Vsebino omogoča VENERA SHOP

Ženske bi morale slaviti svoje telo tako, kot si zasluži!

Lepotni standardi se neprenehoma spreminjajo, zato želimo, da za trenutek nanje pozabite. Pozabite na to, kaj velja za lepo, kako mislite, da bi morale biti videti, kaj drugi pravijo …

Zadihajte in se sprostite, čas je že, da se vzljubite. Tokrat smo z Laro iz erotične trgovine Venera Shop poklepetale na temo erotičnega perila.

Kaj ima erotična trgovina s tem, da ženske naučite sprejemanja svojega telesa?

Sprejemanje svojega telesa je eno, sprejemanje svojega golega telesa pa je nekaj drugega, bolj pomembnega. Imate radi svoje telo, ko na njem ni popolnoma nič? Ali zakrivate vse svoje »nepravilnosti« za raznimi oblačili? Mi želimo, da ženske spoznajo, da je vsako telo lepo in da se tega zavedajo, želimo pa tudi pokazati, kako pomembno je žensko telo na vseh vidikih življenja, predvsem spolnega. 

Ali sprejemanje našega golega telesa tudi splošno vpliva na našo samopodobo? 

Nedvomno. Naše golo telo je tisto, ki nam še danes povzroča največ težav. Ker ko smo goli, ne moremo zakriti ničesar, smo takšni, kot smo. In po navadi so ženske, ki s svojim telesom niso zadovoljne ali ga ne sprejemajo, veliko bolj zadržane, nesamozavestne na vseh področjih življenja, vse to pa se na koncu kaže tudi v razmerjih in v naših spolnih življenjih. 

Je to, da imamo rade svoje telo, da imamo rade svojo goloto pomembno za dober seks?

To je ena izmed ključnih komponent, ki nam omogočajo kakovostno spolno življenje. Če se svojega telesa ne sramujemo, bomo s partnerjem veliko bolj sproščene, obenem pa tudi moški raje vidijo samozavestno in srečno žensko, tudi v postelji. 

Ženske smo same sebi največji kritiki. Kako lahko omilimo tega kritika v sebi? 

Ženske takšne pač smo. Že od nekdaj smo na vseh področjih same sebi največji kritiki. Zakaj? Najbrž nas je tako naučila družba pa en standard in drug standard, veliko na to verjetno vpliva tudi to, da smo zelo čustvena bitja. Hmm, mislim, da se kritika v sebi težko omilimo, ne glede na to, kako popolne nas vidijo drugi, bomo same na sebi vedno našle napake. Pomembno pa je to, da same sebi dokažemo in se zavedamo, da s tem ni nič narobe. 

Zavedati se moramo, da so telesa drugih, ki jih spremljamo preko socialnih omrežjih, večinoma nerealna.

Na kakšne načine lahko ženske vse raziskujemo svoje telo, ga spoznavamo in sprejemamo?

Teh načinov je ogromno. Če se osredotočimo na sprejemanje svojega telesa, svoje oblike, je zagotovo prva stvar to, da se zavemo, da so telesa drugih, ki jih spremljamo preko socialnih omrežjih, večinoma nerealna. In žalostno je, da na ta račun negotova postajajo že dekleta stara toliko kot jaz oziroma še mlajša. Druga to, da se prisiliš in postaviš pred ogledalo, najbolje, da gola in gledaš svoje telo. Poglej vse, kar ti na njem ni všeč in se spomni, zakaj je tam. Zakaj odvečna koža na trebuhu, zakaj strije, široka stegna in podobno. Spomnite se, da je ta odvečna koža, dala prečudovitega otroka, da so strije omogočile, da mu je bilo 9 mesecev udobno, da vas noge nosijo vsak dan cel dan, po ravnem, v breg, v vodi, povsod. Spremenite stvari, ki vam niso všeč, v stvari, brez katerih ne bi nikoli dosegle, kar ste. To ti da moč, da se sprejmeš in svoje telo slaviš, kot si to tudi zasluži.

Ali je bolj privlačno, da je ženska pred partnerjem v vročem perilu, da ne pokaže takoj vsega?

Iskreno je to popolnoma odvisno od partnerja. Večina moških pravi, da ni važno, kakšno je perilo, ker ga tako ali drugače slečemo. Ampak, po mojih izkušnjah naredimo s tem vtis. Moškemu dokažemo, da smo o njem razmišljale, da smo se za ta skupni čas pripravile in s tem jih presenetimo. Pomembno pa je tudi to, da s pravo izbiro perila, svoje telo okrasimo, poudarimo tisto, kar želimo poudariti in se tako tudi same počutimo veliko boljše. 

Je ravno ta “skrivnostnost” ključ do tega, da se partnerju zdimo še bolj privlačne?

Mislim, da ni nujno to, da imamo perilo na sebi, tisto, kar nas naredi partnerju dodatno privlačno, je bolj to, da se v pravem perilu same počutimo veliko boljše in to energijo izžarevamo tudi na zunaj, kar nas posledično naredi veliko bolj privlačne. Vedno. 

Kako z erotičnim perilom lahko postanemo bolj samozavestne?

O tem smo ogromno napisali v našem najnovejšem članku. Mislim, da je pomembno, da svoje telo poznamo in vemo, kaj želimo s perilom doseči. Če imamo telo v obliki hruške, ali želimo dodatno poudariti svoje široke boke, ali želimo široke boke zakriti in poudariti ramena ter prsni koš. Ko enkrat to vemo in se naučimo temu primerno izbrati perilo, takrat smo zmagale. In takrat bomo najbolj samozavestne, ker bomo všeč tudi same sebi. 

Izbirajte perilo, ki je všeč vam.

Kako seksi perilo vpliva na poželenje in zakaj?

Mislim, da nam perilo daje moč, da se pokažemo, tako kot se želimo. Mogoče na poželenje vpliva iz vidika predvsem takrat, ko želimo malo začiniti svoje spolno življenje in izberemo izrazito erotično perilo, ki veliko več razkriva, kot zakriva. Kakšna udarna rdeča barva še vedno naredi velik vtis, črna pa je klasika, s katero ne morete zgrešiti. 

Ali lahko erotično perilo nosimo tudi za vsak dan ali je samo za posebne priložnosti?

Dejstvo je, da v erotičnih trgovinah ni samo izrazito erotično perilo, kot si nekatere predstavljajo. Gre za zelo kakovostno perilo, ogromno je tudi kosov, ki jih lahko nosimo vsak dan. Erotično perilo, kompleti s pasovi ali podobno je najbolje obleči, ko želimo razbiti monotonost v postelji ali presenetiti partnerja ali pa ko želimo preprosto narediti nekaj drugače, kot po navadi. Perilo samo po sebi, torej klasične komplete, obleke in spodnje hlače pa lahko nosimo vsak dan. Kot sem že povedala, se bomo počutile bolje, bolj bomo urejene in puščale boljši vtis na sebi in na svojih partnerjih. 

Kakšen odnos imamo do golote in do uporabe erotičnega perila Slovenke?

Po mojih izkušnjah ga ne morem enolično definirati, tako različne smo si, ha, ha … Kar je dobro seveda. Veliko je žensk, ki nas redno obiskuje in si vsake toliko časa privošči kakšen klasičen eleganten kos, včasih pa kakšnega posebnega. Ogromno je tudi takih, ki k nam hodijo po nogavice ali hlačne nogavice. Je pa res, da večina žensk, izbere perilo glede na želje partnerja. »Takšnega, da bo všeč njemu.« Pri tem pa bi dodala, da izbirajte perilo, ki bo všeč vam, v katerem se boste ve počutile dobro in udobno. Ker boste na tak način naredile največji vtis. 

Kateri kosi so najbolj priljubljeni?

Kot sem že omenila, je zelo težko definirati, kateri kosi so najbolj priljubljeni, saj smo ženske zelo različne. Vseeno lahko povem, da imajo ženske v večini najraje »catsuite«, sledijo jim nogavice in tangice oziroma hlačke. Nepremagljive vabim, da prebrskajo tudi nakupovalni vodnik, kjer bodo gotovo našle nekaj kosov tudi zase.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam