Kaj v naslednjem mesecu čaka ljudi, rojene v znamenju raka

Eno najbolj skrbnih, sočutnih, čustvenih znamenj čaka prijeten mesec, ko bodo imeli dovolj energije in volje za uresničevanje svojih ciljev in načrtovanje novih.

Veliko se jim bo dogajalo na finančnem področju, kjer Mars in Venera skrbita za dodatni zaslužek, za katerega se jim ne bo odveč malce bolj potruditi. Ker pa se Venera konec julija obrača v retrogradno gibanje, lahko plačilo za opravljeno delo zamuja ali bodo morali pozneje izterjevati kaj za nazaj. Velja tudi opozorilo, naj se okoli 26. junija in 2. julija izognejo finančnemu tveganju, nepremišljenemu vlaganju, impulzivnim nakupom, saj posledice ne bodo najboljše. Tedaj prav tako malce bolj pazijo na cesti, pri športu, fizičnem in delu z nevarnimi snovmi, ta dva dneva nista najboljša niti za lepotne in zdravstvene posege.

Okoli polne lune 3. julija lahko pričakujejo spremembo v partnerstvu – ali bo nova romanca prerasla v resnejšo zvezo, če so se že prej veliko prepirali, lahko pride celo do razhoda, a najverjetneje bodo vezani le sprejeli pomembno skupno odločitev, skupaj naredili kak drug nov korak ali zaprli določeno poglavje v zvezi.

Ljubezen sicer v tem času ne bo v ospredju, se boste pa raki več družili, mrežili, vpisovali v različne skupine, društva, gibanja s skupnimi interesi. Ljudje, ki jih boste tam spoznali, so lahko ekscentrični, a vam bodo širili obzorja, lahko vam prinesejo tudi konkretne zanimive priložnosti.

Mars bo 10. julija vstopi v devico, odtlej bo čas tudi za krajše poletne tečaje in izobraževanja. Povezovali se boste tudi z ljudmi zunaj svojega prijateljsko-družinskega kroga in si izmenjavali koristne informacije z njimi. Marsikatero lahko dobro unovčite ves vaš mesec, saj bo Merkur precej aktiven. Že 27. junija vstopi v raka, tako boste bolj odrti, komunikativni, zabavni, zgovorni, prilagodljivi in okretni ter pripravljeni deliti z drugimi tudi kakšno podrobnost iz svojega sicer skritega zasebnega življenja več. Najprej vam bo 21. junija jezik tekel kot namazan in sklenete lahko dobre dogovore; 25. junija se pazite naivnosti in lažnih obljub, 28. in 30. julija je čas za premišljeno, zbrano delo, ki zahteva trud in potrpežljivost, za sprejemanje odločitev in urejanje papirjev; 1. julija se lahko razjasnijo stvari iz preteklosti, hkrati vas bo spremljala sreča, izveste lahko spodbudne novice; 7. julija boste imeli veliko inovativnih idej in zamisli; 9. in 21. julija je čas za duhovnost, odklop, razvajanje, kreativno ustvarjanje in preživljanje časa v naravi.

Nov začetek vas čaka 17. julija, ob mlaju v vašem znamenju. Če ne prej, bo tedaj čas, da se odpravite na počitnice naredite pomembno osebno spremembo, se bolj posvetite sebi in se postavite na prvo mesto. Že nekaj dni pred tem se vam bo namreč nabralo dovolj vsega in želeli se boste osvoboditi stvari in odnosov, ki vas pretirano obremenjujejo. Velja pa opozorilo pred pretiranim zapravljanjem, prehitrimi odločitvami, tudi kaj neprimernega vam lahko prehitro zdrsne z jezika, ker ne boste mogli držati jezika za zobmi. 

Pomembni datumi

  • Po 27. juniju izkoristite vstop Merkurja v svoje znamenje za druženje, sprejemanje odločitev, mreženje, dogovarjanje, urejanje korespondence, spoznavanje novih ljudi. Čeprav ste sicer najraje obdani z družino in tesnimi prijatelji, ker vam največ pomenijo pripadnost, zvestoba in varnost, se boste v tem mesecu lažje odprli, posebno ker vam pri tem spodbuja tudi Jupiter.
  • Z novostmi, novimi projekti, začenjanjem česarkoli na novo počakajte do mlaja 17. junija, saj se boste pred tem borili z mlini na veter ali brezvetrjem, po tem pa bodo zadeve hitreje in bolj gladko stekle. Razmislite, kaj si res želite.
  • Saturn vas spodbuja k večji resnosti, odgovornosti, dodatnemu izobraževanju, ki ga morda potrebujete za službeno napredovanje. Po 9. juliju se mu pridruži še Mars v devici, kar pomeni, da lahko ta poletni čas izkoristite tudi za pridobivanje novega znanja in različnih veščin.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam