Ideje za ustvarjanje: Pregledno urejeni uhani

Kot medijsko izpostavljena oseba, ki mora imeti vedno urejen stajling, predvsem pa zato, ker sem ženska, imam ogromno nakita.

Ne govorim o dragih kamnih in zlatnini, ampak predvsem o bižuteriji. Obožujem uhane, ogrlice in zapestnice, zato si jih kupujem ob vsaki priložnosti. Rada imam tako preproste kose (kot je na primer enostavna črna zapestnica iz usnja), kot tiste, ki se že na daleč bleščijo in so bolj drzni.  V sebi sem namreč še vedno mala deklica, ki se z nakitom rada okrasi kot novoletna jelka 😉 .

Do pred kratkim sem imela resne težave z iskanjem nakita po različnih predalih, škatlicah, vrečkah …, saj je bilo vse pomešano in nepregledno natlačeno in pravzaprav sploh nisem vedela, kaj vse imam in tako sem nosila le nekaj najljubših kosov, ki sem jih imela vedno na dosegu roke in sem jih z lahkoto našla.

Nekega dne pa sem dobila preblisk, da bi bilo super, če bi moja na vse konce razstreščeni nakit končno uredila (ko se zgodi tak trenutek, se ga splača izkoristiti, saj nikoli ne veš, kdaj se spet vrne 😉 ). Zato sem takoj poklicala prijateljico, ki rada ustvarja (in predvsem rada brska po štrenah pomešanih uhanov in išče pare ☺) in skupaj sva prišli do ideje, kako urediti nakit, predvsem uhane.

Rešitev je povsem preprosta: kupila sem večje slikarsko platno slabše kvalitete, ki se ga z uhani enostavno prebode. Tako sva s prijateljico celo popoldne sedeli med kupi nakita in na platno po barvah in različnih stilih izobesili vse viseče uhane. Tako sva izkoristili prijetno s koristnim, saj sva nekaj časa preživeli skupaj in se izvrstno zabavali. 

Mojo “tablico” z uhani priporočam vsem, ki se ne znajdete več v kupih impulzivnih nakupov nakita 😉 . Ne boste verjele kakšno zadovoljstvo je v tem, da lahko vsak dan s platna snameš natančno tisti par uhanov, ki ste si ga zaželele nositi ☺.

 
 
 

  Drage moje! Ta članek je bil objavljen na mojem blogu še preden je postal spletno mesto, vendar sem ga obdržala, saj vam bodo informacije v njem vedno prišle prav! Hvala, ker nas spremljate, vaša Rebeka!

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam