Kako je biti svojeglava bikica iz prve roke!

Tukaj je obdobje bikic, ki traja od 21. aprila pa vse do 21. maja. Znamenje bika je lahko samo za prave »babe«. Težka naloga, ker smo resnično popolnoma samosvoje.

Ženske, ki smo rojene v znamenju bika, smo realistke, trezno stojimo na trdnih tleh, smo praktične, vendar kljub temu občasno življenje jemljemo preveč strogo. Obožujemo urejeno in mirno življenje, ob tem pa hrepenimo po materialnih dobrinah, da se počutimo varne. Želimo si hiše, dobre službe in obilja, vendar ko to dosežemo, pri tem tudi ostanemo. Ne maramo sprememb, ne maramo spremenjenih načrtov in netočnosti. Res je, da si želimo ogromno in stremimo k temu, da to tudi dosežemo. Pa tudi če z glavo skozi zid. Vse je možno uresničiti in doseči, če si le dovolj močno želimo. Sama rada povem, da dosežemo vse, če se le dovolj močno zaletimo z glavo v zid, da ta zid premaknemo. Po poti k izpolnitvi ciljev gremo bikice z veliko trmoglavostjo in vzdržljivostjo ter se ne oziramo na to, koliko časa bomo potrebovale, da željo izpolnimo in dosežemo cilj, ki si ga zadamo. No, ob tem pa ne maramo pametnih nasvetov okolice, čeprav nam ljudje najverjetneje želijo dobro. Znamo se hitro upreti in dalje svojeglavo stremimo k začrtani poti.

PRAVIJO, DA …

Ženske, rojene v znamenju bika, smo stabilne in svoje telo obravnavamo kot sveti tempelj. In sama se ne bi mogla bolj strinjati s tem. Zato toliko več dajemo na dobro počutje in s tem tudi videz. Označujejo nas kot odločne, samozavestne in vztrajne. In sama vem, da kar se odločim, tudi storim in dobim, saj imam zmeraj fokus, naravnan točno tja, kamor se odpravljam. Delovna etika me napaja z užitkom, sprostitvijo in lepoto, zato sem se tudi s svojim poklicem popolnoma poistovetila. Obožujem svoje življenje in delo, ki ga opravljam. In najverjetneje ravno zaradi tega, vse, kar počnem, počnem z velikim namenom.

Bikice smo karierno uspešne ženske, čeprav smo trmaste in vztrajno trdimo, da imamo zmeraj prav. Imamo, čeprav verjetno ne zmeraj.

Smo izjemno premišljene, praktične, pravične, zanesljive, marljive in zmeraj pripravljene priskočiti na pomoč. Zmeraj smo pripravljene prisluhniti, na nas se ljudje vedno lahko zanesejo, ne glede na to, v kakšnem položaju.

PA TUDI DA …

Smo tudi razdražljive in s tem hitre jeze. O, pa še kako hitre. Vsi bi radi bili perfektni, vendar moramo imeti tudi kakšno slabo lastnost, da nam ni preveč dolgočasno. Bikice smo izredno razdražljive, uporniške in ponorimo včasih tudi brez pomena. Res je, da se zadržujemo do zadnjega možnega trenutka, vendar kadar samoobvladovanje zataji, je bolje, da ni nikogar v bližini. Pa ne bi preveč na dolgo, kako je to videti. V »normalnem« stanju smo dobrosrčne in potrpežljive, vendar včasih tudi neprepoznavne, saj nas znajo iztiriti malenkosti. Vendar se kaj hitro vrnemo na stara pota, ko moramo znati svojo trmo potlačiti in se ob danih trenutkih tudi opravičiti. 

Vlada nam Venera, boginja, ki se spozna na ljubezen in v tem smislu nikoli ne razočara.

SMO ZVESTE SOPOTNICE

Izbira partnerja nam je izredno pomembna, ker imamo globoka čustva, ki se hitro razrastejo v strast in kadar pripadamo, pripadamo v celoti. Partner nam je sveta oseba, zato ne odpuščamo, ne dovolimo žalitev in ne dajemo drugih priložnosti. Kadar ljubimo, ljubimo v celoti in za nas ne obstaja več nič drugega, kot zgolj in samo ta oseba. Najbolj kompatibilni partnerji za bikice so rojeni v znamenju device, kozoroga, raka in rib. Ostajamo močno zveste, navezane in cenimo družino.

ZNANE DAME ROJENE V ZNAMENJU BIKA

Kirsten Dunst, Gabriela Sabatini, Uma Thurman, Cate Blanchett, Jessica Alba, Janet Jackson in Rene Zellweger.

Komentirajte

Differo d.o.o., 2020 Nepremagljiva.si - ISSN 2712-6285, vse pravice pridržane
Pogoji poslovanja - Piškotki

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Preberi več
Se strinjam