Imate doma cel kup ličil, ki jih ne znate uporabljati? Na pomoč lahko pokličete našo nepremagljivo Romino!

Smisel ličenja ni, kako se začarati v drugo osebo, temveč kako ostati ista oseba s svežim videzom in poudarki tistega, kar je na našem obrazu lepo. Tako pravi Romina Regvat, priznana mojstrica ličenja, ki ji zaupa veliko znanih Slovenk, številne neveste, še posebej pa so priljubljeni njeni individualni tečaji ličenja.

Naša nepremagljiva Romina, tvoji nasveti, ki jih deliš z nami, so res neprecenljivi in vsakič, ko končaš z menoj, sem navdušena nad svojim videzom. In opažam, da si tudi ti vedno znova navdušena nad preobrazbami, ki pridejo izpod tvojih rok. Kdaj si ugotovila, da te ličenje tako veseli?

Že v srednji šoli sem zelo rada ličila. Večinoma sošolke in prijateljice. Ko zdaj pogledam za nazaj, si mislim, kako bi vse naredila boljše. Vendar je to vedno ‘problem’ pri nas, ki ustvarjamo. Zelo smo samokritični, kar pa seveda nikakor ni narobe. 

Ženske smo prepričane, da se je zelo težko doma naličiti dobro. Vendar ti praviš, da je povsem preprosto in nas lahko vseh trikov hitro naučiš, saj organiziraš tudi individualne tečaje ličenja. Kako hitro nas naučiš ?

Zelo hitro. Nekatere po končanem tečaju postanejo prave mojstrice in me pokličejo, da bi rade nadgrajevale. Prav ponosna sem, ko vidim, da moja stranka nosi prav perfektno črto nad veko, ki jo je sama narisala. Ženske po tečaju postanejo zagnane, všeč jim je nova, sveža podoba in same nad sabo so presenečene, kako hitro in enostavno so vse usvojile. Nekatere so same nase malo jezne, ker niso prišle že prej. Smisel ličenja ni, kako se začarati v drugo osebo, temveč kako ostati ista oseba s svežim videzom in poudarki tistega, kar je na našem obrazu lepo. To ni noben bav bav, okolica pa to opazi in pohvali. 

Kaj je smisel individualnih tečajev ličenja? Kakšna je tipična ženska, ki pride k tebi?

Tipična ženska, ki pride k meni, je poslovna, zaposlena ženska, mama, ki je v vrtincu obveznosti dala sebe na stranski tir. Po navadi so to ženske, ki bi rade boljšo različico sebe, svežo podobo v ogledalu, vendar se bojijo, da jim bo ličenje zjutraj vzelo preveč časa, kar sploh ne drži. Bistvo individualnega tečaja ličenja je pokazati vsaki ženski vse lepo, kar je na njenem obrazu, kako te lastnosti poudariti v čim krajšem času zjutraj in kako nadgraditi zvečer ali za kakšno posebno priložnost. Torej kaj, kako, zakaj in s katerimi proizvodi.

Ena od Romininih preobrazb …

Ali je prav, da ženske s seboj prinesejo vsa ličila, ki jih uporabljajo, in jim potem pokažeš, kako naj se z njimi ličijo doma?

Ličila, ki jih imajo ženske doma in jih uporabljajo ali ne, prinesejo s seboj. Skupaj jih pregledamo in potem jim svetujem, kaj lahko obdržijo in kaj bi bilo treba dokupiti ali zamenjati. Lahko gremo tudi skupaj po nakupih novih ličil ali jim pošljem link, kje lahko vse nabavijo na spletu. Lahko jim tudi vse sama organiziram in prinesem, kar je še najbolj ugodno za vse tiste, ki nimajo časa. 

Naučim jih tudi, katere barve jim najbolj pristajajo, vse pa tudi preizkusijo. 

Lahko gremo tudi skupaj po nakupih novih ličil ali jim pošljem link, kje lahko vse nabavijo na spletu.

Kaj je najpogostejša težava, s katero pridejo ženske k tebi? Da imajo preveč ličil, ki jih ne znajo uporabljati?

Ja, tudi to je ena od težav. Ličila so po navadi kupile zaradi modela, ki je ta ličila nosil v najnovejši reklami, ali so jim napačna ličila prodali v drogeriji. Vse to hranijo za tiste čase, ko se bodo začele ličiti, pa ta dan nikoli ne pride. :)) 

Prva težava pa je vsekakor napačno prepričanje, da je ličenje maska na obrazu in da vzame preveč časa. Ličila imajo lahko izjemno lahko strukturo in le rahlo prekrijejo obraz. Smernice ličenja so danes v prvi vrsti ‘manj je več’, torej prepričanja o ‘maski’ in zapiranju por in mozoljev zaradi ličil sploh ne držijo. 

Poleg tega se svež videz lahko pričara v zelo kratkem času, če vemo, kako. To tudi ti že veš, Andreja :)) 

Vedno znova sem navdušena, ko me Romina dobi v roke in mi en, dva, tri pričara svež videz.

Kateri so trije najpomembnejši nasveti, ki jih dobijo od tebe?

  1. Nikoli nismo prestare in nikoli ni prepozno, da bi bile videti sveže in lepo. 
  2. Ni treba kupovati vsega od dragih kozmetičnih znamk, ker tudi nižje cenovne znamke ponujajo kakovost. 
  3. Vsaka ženska se lahko nauči, kako se naličiti, če le ima malo volje. 

Zelo pomembne so tudi sestavine in kakovost ličil. Jih naučiš tudi tega, da znajo pogledati, kakšna ličila uporabljajo, na kaj morajo biti pozorne?

Seveda, to je ključnega pomena. Ni vse naravno dobro in vse ‘kemično’ slabo. Treba je biti pozoren tudi na našo kožo in, kar je še bolj pomembno, na stanje kože. Od tukaj naprej gradimo ‘toaletno torbico’ in izdelke v njej. 

Svetuješ tudi pri uporabi kozmetike? V teh časih je kozmetike tako veliko, da se res težko znajdemo … Je to pogosta težava?

Če poznaš svoj tip kože in njeno trenutno stanje, lažje izbereš izdelke za nego kože in ličenje. Vse se začne s pripravo kože: lepše kot je platno, lepša bo slika, ki smo jo narisale. Na trgu je res ogromno ponudnikov kozmetike in med njimi se lahko povsem izgubimo. 

Ženskam najprej razložim, kakšno kožo imajo in kaj je treba uporabljati za nego. Pogovorimo se in svetujem jim, katere izdelke naj uporabljajo tudi za nego. Marsikatera že tukaj dela napake. 

Več o delu naše nepremagljive Romine si lahko ogledate na njeni spletni strani www.rominamakeup.si, kjer se lahko tudi naročite na tečaj individualnega ličenja.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam