Gisele Bündchen je razkrila svoj odnos do otroka nekdanjega moža

Gisele Bündchen se je v svojem zadnjem intervjuju odprla in povedala vse o ločitvi od bivšega moža, igralca lige NFL Toma Bradyja.

Supermodel in njen bivši sta se ločila leta 2022. Spregovorila pa je tudi o temi, katere ozadje je bolj malo znano, in sicer o odnosu s pastorkom Jackom, ki si ga Tom deli z nekdanjim dekletom Bridget Moynahan. Čeprav je bilo na družbenih omrežjih videti, da sta si Gisele in 15-letnik zelo blizu, je v intervjuju razkrila, da je njena ljubezen do Jacka res globoka. Priznala je tudi, da je bila ob prvi novici, da Tom in Bridget pričakujeta otroka, to za vse zelo zahtevna situacija. Jacka pa je po rojstvu sprejela kot svojega “bonus otroka”.

Želja po materinstvu

Pravzaprav je bil Jack tisti, ki je pospešil njeno željo, da bi tudi sama postala mati. S Tomom sta tako kmalu dobila 2 otroka. To sta danes že skoraj najstnika, in sicer 13-letni sin Benjamina in 10-letna hčerka Vivian.Gisele je pojasnila: “Vedno sem sanjala o tem, da bi postala mama, a mislim, da se je to zgodilo nekoliko hitreje, kot sem mislila, saj sem dobila tega čudovitega angelčka, za katerega sem morala skrbeti in ga ljubiti.”

Ločitev Gisele Bundchen in Toma Bradya je bila kar precejšnje presenečenje. Foto: Profimedia

Manekenka je pojasnila, da se z Jackom po ločitvi sicer ne videva več tako pogosto, vendar je še vedno del njenega življenja in ima tesne odnose s svojim polbratom in polsestro ter dodala, da se imajo zelo radi.

Odnos z bivšim dekletom ni bil vedno lahek

42-letnica je omenila tudi, da njen odnos z Jackovo mamo Bridget ni bil vedno enostaven, saj se do Jackovega prvega leta nista niti spoznali. Vendar sta se z učenjem skupnega starševstva zbližali. Dodala je, da “ljubezen premaga vse”, in priznala: “Moje življenje je postalo veliko bogatejše, saj sem se iz tega veliko naučila.”

Bridget Moynahan verjetno najbolje poznate iz serije Modra kri. Foto: Profimedia

Povedala je še, da se je postavila na njeno mesto in se vprašala, kako jo lahko podpre. Razumela je namreč, da so navsezadnje ekipa, ki mora poskrbeti, da bo imel Jack lepo življenje. Gisele je prav ta izkušnja so-starševstva pomagala, da je razvila prijateljski odnos s Tomom. Zaključila je: “Smo ekipa in to je čudovito. Če se ozrem nazaj, mi ni za nič žal. Všeč mi je bil vsak del te naše poti.”

FOTO: PROFIMEDIA

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam