F.A.Y.N. srečanje z inspirativno Majo

Čudovit večer z razvajanjem ušes in brbončic v super družbi se je odvijal v ljubljanskem hotelu Čad.

Intuitivna pisateljica in ustvarjalka podkastov, Maja Monrue, je na dogodku za razvajanje vseh čutil predstavila svojo novo F.A.Y.N. knjigo. Njen start-up paket za srečo je unikaten priročnik, ki vam bo pomagal odmetati življenjski balast in vam pomagal zaživeti v pozitivni ustvarjalni harmoniji – s sabo in svetom.

Unikaten priročnik, ki vam bo pomagal odmetati življenjski balast in vam pomagal zaživeti v pozitivni ustvarjalni harmoniji.

Potem ko je Slovenijo razburkala s knjigo Pot do Nje, priročnikom za moške (in ženske), s katerim je gospodom ponudila vpogled v pričakovanja in potrebe njihovih dam, je Maja Monrue leto 2022 odklenila s start-up paketom za srečo. F.A.Y.N. knjiga se loteva skritih in potlačenih hrepenenj vsakega izmed nas. Bralca izprašuje in ga postavlja v situacije, v katerih si lahko sebe predstavlja osvobojenega vsakodnevnih ovir in prepričanj. Delo (na sebi), ki ga narekuje knjiga, je zabavno in enostavno.

Nekaj je na njej


“Nekaj je na njej,” je stavek, ki ga sogovorniki vedno znova izgovarjajo po prvem stiku z Majo, zato ne čudi, da je bila tudi družba, v kateri je v svet pospremila svoj novi projekt, zelo pisana in zanimiva. F.A.Y.N. knjigi so nazdravili Mojca Fatur, Marko Soršak – Soki (Elvis Jackson), Omar Naber, Žan Serčič, Dalaj Eegol aka Ali En aka Recycleman, Jernej Šavel (Dubioza Kolektiv), Tone Fornezzi Tof, Samantha Maya in Stella, Martina Ipša, Urška ‘Edina’ Forštnarič … Mnogi med njimi pa so že gostovali tudi v Majini seriji stotih inspirativnih F.A.Y.N. podkastov. 

Sam dogodek, ki je bil prvenstveno namenjen seznanjanju medijev z Majo in F.A.Y.N. knjigo, je bil zasnovan tako, da je goste sprostil ter jih usmeril proti sreči s pozitivnimi dražljaji in sporočili. Mojca, Žan in Tof so z gostiteljico poklepetali o trenutkih, ko so se zavedli, da morajo stvari vzeti v svoje roke, se osredotočiti na tisto, kar je pomembno in na to kaj hočejo oni, ne drugi od njih. Rezultat je bil v vseh primerih enak: bolj polno in zadovoljno življenje ter uspeh na področju njihovega kreativnega delovanja.

Če to ne bi bil Majin večer, bi se na tem mestu na dolgo in široko razpisali o duetu UM&Kuna, ki sta zbrane navdušila z zabavnimi rap-improvizacijami, v katerih sta mimogrede ‘roastala’ tudi gostiteljico in zbrane ustvarjalce. Teren jima je pripravil glasbenik in pevec Kristijan Crnica, prava zabava za brbončice pa je bil izvirni veganski jedilnik, ki ga je sestavil stric iz ozadja slovenske glasbene in stand-up scene, stand up maratonec, znanec iz Masterchefa ter Majin srčni izbranec – Andrej Težak Tešky.

Skratka: bilo je F.A.Y.N.! Za vse, ki še niste imeli te priložnosti, pa dva namiga: primite v roke F.A.Y.N. knjigo in poklepetajte z Majo Monrue. Ne bosta vas razočarali.

Foto: Isa Gauvin

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam