Jada Pinkett Smith razkrila šokantne podrobnosti iz svojega življenja

V avtobiografiji z naslovom “Worthy,” Jada razkriva številne intimne in presenetljive podrobnosti iz svojega življenja.

Avtobiografija je dolga 400 strani in v njej je igralka med drugim zapisala tudi nekaj dejstev o svojem zakonu z Willom Smithom, saj je dolga leta krožilo veliko napačnih informacij. Piše tudi o njenem odnosu z raperjem Tupacom Shakurjem ter incidentu s Chrisom Rockom na podelitvi oskarjev.

Veliko pozornosti v knjigi posveča opisu dogodka na oskarjih, ko je Will Smith stopil na oder in oklufotal komedijanta Chrisa Rocka, saj si je ta privoščil neprimerno šalo o Jadini pričeski. BIla je namreč popolnoma obrita po glavi in je komentiral, da bomo verjetno igralko videli v filmu G.I. Jane 2. Jada pravi, da je bil ta incident posledica Smithovega psihološkega stanja po zahtevni vlogi v filmu “Emancipation.” Pinkett Smith se dotakne tudi odnosa s Skahurjem, oba sta odraščala v Baltimorju, oba sta bila siroti in nista bila v romantičnem odnosu, kot se je šušljalo, ji je pa raper, ko je bil v zaporu, predlagal poroko.

Jada in Tupac sta bila zelo dobra prijatelja, spoznala sta se v šoli. Foto: Profimedia

Poleg tega Pinkett Smith deli svoje izkušnje z ayahuasco kot sredstvom za ozdravitev in preobrazbo svojega življenja. Ayahuasca je tradicionalna enteogena pijača, ki se uporablja v ritualnih in zdravilnih obredih v Amazoniji in nekaterih drugih delih Južne Amerike, predvsem v državah, kot so Peru, Brazilija, Kolumbija in Ekvador. Pijača je znana po svojih močnih halucinogenih učinki, ter se šteje za sredstvo za komunikacijo z duhovnimi svetovi, samozdravljenje in osebno rast.

Knjiga ponuja vpogled na vsa področja njenega življenja, vključno z otroštvom v Baltimoru, uspehom v Hollywoodu in njeno življenje s Willom Smithom. V nedavnem intervjuju za NBC pa je povedala tudi, da se je že pri 14. začela ukvarjati s preprodajo drog. Za največje presenečenje pa je poskrbela pred dnevi, ko je razkrila, da z Willom že nekaj let ne živita več skupaj sta pa še poročena, a o ločitvi ne razmišljata. Pravi, da tudi nikoli ni verjela v monogmaijo, sama pa zdaj živi zelo asketsko, odpovedala se je na primer alkoholu in seksu.

Z Willom sta veljala za enega najsrečnejših parov v Hollywoodu. Foto: Profimedia

Avtobiografija se zaključi s pozivom bralcem, naj se pogledajo v ogledalo in prepoznajo vzorce v svojem življenju, ki izvirajo iz travmatične preteklosti, oziroma otroštva. Jada v knjigi deli svoje težko prigarane lekcije in upa, da bo bralce spodbudila, da živijo v sedanjem trenutku.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam