Naomi Campbell pri 53 letih dobila drugega otroka

Supermodel pravi, da za materinstvo ni nikoli prepozno. Hkrati pa je potrdila, da namerava svoja dva otroka vzgajati sama. 

Britanska modna zvezdnica je po prihodu svojega drugega otroka novico delila na družbenih omrežjih. S prihodom sina pa so bili seznanjeni le njeni družinski člani, bližnji prijatelji in sodelavci.

Domneva se tudi, da bo otroka vzgajala sama, skupaj s svojo dveletno hčerko. Eden od virov je dejal, da je Naomi res močna ženska. To si je vedno želela. Zelo je srečna. Tako zelo je navdušena, da bo svoji deklici dala bratca. Z velikim ponosom pričakuje leta, ki so pred njo.

Po deklici še deček

Naomi je objavila fotografijo otroka, na kateri je bilo videti, da Naomi ziblje dečka, medtem ko ga njena dveletna hčerka drži za roko. Novorojenček, zavit v oblačilo Dolce & Gabbana v slonokoščeni barvi za skoraj 300 evrov, je obrnjen stran od fotoaparata in je ležal v materinem naročju.

Manekenka je zapisala: »Moj mali dragi, vedi, da si neizmerno cenjen in obdan z ljubeznijo od trenutka, ko si nas počastil s svojo prisotnostjo. Resnično darilo od Boga. Dobrodošel deček.«

Prvič je mama postala pred dvema letoma

Naomijina nepričakovana objava prihaja po tem, ko je maja 2021 dobila prvega otroka, hčerko. Oboževalce je šokirala z napovedjo rojstva hčerke le nekaj tednov po tem, ko se je brez vidnega otroškega trebuščka sprehodila po modni pisti Michaela Korsa v New Yorku.

V intervjuju za britanski Vogue je leto pozneje manekenka zatrdila, da njena hčerka ni posvojena, hkrati pa je prvič razkrila njen obraz. Ni razkrila, na kakšen način je dobila hčerko, vendar je pred štirimi leti znanosti pripisala zasluge, da ji je dala priložnost, da si ustvari družino. Domnevalo se je, da se nagiba k uporabi nadomestne matere.

Imena deklice ni razkrila, ne ve se niti, kdo je oče

Naomi je s fotografijo deklice, katere imena še ni razkrila, ponudila prvi pogled na svojo novo pridobitev in zapisala: »Čudovit mali blagoslov me je izbral za svojo mamo. V veliko čast mi je, da imam to nežno dušo v svojem življenju, ni besed, s katerimi bi opisala vseživljenjsko vez, ki jo zdaj delim s teboj, moj angelček. Večje ljubezni ni.«Naomi je bila nazadnje leta 2018 v razmerju z raperjem Skeptom, naslednje leto pa je bila v zvezi z Liamom Paynom iz skupine One Direction. V preteklih letih je imela tudi odmevna razmerja z Diddyjem, Robertom De Nirom, Mikom Tysonom in ruskim milijarderjem Vladislavom Doroninom. Čeprav zvezdnica o svojem ljubezenskem življenju ne govori, je že izjavila, da je s svojimi bivšimi v dobrih odnosih in da se trenutno ne videva z nikomer novim.

FOTO: PROFIMEDIA

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam