Finančne težave Tori Spelling, ki z otroki živi v avtodomu

Tori Spelling je povzročila veliko začudenja s svojim finančnim stanjem, dogajanjem v dinamičnem zakonu in veliki družini, saj ima pet otrok.

Tori so s petimi otroki in možem Deanom opazili v kampu za avtodome, potem ko sta bila evakuirana iz svojega doma, okuženega s plesnijo. Čeprav je več virov ekskluzivno povedalo, da se družina tja ni preselila za stalno, je vse skupaj precej čudno.

Tori poskuša z otroki preživeti poletne počitnice s proračunom, ki ga ima in se zaveda, da bo s svojimi nič kaj glamuroznimi počitnicami pritegnila pozornost, vendar je to tudi realno vse, kar si trenutno lahko privošči.

Plesen, finančne težave ali kaj drugega

50-letno Tori so v začetku meseca fotografirali pred kampom v okrožju v Kaliforniji. Z njo so bili vsi njeni otroci:16-letni Liam, 15-letna Stella, 11-letna Hattie, 10-letni Finn in 6-letni Beau. Takoj so se pojavile govorice, da Spelling-McDermottovi tam živijo, ker je v njihovem domu plesen in je dom neprimeren za bivanje.

Pojavile so se govorice, da se skuša zvezda serije Beverly Hills, 90210 zgolj umakniti iz Los Angelesa za čas poletja. Viri pravijo, da zase in otroke išče duševni mir. Vir tudi navaja, da se je Tori med odraščanjem petih otrok spopadala s finančnimi težavami. Resnica je namreč, da finančno ni v dobrem položaju. V preteklih letih ni bila najbolj finančno ozaveščena glede svojega denarja, pri čemer ni upoštevala prihodnosti družine, in to jo sedaj dohiteva.

Razkošno življenje in ločitev, ki je še ni bilo

56-letna Spellingova in 56-letni McDermott že zapravljata denar, kot da jima ga nikoli ne bo zmanjkalo.Finančna drama in počitnice v avtodomu so posledice težav, ki so jih imeli. Tori je preko svojega Instagramarazkrila, da so bili ona in njeni otroci zelo bolni in se nikakor ne pozdravijo. Nato so v njihovem domu odkrili okužbo s plesnijo. Kasneje je razkrila, da je to zaradi težav s plesnijo in hiše, ki jih počasi ubija že tri leta.

Tori so pred dnevi opazili, ko jo je prijateljica pospremila iz bolnišnice, igralka pa je bila vsa v modricah.

Manj kot mesec dni pozneje je McDermott objavil, da se ločuje od Spellingove, a je vse skupaj hitro izbrisal. Tori in Dean se ne ločujeta pa je bilo naslednje sporočilo. Kot vsak par sta sicer imela vzpone in padce, vendar sta se za zakon trudila, tudi preko zakonskega svetovanja. Imata se rada in se ne bosta razšla, je še sledilo.

Pestra preteklost in odnosi

Dean ima z nekdanjo ženo Mary Jo Eustace tudi 24-letnega sina Jacka. Njena mati, Candy Spelling, je povedala, da gre njeni hčeri dobro in da ne ve nič o ločitvi. Povedala je še, da ima svojo hčerko rada in jo podpira pri vsem, kar počne. Bogata 77-letna vdova je povedala tudi, da bi Tori, ki jo je dobila s pokojnim Aaronom Spellingom, finančno pomagala, če bi bilo to potrebno.

Glasne pa so tudi govorice, da je mama Candy prej zagotavljala finančno podporo, vendar je prenehala pomagati. Tori, razumljivo, meni, da bi si morala očetovo premoženje deliti z njo, kar je povzročilo trenja med njima. V zadnjih nekaj letih so se odnosi med Candy, Tori in Deanom poslabšali. Vendar naj bi se za dobro otrok trudili zgladiti odnose in ohranili družino enotno. Kaj je res, pa bo seveda pokazal čas.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam