0 items - €0.00 0

61-letna Heather Locklear je zadnje čase neprepoznavna

Heather Locklear je bila skoraj neprepoznavna, ko so jo paparaci ujeli med opravki. Obraz zvezdnice serije Melrose Place, ki je dopolnila 61 let, je vidno otekel in zabuhel. 

Čeprav se redko pojavlja v javnosti, je že nekaj zadnjih let videti neprepoznavno, glede na lepoto, po kateri je slovela. Mediji so se posvetovali tudi s plastičnimi kirurgi, da bi ugotovil vzrok njenega zabuhlega videza, vendar je bilo mnenje, da ne gre za posledico kozmetičnega postopka. Locklearjeva, ki se je leta 2020 zaročila s svojo otroško ljubeznijo, se je v nekem trenutku zdela izgubljena v mislih, ko je zapuščala lokalno trgovino. Oblečena je bila ležerno in težko bi jo sploh prepoznali ali v njej še videli lepotico, kot je bila nekoč.

Težko obdobje naj bi minilo

Po zelo težkem obdobju, ko je začela zlorabljati psihoaktivne snovi, zaradi česar je imela v zadnjih letih več sporov z zakonom in je bivala celo v psihiatrični bolnišnici, se je umaknila iz oči javnosti. Od takrat je stopila na zdravo pot in pred kratkim praznovala več kot dve leti in pol treznosti. 

Lani oktobra se je vrnila tudi na male zaslone, in sicer v televizijskem filmu Don’t Sweat the Small Stuff, ki ga je posnela televizija Lifetime: The Kristine Carlson Story, ki je njen prvi projekt po skoraj petih letih. Nekdanja zvezdnica serije Melrose Place je igrala Kristine Carlson, soavtorico omenjene knjižne uspešnice, ki jo je napisala skupaj z možem, doktorjem Richardom Carlsonom.

Z rokerji ni imela sreče v ljubezni

Junija 2020 so mediji objavili vznemirljivo novico, da je tri leta po obnovitvi razmerja s srednješolsko ljubeznijo sprejela Chrisovo željo, da se poročita. Chris je bil uspešen kot motokrosist in gradbenik, bil je tudi poročen in je ločen ter ima štiri otroke. Z njim je leta 1979 končala srednjo šolo, vendar sta se njuni poti razšli. Ko se je borila z odvisnostjo od drog, sta malo bila v zvezi, malo pa ne. Zagotovo se spomnite, da je bila med letoma 1986 in 1993 poročena z 58-letnim rokerjem Tommyjem Leejem. Vedno je imela rada rokerje, tako da je bilamed letoma 1994 in 2007 poročena tudi z 61-letnim Richiejem Samboro, s katerim ima 24-letno hčerko Avo.

FOTO: PROFIMEDIA

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam