Iščete prikupno darilo, po možnosti še slovenske ustvarjalke? Potem morate spoznati Rozinco!

Drage Nepremagljive, ste v teh poletnih mesecih na počitnicah? Kaj ste izbrale? Morje ali toplice?

Oh, potem ste zagotovo že slišale, da se v kompleksu Terme Čatež nahaja prečudovita trgovinica Rozinca, ki na svojih policah ponuja pestro izbiro slovenskih izdelkov manjših ustvarjalcev.

Vem, tudi sama postanem malce slabe volje – pa ne zaradi tega, ker ne bi marala trgovin, ampak me zadnje čase utrujajo velike trgovine s skoraj neskončnimi policami ….

Si predstavljaš luštno, majhno prodajalno, kjer je kupec na prvem mestu, kjer si prodajalka vzame čas zate, ti svetuje in ti pomaga pri izbiri? 

Potem veš, zakaj sama najraje izbiram darilca prav v tej prikupni butični trgovinici. Rozinca združuje bogato in domiselno ponudbo, prijaznost, domačnost, toplino.

Prav vesela sem, da je mogoče od meseca maja naprej obiskati tudi spletno Rozinco, po kateri se lahko sprehodim, kadarkoli želim.

Nakupovanje lahko začnete že zdaj – TUKAJ.

Navdušena sem nad tudi nad njihovo kolekcijo Rozinca. Ste že slišale zanjo? Morate si jo ogledati! V sodelovanju s slovensko ilustratorko so ustvarili noro lepe Emajlirane lončke.

Si predstavljate, da zjutraj iz lončka Rozinca popijete kavico z ljubljeno osebo?

Ah, ta sporočila so res domiselna in nekaj posebnega. Tudi ti misliš, da je Life is peachy ali pa morda You are berry special? Te lončke preprosto moraš imeti. Šest različnih motivov in šest noro domiselnih sporočil.

Lubenica, breskev, avokado, češnja, jagoda, hruška – sploh ne vem, katerega bi izbrala, saj so mi vsi všeč. Emajlirani lončki Rozinca ohranjajo pridih topline in domačnosti, ki smo jo razširili izven naših meja. Povezujejo tradicijo in sodobnost, obarvano z razigrano hudomušnostjo.

Si predstavljate, da zjutraj iz lončka Rozinca popijete kavico z ljubljeno osebo? Zagotovo pa ta kavica slajša, to vam zagotavljam. Lonček je namenjen res vsem – vam, vašemu dragemu, prijateljici, vašim odraščajočim otrokom … Prav vsakemu lahko predate prijazno sporočilo in to z unikatnim dizajnom slovenske umetnice. Za vsako priložnost in brezčasno uporabnost.

Poleg lončkov so mi všeč tudi eko bombažne vrečke, ki bodo nadomestile nepotrebne plastične vrečke; saj veš, da v naših letih res ne maramo nepotrebne navlake. 

Kjerkoli jo boste imele, vas bodo opazili; pa še praktična je, saj jo lahko nosite vedno s seboj. V njihovi ponudbi lahko izberete tudi čokolade in svinčnike.

Všeč mi je, ker so vsi izdelki iz kolekcije Rozinca izdelani v Sloveniji, so praktični, hkrati pa so tudi lepo darilo s sporočilom.

Pa saj veste same, police trgovin se šibijo pod izdelki, ki nam jih ponujajo; včasih pa potrebujemo le pozornost s sporočilom; zato so izdelki Rozinca res prava izbira.


Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam