslej za kaj drugega nisem odločila. Dejansko sem ponosna nase, da mi do štiridesetega leta ni bilo treba posegati prav po ničemer. 

“A si ti ful utrujena”?

Zadnje čase, recimo zadnje leto, pa sem opazila nekakšne znake utrujenosti na obrazu. Saj veste, ko si videti utrujen, tudi ko to nisi. Dogajalo se mi je celo, da sem se dobro naspala, a sem izgledala še bolj utrujena, včasih tudi rahlo zabuhla. Imela sem svoje trike, s pomočjo katerih, sem nekaj časa lahko to prikrivala. Če sem imela kakšno snemanje, smo se vedno izogibali jutranjim uram. Dopoldne sem tako izkoristila za kakšen tek, ki je pognal moj limfni sistem in oteklost obraza in okoli oči je nekako uplahnila, do te mere, da je z nekaj make-upa potem vse izgledalo odlično. Tako so bila rešena snemanja, toda vse pogosteje so me v vsakdanjem življenju ljudje začeli spraševati, ali sem utrujena. Da vam opišem, kako to izgleda. Prideš na obisk in namesto dober dan, ti rečejo: “A si ti ful utrujena?”. Prideš v trgovino in ti prodajalka prijazno reče:» Vem, da ste utrujeni «… 

Odpravila sem se na posvet, kjer sta doktorici Andreja Eberlinc in Eva Trpin Fortuna skrbno in natančno proučili moj obraz ter skušali ugotoviti, kaj bi bilo najboljše zame.

Nato sem nekje prvič slišala za poseg zgornja blefaroplastika – odstranitev odvečne kože in maščobe z zgornjih vek. Več o tem posegu, ki ga je imela tudi Nepremagljiva Rebeka Dremelj, najdete TUKAJ.

Skušala sem si predstavljati, kako bi izgledal moj obraz oz. oči, če ne bi bilo tistih zabuhlih vrečk in če oči ne bi bile tako težke, zaradi odvečne kože. Odpravila sem se na posvet, kjer sta doktorici Andreja Eberlinc in Eva Trpin Fortuna skrbno in natančno proučili moj obraz ter skušali ugotoviti, kaj bi bilo najboljše zame. Prvič so me celo odslovili. Ob našem drugem srečanju, ko je bil očitno eden tistih dni, ko je bila zabuhlost izrazitejša in veke težke, pa sta le videli, da imam problem, ki mi ga lahko pomagata rešiti. 

Kako so bili videti dnevi po posegu?

Prve dni po posegu sem si uredila tako, da sem si lahko privoščila nekaj dni popolnega umika. K sreči je bil ravno čas šolskih počitnic,da je hčerka šla za nekaj dni k babici. Toliko, da sem lahko v miru odležala nekaj dni z obkladki. Pridno sem upoštevala navodila in res stalno hladila. Tako sem se izognila hujšim modricam. Bila sem kraljica postelje (smeh), poslušala sem različne vsebine na internetu, prve dni oči nisem obremenjevala z gledanjem posnetkov. Nekaj dni po posegu, ko sem še zmeraj počivala, pa sem si že lahko ogledala nekaj serij in lahko vam zaupam, da sem naravnost ‘požrla’ vse sezone serije Ja, Chef z Jurijem Zrnecem in nove dele serije Seks v mestu. Resnično sem uživala in takšne počitnice niti niso tako slabe (smeh). 

Jasna pred in po zgornji blefaroplastiki.

Nekaj dni po posegu se mi je zdelo nemogoče, da bi takšna lahko kmalu šla pred kamere, a po najhujših prvih dneh in po odstranitvi šivov 5. dan, se je stanje kar naenkrat izrazito izboljšalo in točno 14. dan po posegu, sem že stala pred kamero s popolnim televizijskim make-upom. Vsi okoli mene, ki so vedeli za poseg, so se strinjali, da je rezultat odličen! Niti sledi ni bilo več o oteklini. Vem, da bo treba še nekaj časa počakati, da bo rezultat čisto dokončen in da bo brazgotinica čisto izginila, a to me niti najmanj ne moti.

Pomembno je, da je moj pogled svež in kar težko se navadim, da tudi, ko sem resnično utrujena ali zaspana, vseeno izgledam sveže.

To pa je preobrat! Ne vem, zakaj sem tako dolgo čakala. Verjetno zaradi previdnosti. Vsako takšno stvar seveda temeljito pretehtam in se ne zaletim. Seveda pa je ključno zaupanje. Pomembno je, komu prepustiš svoj obraz, sploh pa oči, ki so na obrazu najbolj opazne. Da bi vse potekalo tako kot , in da bi bil poseg izveden kar se da profesionalno, sem izbrala Estetiko Med-Art. Ni hujšega, kot da bi se kaj zapletlo, zaradi morebitne malomarnosti. Tega v Estetiki Med-Art enostavno ni. Stranke obravnavajo skrajno predano in preden opravijo kakršenkoli poseg, vse okoliščine in posledice temeljito pretehtajo. Če me bo še kdaj kaj motilo, ne bom dolgo oklevala. Vem, kam bom potrkala. 

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam