Vsebino omogoča Trimužijat d.o.o.

Kako do dolgih las v samo dveh urah?

To je zagotovo vprašanje, ki ga postavimo Nepremagljive večkrat. Odgovor pa zagotovo pozna naša Rebeka, ki ima ravno nove lasne podaljške.

Že večkrat je namreč povedala, da se najboljše počuti kot dolgolaska. Ker pa se je za dolge lase ponovno odločila pred kratkim, vas veliko Nepremagljivih sprašuje, kakšni so njeni lasje in kje so ji tako lepo podaljšali lase. Danes izveste vse Rebekine skrivnosti in verjemite, da gremo v podrobnosti, kajti to so res nepremagljivi lasni podaljški.

So Rebekini lasni podaljški iz naravnih las?

Rebeka ima podaljške proizvajalca blagovne znamke Giambertone. Gre za znamko, ki ima 120-letno tradicijo izdelave zelo kakovostnih lasnih podaljškov iz pravih las. Lasni podaljški Giambertone so narejeni iz 100 % naravnih las, proizvedeni pa so v Italiji. Pri proizvodnji lasnih podaljškov ročno izberejo najbolj kakovostne prave lase ter jih obdelajo s pomočjo najsodobnejših tehnoloških procesov, da ustrezajo visokim standardom podjetja. Lasne podaljške Giambertone v Sloveniji in na Hrvaškem ekskluzivno trži podjetje Trimužijat d. o. o.

Na kaj morate biti pozorne, ko se odločite za podaljševanje las?

  • Pri podaljševanju las je zelo pomembna natančnost, zato naj vam to dela nekdo, ki ima izkušnje in znanje.
  • Pozorni bodite na keratine (to je keratinski spoj, ki združi naravni las s podaljškom) – keratina se z naravnim lasom ne sme spojiti pri previsoki temperaturi.
  • Zelo pomembna je razporeditev podaljškov, uporabnica mora s svojimi naravnimi lasmi prekriti keratinske spoje.
  •  Pri podaljških je potrebna posebna nega, kar je tudi posebna krtača, umivanje las z glavo naprej pa je strogo prepovedano.
  • Vedno izberite podaljške iz naravnih las, saj se sintetični lasje vozlajo, se težko razčešejo, hkrati pa jih ne smemo obdelovati z grelnimi sredstvi.

Rebeki je podaljške delala izkušena in vedno nasmejana frizerka Nataša Ivanović iz Salona Nataša, ki je v Idriji. Nataša pa je tudi tehnični edukator pri podjetju Trimužijat. Lahko vam povemo še to, da je Rebeka izjemno zadovoljna s svojimi novimi lasnimi podaljški in se odlično počuti. Da je tako tudi videti, pa pričajo fotografije v članku.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam