Ideja za valentinovo: vabilo na Skrivno večerjo!

Dejstvo je, da gre ljubezen skozi želodec, če pa dobri hrani in vinu dodamo še ščepec skrivnostnosti in vznemirjenja, dobimo Skrivno večerjo. 

Bliža se valentinovo in z vseh strani vas zasipajo (zasipamo) z idejami kaj podariti. Tudi če ne praznujete tega, kot pravijo, uvoženega praznika, je vseeno to lepa priložnost ali pač izgovor, da si privoščite malo drugačen večer in si podarite bon za Skrivno večerjo. Še posebej, če obožujete hrano, vino in radi spoznavate zanimive ljudi. Glede na to, da so omizja na Skrivnih večerjah skupna, lahko obljubimo pester večer tudi tistim, brez para ali družbe. Gostje so namreč vedno zanimivi in prepričane smo, da boste večerjo zapustili z lepimi spomini ter znancem ali celo prijateljem več. Če naj ubogamo moto ustvarjalk Skrivne večerje, se moraš imeti rad in se nagraditi, tudi ko ni posebnega razloga, saj življenje živimo le enkrat in prav veliko priložnosti za popravne izpite ne bo.

Skrivna večerja je koncept kulinaričnih dogodkov, ki jih že od leta 2017 organizirata naša Andreja in njena prijateljica in poslovna partnerka Melinda Rebrek. Bistvo Skrivne večerje je, da ekipa na skrivni in nenavadni lokaciji za en večer postavi restavracijo, gostom pa kuha eden od priznanih slovenskih kuharskih mojstrov. Natančno lokacijo gostje, ki se na večerjo prijavijo preko spletne strani www.skrivnavecerja.si, na svoje elektronske naslove prejmejo tri ure pred začetkom dogodka. Mi vam tokrat lahko izdamo, da bo februarska nekje v Ljubljani, pa tudi, da ne bo tako zelo »pocukrana«, kot se od datuma pričakuje, prav gotovo pa bo zabavna in na lokaciji, ki si je niti v sanjah, ne bi izbrali za tak večer. A obljubimo lahko, da bo nepozabno. Prav Skrivne večerje za valentinovo so že od vsega začetka tradicionalne, na eni izmed njih je goste v centru Ljubljane, na podstrehi knjižnice Pionirskega doma, razvajala tudi naša Alma Rekić. 

Letos bo na valentinovi Skrivni večerjo kuhal najboljši mladi evropski chef Boštjan Volk

V sredo, 15. 2., pa bo z začetkom ob 19.00, nekje na skrivni lokaciji v Ljubljani, goste tokratne Skrivne večerje razvajal Boštjan Volk (Gostišče Volk iz Velenja), ki se ponaša z nazivom Najboljši mladi chef, saj je nedavno zmagal na prestižnem tekmovanju European Young Chef Award v Franciji.

Darilne bone za dogodek lahko naročite na info@skrivnavecerja.si. Čas trajanja večerje je tri ure, v ceno pa je vključen 4-hodni meni z vinsko spremljavo. 

Več o Skrivni večerji in čudovitih lokacijah po Sloveniji, na katerih so se odvijali ti vznemirljivi kulinarični dogodki, pa najdete TUKAJ.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam